Εργάζεστε από καιρό σε καιρό στο σπίτι σας, αλλά χρειάζεστε και ένα δωμάτιο; Είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός συνδυασμού δωματίων δωματίου και γραφείου. Για αυτό χρειάζεστε έναν καναπέ-κρεβάτι και μια έμπνευση για τη διακόσμηση. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς να κάνετε το combo σας ελκυστικό.

ωραίο μικρό-συνδυαστικών χώρο-με-ένα-ύπνο καναπέ

Αισθητική και απλότητα – αυτή είναι η ιδανική αίθουσα συνδυασμού

Συνδυάζοντας χώρο-make-shelf-γραφείο-καναπέ-κρεβάτι-και-περσίδες

Εάν θέλετε να εργαστείτε αποτελεσματικά στο δωμάτιο, το δωμάτιο θα πρέπει να φαίνεται όμορφο αλλά καλά διατεταγμένο. Είναι ιδανικό αν το κρεβάτι δεν καταλαμβάνει περισσότερο από το ένα τρίτο του δωματίου. Οι καναπέδες έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να τις διπλώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια άλλη και πολύ εξοικονόμηση χώρου ιδέα είναι να επιλέξετε μια μονάδα τοίχου, στην οποία το κρεβάτι είναι διπλωμένο. Αυτή η λύση είναι ιδιαίτερα πρακτική για μικρούς χώρους. Ακόμα και κρεβάτια σοφίτας είναι ένας τρόπος που μπορείτε να εξετάσετε. Εάν έχετε επιλέξει έναν καναπέ-κρεβάτι, θα βρείτε πολλά ελκυστικά μοντέλα για το νοικοκυριό σας στη διεύθυνση www.lifestyle4living.de.

Καναπές κρεβάτι, γραφείο και ράφια – ένας καλός συνδυασμός

Σύγχρονη συνδυαστική χώρο-με-έναν-shelf σύστημα και-α-ύπνο καναπέ

Εάν ο καναπέ-κρεβάτι δεν χρησιμοποιείται μόνο από τους καλεσμένους, θα εκτιμήσετε τα έπιπλα εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Προκειμένου ο χώρος να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά, τα μεγάλα και τα μικρά ράφια τοίχων είναι χρήσιμα. Ο βέλτιστος είναι ένας μακρύς τοίχος ράφι, στον οποίο μπορείτε να οργανώσετε σαφώς βιβλία, ταινίες ή ντεκό. Επιπλέον, ένας πίνακας περιοδικών είναι ένα όμορφο εξάρτημα που δημιουργεί μια επισκόπηση στο combo δωμάτιο σας. Το γραφείο σας θα πρέπει να σχεδιάζεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε η επίσκεψη μιας νύχτας να μην έχει την αίσθηση ότι σας κρατά μακριά από την εργασία. Δημιουργήστε αρκετές ευκαιρίες για να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας. Επίσης, η ακαταστασία των καλωδίων δεν είναι ωραία για τους επισκέπτες σας να κοιτάξουν. Πολλά γραφεία και έπιπλα έχουν αποτελεσματική δρομολόγηση καλωδίων που εξοικονομεί χάος στην αίθουσα συνδυασμών.

  Dječačka dječja soba: 29 originalnih ideja!

Αξεσουάρ και φωτισμός – έτσι επιτυγχάνεται το δωμάτιο συνδυασμού

Συνδυάζοντας χώρο-σύγχρονη φωτισμού-και-πρακτική-έπιπλα

Εκτός από το κρεβάτι και το γραφείο, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που ενισχύουν ένα δωμάτιο. Κενές θέσεις στους τοίχους γεμίζουν με εικόνες. Ένα μικρό τραπέζι στο οποίο βρίσκεται ένα εργοστάσιο θα εξασφαλίσει την ευημερία σας σε δημιουργικά διαλείμματα και θα ευχαριστήσει τους φιλοξενούμενους σας επίσης. Ανάλογα με το μέγεθος του παραθύρου χρειάζεστε επίσης μια επαρκώς μεγάλη πηγή φωτός. Ιδανικοί είναι οι λαμπτήρες με ρυθμιζόμενο φωτισμό. Ενώ εργάζεστε, δώστε αρκετό φως, ενώ οι επισκέπτες που απλώς αναπαύονται προτιμούν ένα λιγότερο ισχυρό φως. Τα ρολά ή οι κουρτίνες προστατεύουν από το λαμπερό ηλιακό φως, το οποίο διαταράσσει τον ύπνο των επισκεπτών. Για εσάς, αυτά τα αξεσουάρ είναι επίσης χρήσιμα επειδή δεν είστε εκθαμβωμένοι από τον ήλιο κατά τις ώρες εργασίας.

 Ένας συνδυασμός εργασίας και δωματίων είναι μια ωραία λύση για περιστασιακούς οικιακούς εργάτες.

πολύ ελκυστική-συνδυαστικών χώρο-με-ένα-ενδιαφέρον-κρεβάτι