Σχεδιάστε έπιπλα γάτας για καλές γάτες!

επίδειξη


Ξαπλώστε, φάτε και παίξτε με μια μπάλα. Είναι εύκολο να είσαι γάτα ... ναι! Είναι ακόμα πιο εύκολο με τα νέα έπιπλα γάτας σχεδιασμού. Δείτε ποιες προτάσεις σχεδιάζουν για τα κατοικίδια ζώα τους. Δημιουργικό, πρωτότυπο και σούπερ λειτουργικό. Έπιπλα που είναι άνετα για εσάς και για τη γάτα ή τις γάτες σας την ίδια στιγμή. Καναπέδες με σωλήνες, κρεβάτια γάτας, ντουλάπια με ειδική "Katzenplatz" και πολλές ακόμα καινοτόμες ιδέες μπορούν να βρεθούν εδώ, που συλλέγονται από τις παγκόσμιες τάσεις.

Σχεδιάστε έπιπλα γάτας για καλές γάτες!

σχεδιασμού επίπλων γάτα-καρέκλα


Σχεδιασμός έπιπλα γάτας "στο κουτί"

Υπάρχει ένα παλιό αστείο ... Πώς μπορείτε να πιάσετε μια γάτα; Η απάντηση ... Είναι απαραίτητο να έχετε μόνο ένα κιβώτιο. Ανοίξτε το κουτί, τοποθετήστε το στο πάτωμα και το άλλο περιμένει. Θα δείτε τη γάτα σας ολίσθηση στο κουτί και κάθονται. Ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά είναι, ανεξάρτητα από το ποια φυλή. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θέμα είναι γνωστό σε όλους τους ιδιοκτήτες γάτας και μπορούν να παραδεχτούν με χαμόγελο ότι η μέθοδος που γράφτηκε παραπάνω θα συνεχίσει να λειτουργεί και θα λειτουργεί πάντα. Οι γάτες αγαπούν όλα τα είδη κουτιών, τσαντών, κιβωτίων και άλλων χώρων όπου θα μπορούσαν να βάλουν το περίεργο μικρό τους στόμα.


Σχεδιασμός στύλων ξύλου με έπιπλα γάτας

1

Ακούγοντας μια γάτα καθιστά αδύνατη την αποφυγή της στιγμής που φαντάζεστε κάποιες βάναυσες σκηνές γρατσουνίσματος. Ναι, οι γάτες ήθελαν να καταστρέψουν τα έπιπλα σας, νομίζετε. Όχι! Απλώς ακολουθούν τη φύση τους, το ξύσιμο είναι μέρος αυτής. Εάν δεν θέλετε μια καταστροφή στο σπίτι, χρειάζεστε ένα ξύσιμο έπιπλα που θα εκτρέψει την προσοχή της γάτας σας από τα έπιπλα. Πολλές εταιρείες προσφέρουν επιλογές δημιουργικού σχεδιασμού που αποδεικνύονται σταθερές και λειτουργικές. Επιπλέον, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είστε άνετοι για τις γάτες από τη μία πλευρά και ταιριάζουν από την άλλη πλευρά, την κύρια δυνατότητα σας. Πολύ πρόσφατα εδώ είναι τα λεγόμενα δέντρα γάτα, τα οποία μπορούν να βρεθούν στην αγορά με διαφορετικά μοντέλα και τιμές.

σχεδιασμού επίπλων σύνολο cat-scratch

σχεδιασμού επίπλων γάτα-catsplay σπίτι

σχεδιασμού επίπλων γάτα-rarissima

Σχεδιάστε έπιπλα γάτας για γάτες που τους αρέσει να κοιμούνται

Δώστε τη γάτα σας σε ιδιωτικό κρεβάτι. Θα το εκτιμήσει!

σχεδιασμού επίπλων γάτα-δική-κρεβάτι

σχεδιασμού επίπλων γάτα-cat-on

σχεδιασμού επίπλων γάτα-και-άσπρο CatsTrapeze

σχεδιασμού επίπλων γάτα-cherrific σπίτι

σχεδιασμού επίπλων γάτα-πράσινο-σπίτι-ανάρτηση

σχεδιασμού επίπλων γάτα-αιώρα

σχεδιασμού επίπλων πάνθηρες γάτα-σπίτι

σχεδιασμού επίπλων γάτα-HJ-βασιλικούς στάβλους, έπιπλα

σχεδιασμού επίπλων γάτα-καρέκλα-με-έκπληξη

σχεδιασμού επίπλων γάτα-ΚΕΚ-cat-σπίτι-

σχεδιασμού επίπλων γάτα-κόλλα

σχεδιασμού επίπλων δέντρο γάτα-μηδέν

σχεδιασμού επίπλων γάτα-house δημιουργικό

σχεδιασμού επίπλων γάτα-lushome

σχεδιασμός πολυθρόνα έπιπλα γάτα (2)

σχεδιασμού επίπλων γάτα-γλυκά-σπιτική κλείσει

σχεδιασμού επίπλων γάτα-και-άσπρο

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 + = 32

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map