Σήμερα συνεχίζουμε με το θέμα Ikea 3D Planner. Στο χθεσινό άρθρο καταλαβαίνετε περισσότερο από έναν από τους σχεδιαστές επίπλων – τον σχεδιαστή του γραφείου Ikea. Και ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τον άλλο σχεδιαστή επίπλων της Ikea, δηλαδή -the Σχεδιαστής γραφείων Ikea!

IKEA buroplaner-αλλαγή μεγέθους


Ο κύριος στόχος του γραφείου σχεδιασμού γραφείων της Ikea είναι να σας διευκολύνει να σχεδιάσετε έναν άνετο και πρακτικό χώρο εργασίας. Ένα από τα πραγματικά επιτεύγματα του σχεδιαστή γραφείου είναι και πάλι η πολύ ρεαλιστική εικόνα του δωματίου και ακριβώς στο νέο γραφείο, το οποίο προσφέρει την προβολή 3D. Οι παραδοσιακές επιλογές Ikea, όπως η εξοικονόμηση του σχεδιασμού και η εκτύπωση του τελικού σχεδίου, είναι επίσης διαθέσιμες. Εδώ είναι ο τόπος όπου μπορούμε να υπογραμμίσουμε ότι ακόμη και με το γραφείο προγραμματισμού Ikea μπορείτε να δείτε τις ρεαλιστικές τιμές του έργου σας, φυσικά αυτό ισχύει μόνο για τα προϊόντα της Ikea. Ας σας πούμε περισσότερα για το ουσιαστικό μέρος …

Ας ξεκινήσουμε με αυτό στην αρχή 3 διαφορετικές επιλογές είτε: μπορείτε να ανοίξετε ένα παλιό αποθηκευμένο σχέδιο ή μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα εντελώς νέο σχέδιο. Ναι, είπαμε 3 επιλογές. Το τρίτο σας προσφέρει να εργαστείτε με ένα πλήρως επιπλωμένο δωμάτιο, τοποθετώντας απλά το γραφείο. Αυτή είναι μια ευκαιρία για εσάς να προσαρμόσετε το γραφείο σας ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

planergalant_520x300

Ikea γραφείο προγραμματιστής σε μερικά βήματα

Ειδικά για εσάς, παρουσιάζουμε το προσωπικό μας πείραμα με το Σχεδιαστής γραφείων Ikea:

Ikea-office σχεδιασμό-1-αλλαγή μεγέθους

Ορίστε τη διάταξη του δωματίου

Η διάταξη του δωματίου σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα των τοίχων και του δαπέδου. Προσθέστε παράθυρα και πόρτες για να έχετε την πιο ρεαλιστική ιδέα.

  30 sensacionales ideas de color para el dormitorio

Ikea-office σχεδιασμό-2-αλλαγή μεγέθους


Επιλέξτε στοιχεία

Από την κατηγορία “Προϊόντα” επιλέγετε επίσης τα στοιχεία για το δωμάτιο.

Ikea-office σχεδιασμό-4-αλλαγή μεγέθους

Αν θέλετε να γυρίσετε το γραφείο γύρω, απλά κάντε κλικ στο στοιχείο και θα δείτε επιλογές περιστροφής. Αν θέλετε να διαγράψετε ένα στοιχείο, έχετε ένα δοχείο απορριμμάτων κάτω από το αριστερό σας.

Ikea-office σχεδιασμό-3-αλλαγή μεγέθους

Προσθέστε πρόσθετο στήριγμα

Καθρέπτες και εικόνες, γλάστρες ή ακόμα και άνθρωποι … είναι “μέχρι εσάς”!

Ikea-office σχεδιασμό-5-αλλαγή μεγέθους

Ikea-office σχεδιασμό-6-αλλαγή μεγέθους

Μια ωραία ιδέα είναι η δυνατότητα να επισημάνετε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μικρές σημειώσεις.

Ikea-office σχεδιασμό-7-αλλαγή μεγέθους

Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Ikea Service, η οποία, εκτός από τη σύντομη εισαγωγή στην εργασία με τον υπεύθυνο γραφείου της Ikea, υποστηρίζει επίσης άμεση βοήθεια στο διαδίκτυο.

Ikea-office σχεδιασμό-8-αλλαγή μεγέθους

Ikea γραφείο προγραμματιστής είναι εύκολο να εργαστεί με. Δωρεάν, πρακτικό και αποτελεσματικό – δοκιμάστε το!