Πόσο ένας καθρέφτης του μπάνιου επηρεάζει την αρχή της ημέρας υποτιμάται συχνά. Ακριβώς όπως πολλές δυνατότητες για εσωτερικό σχεδιασμό, που φέρνει ένα ωραίο καθρέφτη μπάνιο με αυτό. Διάφορα στυλ και πολλές εξαιρετικές ιδέες για καθρέφτες στο μπάνιο, δείχνουμε εδώ.

Ο καθρέφτης του μπάνιου. Είναι συνήθως ο πρώτος που βλέπει τον θεατή μετά από να σηκωθεί. Και αντίθετα, δίνει στον ομόλογό του μια πρώτη ειλικρινή και απότομη εμφάνιση. Σαν αυτό δεν ήταν αρκετό, συμβουλεύεται ξανά και ξανά όταν το εξωτερικό κριθεί και προετοιμαστεί. Είναι υπεύθυνος για την εικόνα στο κοινό. Ένα τέτοιο σημαντικό και οικείο αντικείμενο δεν πρέπει μόνο να προσφέρει τέλεια λειτουργία, αλλά μπορεί και να είναι μια γιορτή για τα μάτια.

αντίκα

Οι καθρέφτες μπάνιου με αντίκες έχουν συνήθως ξύλινο ή μεταλλικό πλαίσιο. Ανάλογα με τη γεύση, είναι δυνατά τα λεπτά ή κυρίαρχα διακοσμητικά στοιχεία και για τα δύο υλικά. Τόσο τα εκλεπτυσμένα γλυπτά όσο και οι λεπτές μεταλλικές κατασκευές τέχνης και οι απλές επιφάνειες με νηφάλια σχήματα είναι δυνατές κατά την αρχαιότητα. Η γκάμα προϊόντων για αντικειμενικούς καθρέφτες κυμαίνεται από τα βιομηχανικά Sachschick ως τα παράθυρα με πλαίσια από λεπτό ξύλο μπαρόκ έως τους καθρέφτες με ψηφιδωτά και διακοσμητικά στοιχεία.

Μπάνιο καθρέφτης-αντίκα-όμορφο μοντέλο-με-άσπρο-πλαίσιο


σοδειά

Μια ειδική μορφή της αντίκες Badspiegel είναι τα vintage μοντέλα. Συναρπαστικές αισθητικές ιδέες από τους προηγούμενους αιώνες αναλαμβάνονται και αναβιώνουν. Τα στοιχεία της αρτ νουβό και της δύναμης λουλουδιών, το οικονομικό θαύμα και το Art Deco μπορούν να βρεθούν σε πλαίσια και συχνά σε ειδικές μορφές καθρέφτη μπάνιου και πάλι. Τα χρησιμοποιημένα βλέμματα βρίσκουν επίσης τη θέση τους εδώ και δημιουργούν μια αξιοπρεπή, αξιοσέβαστη ή συναρπαστική ατμόσφαιρα γύρω από την εικόνα του καθρέφτη.

πολλά εκλεκτής ποιότητας-καθρέφτη-on-the-wall-in-μπάνιο-με-ένα-ρετρό λουτρό

κλασσικός

Η σειρά των κλασικών καθρεπτών μπάνιου, οι οποίες τοποθετούνται συνήθως πάνω από τον νεροχύτη, είναι ανεπαρκής. Δεδομένου ότι τα υλικά τέχνης προέρχονται από το ξύλο, το μέταλλο και το πλαστικό. Οι καθρέφτες μπάνιου χωρίς πλαίσιο προσφέρουν ενίσχυση του μεγέθους του μπάνιου. Η χωρική γενναιοδωρία βοηθά επίσης τον θεατή να αισθάνεται άνετα μπροστά από τον προβληματισμό του. Οι οπαδοί της κλασσικής παραλλαγής ψάχνουν για έναν συγκρατημένο σύντροφο στον καθρέφτη του μπάνιου. Μπορεί να φανεί όμορφο, αλλά όχι πολύ αποσπούν την προσοχή από τον κύριο χαρακτήρα - την ίδια την εικόνα του καθρέφτη.

κλασικό μοντέλο-καθρέφτη-on-the-νεροχύτη

βιτρίνα με καθρέπτη

Το γνωστό πλαστικό ντουλάπι με τρία πτερύγια σε ένα λαμπρό σώμα του ντουλαπιού έχει πλέον ξεπεραστεί. Ο πρακτικός συνδυασμός επιφάνειας καθρέφτη και χώρου αποθήκευσης είναι κομψός σήμερα. Ο ενσωματωμένος φωτισμός με τις λυχνίες LED δημιουργεί ένα λεπτό και ευχάριστο φωτισμό που απαλείφει στιγμές τρόμου μπροστά από την εικόνα του καθρέφτη. Πολλά μοντέλα είναι τόσο κομψά σχεδιασμένα ώστε ο καθρέφτης του μπάνιου δεν θεωρείται ντουλάπι. Τα μικρά αλλά εξαιρετικά προαιρετικά εξαρτήματα, όπως η ενσωματωμένη υποδοχή ή το ράφι, αυξάνουν ακόμη περισσότερο τα πρακτικά οφέλη.

υπέροχο μοντέλο badspiegel - ντουλάπι με ράφια


σύγχρονος & καθαρολογικός

Ένα παράδειγμα: Με τη σειρά My View του κατασκευαστή Villeroy & Boch δημιουργήθηκε μια σειρά καθρέφτη μπάνιο που βαθμολογεί με διαχρονική κομψότητα. Το φως χωρίς λάμψη των λυχνιών LED εξασφαλίζει την απαραίτητη σαφήνεια και άνετη φωτεινότητα. Τα ντουλάπια καθρέφτη είναι διαθέσιμα με διαφορετικούς αριθμούς θυρών και μεγέθη. Συμετρικές ή ασύμμετρες ρυθμίσεις υπογραμμίζουν την ατομική γεύση. Μεγάλες επιφάνειες με καθρέφτες χωρίς πλαίσια και λαβές διευρύνουν το μπάνιο ή την τουαλέτα επισκεπτών. Ταυτόχρονα, τα χωνευτήρια, τα γλάστρες και οι σωλήνες εξαφανίζονται από την οπτική γωνία και είναι πάντα έτοιμα να παραδοθούν.

φωτισμός

Δεν μπορεί να εμφανιστεί σε όλη τη δόξα του τον πιο όμορφο καθρέφτη μπάνιου, αν το φως δεν ταιριάζει. Ως καθρέφτες εικόνες είμαστε ευαίσθητα όντα. Φοβόμαστε τόσο πολύ για την ωχρότητα όσο για τους υποτιθέμενους δακτυλίους κάτω από τα μάτια ή τις ρυτίδες στο δέρμα. Οι πηγές ψυχρού φωτός, οι σκιές και οι αφύσικες αντανακλάσεις μετατρέπουν γρήγορα ένα ωραίο άτομο σε έναν ξένο. Ο έμμεσος φωτισμός ή η χρήση λαμπρών, αλλά μη λαμπρυντικών λαμπτήρων, όπως LED, αποφεύγουν περιττές αυτοπεποίθηση. Έξυπνα τοποθετημένο, το φως δίνει επίσης έμφαση στο οπτικό μεγεθυντικό αποτέλεσμα και στην ομορφιά του καθρέφτη του μπάνιου.

ενδιαφέρουσες μοντέλο-σύγχρονο-καθρέφτη-σε-ένα-μικρό-νεροχύτη

μεγέθη

Ο τυπικός καθρέπτης του μπάνιου πάνω από τον νεροχύτη παρέχει εικόνα πορτρέτου. Για τη γενική πλύση το πρωί, το μακιγιάζ, το ξύρισμα και το χτένισμα είναι αρκετό. Αλλά ήδη στην αξιολόγηση των εξωτερικών ενδυμάτων, ο καθρέφτης του μπάνιου φτάνει στα όριά του. Ακόμα και τα δύσκολα καθήκοντα, όπως το σκασίρισμα με τσιμπιδάκια ή η εφαρμογή λεπτών καλλυντικών, συχνά δεν απεικονίζονται κακώς. Τα κάτοπτρα των λουτρών μπορούν να αποτελούνται από πολλά μέρη, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, ένα στοιχείο τοίχου με μεγεθυντικό κάτοπτρο. Οι καθρέπτες ή οι τοίχοι ανησυχούν για την εικόνα καθρέφτη από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο. Ένα πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα στα μεγάλα μπάνια επιτυγχάνει εξαιρετικά ευρύ και υψηλό επίπεδο, για παράδειγμα πάνω από ένα πολύ ευρύ νιπτήρα ή ένα διπλό νεροχύτη.

μοντέρνο σχεδιασμό-of-καθρέφτη τετραγωνικών μορφή-over-the-νεροχύτη