Αγαπητοί νοικοκυρές,

είναι η στιγμή που έχετε ήδη κουραστεί από την κουζίνα σας; Γνωρίζουμε επίσης αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι μια θλιβερή είδηση. Στο όνομα της οικογένειάς μας, δεν μπορούμε να αφήσουμε την κουζίνα στη συμφιλίωση. Μια ανακαίνιση από την άλλη πλευρά κοστίζει πάρα πολύ και δεν θα έχουμε την ευκαιρία. Λοιπόν … έχουμε την τέλεια απόφαση! Γιατί να μην κολλήσει τα ντουλάπια της κουζίνας; Νέα, φθηνή και πρακτική – τι θα μπορούσε να ονειρευτεί μια γυναίκα στην κουζίνα σας, αλλά μια νέα αλλαγή που της αξίζει. Θα σας δείξουμε κάποια οφέλη από αυτό το είδος αναψυκτικού και θα σας δώσουμε μερικά παραδείγματα για το πώς να κολλήσετε τα ντουλάπια της κουζίνας.

Τα ντουλάπια κουζίνας κολλάνε για μια νέα αλλαγή στην κουζίνα!

küchenschrank-κόλλα-φιλμ-μοτίβο


Κουτί ρακόρ ραβδιών – μερικές συμβουλές στην αρχή!

Κατά την ανακαίνιση ντουλάπια κουζίνας, κάποιος συνήθως χρησιμοποιεί μια ποικιλία ταινιών, τις οποίες η αγορά προσφέρει σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων. Υπάρχουν μερικοί πωλητές στο διαδίκτυο που προτείνουν μια ωραία παλέτα για εσάς, επίσης φθηνή. Αφού έχετε ήδη φροντίσει τις διαφάνειες, σας συνιστούμε να κάνετε το Καθαρίστε σχολαστικά τις επικολλημένες επιφάνειες.

Ντουλάπια κουζίνας-paste-εργασία-1Όλες οι λαβές και τα κουμπιά πρέπει να αφαιρεθούν και η βάση να απολιπανθεί με μεθυλιωμένα οινοπνευματώδη ποτά. Μια καλή ιδέα εδώ είναι να φορέσετε πρώτα έναν αναπνευστήρα και να κολλήσετε τα φύλλα πάνω του – από τα μεσαία προς τα πλάγια, προσεκτικά και πολύτιμα ώστε να μην υπάρχουν κενά. Αν το υπόστρωμα αντιμετωπίζεται όπως παραπάνω, η επιτυχία είναι εγγυημένη με τις νέες ταινίες deco. Με αυτή την έννοια, τα κύρια καθήκοντά σας είναι να καθαρίσετε πρώτα και να βάψετε τα ντουλάπια έτσι ώστε ολόκληρη η δομή να κρατήσει καλύτερα. 

  أفكار ممر ضيق للتصميم الأمثل

Κουζίνα ντουλάπια-paste-εργασίας-2

Τα ντουλάπια κουζίνας κολλάνε στα πρότυπα:

Για παράδειγμα, δείτε μερικά παραδείγματα “πριν και μετά” που δείχνουν τη σούπερ αλλαγή:

küchenschrank-paste-πριν και μετά


moebel_folie_bekleben-άσπρο

Τα ντουλάπια κουζίνας κολλάνε με τελειωμένα σχέδια

Για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για το πόσο αναζωογονητική η ντουλάπα κουζίνας μοιάζει με, έχουμε ετοιμάσει μερικά υπέροχα παραδείγματα που περιλαμβάνουν δείγματα από ορισμένες εταιρείες. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε αυτές στο Διαδίκτυο για να λάβετε πληροφορίες απευθείας από τις σελίδες.

Ντουλάπια κουζίνας-paste-ντουλάπια κουζίνας-paste-ανανεώσει με φιλμ-manifaktur-κουζίνα-μέτωπα

Κουζίνα ντουλάπια-paste-πρότυπο-φύλλο-3

Ντουλάπια κουζίνας-paste-σχέδιο-slide2

Ντουλάπια κουζίνας-paste-σχέδιο-slide2

Κουζίνα ντουλάπια-paste-πρότυπο-φιλμ-1

Κουζίνα ντουλάπια-πάστα-πάστα-πρότυπο-φύλλο-1-1

Κουζίνα ντουλάπια-paste-πρότυπο-φύλλο-1-1

Παρακάτω υπάρχουν άλλες προτάσεις που παρουσιάζουν τις επιλογές του ντουλαπιού κουζίνας.

Κουζίνα μοτίβο ντουλάπια-κόλλα-λουλούδι

Κουζίνα ντουλάπια-paste-έτοιμο-3

Ντουλάπια κουζίνας-bekleben-τελικά-κουζίνα (2)

Ντουλάπια κουζίνας-paste-ready-κουζίνα

Ντουλάπια κουζίνας-paste-σχέδιο-με-δυόσμο-χρώμα