Οι καμπίνες ντους είναι μεταξύ των πιο αισθητικών τροποποιήσεων που μπορούν να κάνουν το μπάνιο στο σπίτι κομψό. Είναι αναμφισβήτητα ένα πραγματικό μάτι-catcher και φέρνουν ένα άγγιγμα της πολυτέλειας σε κάθε μπάνιο. Μια καμπίνα ντους δεν είναι μόνο μια πρακτική λύση, παρέχει επίσης ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το ντους.

Οι καμπίνες ντους συμβάλλουν στην ευεξία στο μπάνιο και έχουν πολλά πλεονεκτήματα

καμπίνα ντους-του-γυαλί-μπάνιο-bathmat-μαύρο τοίχους-σκαμνί-shelf


Έχοντας ένα καμπίνα ντους στο μπάνιο έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Τα κλασικά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με χωρίσματα που προστατεύουν το μπάνιο από το νερό. Επιπλέον, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη σταθερότητα όταν ολισθαίνουν σε υγρό έδαφος. Υπάρχουν αμέτρητοι τύποι καμπίνων ντους. Υπάρχει μια κατάλληλη παραλλαγή για κάθε γούστο και κάθε μπάνιο. Έχετε την ελευθερία να επιλέξει μεταξύ διαφόρων μεγεθών, σχημάτων και άλλα χαρακτηριστικά εξοπλισμού, όπως συρόμενες, πτυσσόμενες ή αιωρούνται πόρτες.

Οι γυάλινες καμπίνες ντους δίνουν στο μπάνιο σας μια πολύ ευγενή επαφή

duschkabinne-του-γυαλί-πράσινο-φυτό-γκρι-Flisen-σταθερού καθρέφτη-νεροχύτη σχεδιασμού

Πολύ σημαντικό στην επιλογή του σωστού θαλάμου ντουζιέρας είναι το υλικό. Τα μοντέλα γυαλιού χωρίς πλαίσιο είναι επί του παρόντος πολύ δημοφιλή. Φαίνονται πολύ αριστοκρατικό και μπορούν να γίνουν το επίκεντρο του μπάνιου σας. Το γυαλί είναι ένα ανθεκτικό υλικό, ανθεκτικό στις γρατζουνιές, εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στην αξία υλικό. Αυτοί είναι σοβαροί λόγοι για να επιλέξετε ένα καμπίνα ντους κατασκευασμένο από αυτό το υλικό. Υπάρχουν και οι δύο καμπίνες που είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από γυαλί, καθώς και ατομικές καμπίνες ντους ή ξεχωριστοί τοίχοι ντους. Σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, αυτές τοποθετούνται στη γωνία, στον τοίχο ή σε μια θέση. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε υψηλής ποιότητας και κομψές καμπίνες ντους γυαλιού online.

  洗脸盆水槽:31张精彩图片!

Μια ντουζιέρα για το τέλειο μπάνιο

καμπίνα ντους-του-γυαλί-ντους-μαύρο-τοίχο-πλακάκια-μοντέρνα πολυτελή σχεδιασμό

Η ανοιχτή καμπίνα ντους, η οποία είναι ελεύθερα προσβάσιμη, αναφέρεται επίσης ως καμπίνα ντους. Αυτή η μινιμαλιστική έκδοση φαίνεται πολύ κομψή και δίνει στους χώρους γενναιοδωρία και χώρο. Αυτός ο σύγχρονος τύπος ντους είναι πολύ πρακτικός και μπορεί να γίνει μεγάλος ή μικρός ανάλογα με το μέγεθος του μπάνιου. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν μπορεί ποτέ να έρθει στο airlock στην περιοχή του ντους, καθώς εδώ είναι καλός αερισμός.

Μια πόρτα εξειδικευμένη είναι η ιδανική εναλλακτική λύση για μια κουρτίνα ντους

καμπίνα ντους-του-γυαλί-μπάνιο-moseikfliesen-bathmat-νεροχύτης-ντους-πετσέτα-μοντέρνα


Δεν έχει όλα τα μπάνια ολοκληρωμένο ντουλάπι καμπίνας. Εάν το ντους είναι τοποθετημένο μεταξύ δύο τοίχων, μια θυρίδα εξειδικευμένη είναι πολύ κατάλληλη για το διαχωρισμό. Νωρίτερα σε αυτές τις περιπτώσεις, οι κουρτίνες ντους που χρησιμοποιείται, αλλά η πόρτα είναι αναμφίβολα ένα πιο όμορφο και πιο υγιεινής εναλλακτική λύση. Για τις πόρτες θέση υπάρχουν πολλοί τρόποι – πτυσσόμενη πόρτα, πτυσσόμενα πόρτα, swing πόρτα ή swinging πόρτα και την επιλογή του κατάλληλου πόρτα, βέβαια, εξαρτάται από το γούστο σας και τις συνθήκες του μπάνιου σας.

Γωνιακές καμπίνες ντους ενισχύουν την εμφάνιση του μπάνιου

μπάνιο-in-ανοιχτό καφέ-με-σχήματος ντους περίβλημα-του-γυαλί-πλακάκια-λουλούδια-παράθυρο-πανί

Μια καμπίνα ντους τοποθετημένη στη γωνία είναι πολύ άνετη και εξοικονομεί χώρο. Αυτό το καθιστά ιδανική λύση για μικρότερα μπάνια. Ο σχεδιασμός κυμαίνεται από το τετράγωνο σχήμα πάνω από τις στρογγυλές σε πολυγωνικές παραλλαγές. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι τοποθετούνται μόνο δύο τοίχοι από γυαλί και επομένως αυτό το μοντέλο είναι φθηνότερο.

Τα μοντέρνα ντουλάπια που συναρπάζουν με την ξεκάθαρη κομψότητα, την υψηλή λειτουργικότητα και τον διαχρονικό σχεδιασμό και προσφέρουν την ιδανική λύση για κάθε μπάνιο!