Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφήμισης – τα κοινωνικά μέσα, το ψηφιακό μάρκετινγκ, αλλά τίποτα δεν είναι καλύτερο από τα φυλλάδια. Αυτοί οι μικροί Leporellos είναι φθηνοί για να παράγουν και μπορούν να διανεμηθούν στα χέρια των δυνητικών πελατών. Για το λόγο αυτό, θεωρείται η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις όλων των ειδών. Σε αυτή τη θέση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δείξουμε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε φυλλάδια μόνοι σας.

1.Το καλύτερο – Adobe Illustrator

Αναρωτιέστε τι εφαρμογές από το Adobe Package είναι οι πλέον κατάλληλες για τη δημιουργία φυλλαδίων; Είναι αυτό το Photoshop, το Illustrator ή το InDesign; Παρόλο που μπορείτε να κάνετε όλα αυτά και με τα τρία, η ομάδα μας έχει αποφασίσει ότι το Adobe Illustrator είναι η καλύτερη επιλογή. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που περιγράφουμε στα παρακάτω:

Το Photoshop χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι μπορεί να χειριστεί εντελώς μία εικόνα. Ωστόσο, δεν σχεδιάζει ολόκληρη τη σελίδα τόσο καλά. Η λειτουργικότητα του Illustrator περιλαμβάνει επίσης την επεξεργασία εικόνων, αλλά όχι τόσο ακριβής όσο το Photoshop. Το πλεονέκτημά της, ωστόσο, είναι ότι μπορεί να συνδυάσει όλες τις φωτογραφίες και το κείμενο σε μία διάταξη. Με τη σειρά του, το InDesign είναι το καλύτερο για φυλλάδια πολλαπλών σελίδων. Δεδομένου ότι το καθήκον μιας εφαρμογής για Flyers είναι να οργανώσει το περιεχόμενο, επιλέξαμε το Illustrator.

Το Adobe Illustrator είναι κατάλληλο για Windows και Mac και κοστίζει περίπου 300 ευρώ.

  Αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης - 80 εκπληκτικές φωτογραφίες

Η δημιουργία φυλλαδίων μόνος σας δεν είναι τόσο πολύπλοκη

Δημιουργήστε μόνοι σας ένα φυλλάδιο - μια εύκολη εργασία με το Adobe Illustrator


Πώς να δημιουργήσετε αυτό το φυλλάδιο με το Illustrator!

2. Δημιουργία εκτύπωσης – όχι μόνο για καρτ-ποστάλ

Η εγκατάσταση αυτού του προϊόντος μπορεί να γίνει σε 13 γλώσσες. Αυτό το πρόγραμμα είναι ίσως το πιο κατάλληλο για να εκφράσετε τον εαυτό σας, συγκρίνετε με τους άλλους σε αυτή τη θέση. Ο λόγος – οι επιλογές εκτύπωσης είναι πραγματικά φιλικές προς το χρήστη. Δυστυχώς, έχει περιορισμένες λειτουργίες επειδή απαιτεί επιπλέον πληρωμή για χρήση. Στην αρχή έχετε 2 πρότυπα και για κάθε δύο άλλα θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος. Η δωρεάν έκδοση παράγει φυλλάδια με υδατογραφήματα.

Κατάλληλο για Windows και Mac, δωρεάν downloadable έκδοση.

Έτσι, δείτε το πρότυπο για να δημιουργήσετε το φυλλάδιο μόνοι σας

Τα φυλλάδια δημιουργιών εκτύπωσης δημιουργούν τα ίδια τα διαφορετικά πρότυπα

Η διασύνδεση του προγράμματος

φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον Flyer Δημιουργήστε τις δικές σας Δημιουργικές εκτυπώσεις

3. Ελεύθερη εναλλακτική λύση GIMP

Το GIMP είναι η καλύτερη δωρεάν εναλλακτική λύση για το Photoshop. Εάν συγκρίνετε τα δύο προϊόντα, ορισμένοι ισχυρίζονται ακόμη ότι το GIMP είναι καλύτερο. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς σε περίπτωση που είστε σοβαροί για τη δημιουργία φυλλαδίων. Οι αρχάριοι έχουν σκληρό χρόνο, οπότε θα πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτού του προγράμματος πριν το χρησιμοποιήσετε. Αν ψάχνετε για δωρεάν λογισμικό λήψης για χειρισμό εικόνας, θα βρείτε αυτό το προϊόν.

Για Windows και Mac, δωρεάν.

Μια φτηνή απόφαση

Το GIMP είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα που μπορείτε να πείσετε


4. Microsoft Word – Αναβαθμισμένη

Πώς παρακαλώ; Νόμιζα ότι ο Λόγος είναι ένα βαρετό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου; Όχι πια! Οι τελευταίες εκδόσεις (από το Word 2007) είναι σε θέση να δημιουργούν αφίσες, φυλλάδια και χάρτες. Αν ψάχνετε για φυλλάδια στη μηχανή αναζήτησης Microsoft Word, θα συναντήσετε πολλά αποτελέσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα που φαίνονται αρκετά επαγγελματικά. Μετά την επιλογή ενός προτύπου, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα με κείμενο, χρώματα, γραφικά, εφέ και πολλά άλλα.

  Οι πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης - 54 εκπληκτικές φωτογραφίες

Θα ήταν τέλειο αν χειρίζεστε τον Microsoft Publisher, η οποία είναι μια καλή απόφαση για φυλλάδια πακέτων της Microsoft. Ωστόσο, λειτουργεί με το Word απλά. Επιπλέον, το Powerpoint μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί επειδή έχει πολλές κοινές λειτουργίες με τα δύο παραπάνω.

Μόνο για Windows – 135 Ευρώ, οπότε αγοράζετε Word.

Λόγο – απλά κλασικό, όμως τόσο μοντέρνο

μια επισκόπηση της ευκαιρίας του Word για σχεδιασμό φυλλαδίων

Πώς να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο με το Word;

5. SmartDraw – πολλά πρότυπα

Μόλις ξεκινήσετε αυτούς τους δημιουργούς φυλλαδίων, θα ανακαλύψετε πολλά πρότυπα για να ξεκινήσετε. Η διαδικασία δημιουργίας είναι τόσο απλή που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες αυτή τη στιγμή. Η δοκιμαστική έκδοση επιτρέπει 7 ημέρες ελεύθερης χρήσης, ωστόσο οι δυνατότητες εκτύπωσης είναι περιορισμένες και η αγορά νερού εμφανίζεται μπροστά. Το πρόγραμμα αποθηκεύει τα αρχεία σε μορφή .pdf, αλλά έχει και τις δικές του μορφές – .sdr και .sdt.

Για τα Windows, πρώτη εβδομάδα δωρεάν

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τα ίδια τα φυλλάδια

Σχεδιασμός Flyer με ένα ακριβές εργαλείο SmartDraw

6. Easy Creator Flyer – γρήγορη και εύκολη

Προς έκπληξη, το πρόγραμμα αυτό παρουσιάζεται σε ένα μικρό παράθυρο 900 X 700 που δεν μπορεί να μεγιστοποιηθεί. Ωστόσο, τα πρότυπα αυτού του προϊόντος φαίνονται επαγγελματικά. Σε ένα λεπτό μπορείτε να δημιουργήσετε φυλλάδια τα οποία είναι σχεδόν αδιαίρετα από τη δουλειά των ειδικών. Δυστυχώς, ορισμένα πρότυπα έχουν λάθη ορθογραφίας που θα πρέπει να παρατηρήσετε και να διορθώσετε. Στο App Store των Windows θα βρείτε μια έκδοση αυτού του προϊόντος που έχει σχεδόν όλες τις δυνατότητές του.

Για τα Windows, δωρεάν με περιορισμούς

Απλό δημιουργός φυλλαδίων

Δημιουργήστε φυλλάδια εύκολα και γρήγορα με αυτό το πρόγραμμα Easy Flyer Creator

7. LucidPress – απαιτείται εγγραφή

Εάν κάνετε κλικ στο “Δοκιμάστε το τώρα”, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία αμέσως. Η διεπαφή είναι φιλική προς το χρήστη, αλλά θα αναγκαστείτε να εγγραφείτε. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε την εργασία σας ή να τη μοιραστείτε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  45 ιδέες τατουάζ Wolf

Η εγγραφή δυστυχώς συνδέεται με τέλη. Μια έκπτωση 20% είναι εγγυημένη αν εγγραφείτε σε ένα έτος. Συνήθως πληρώνετε περίπου 10 δολάρια κάθε μήνα. Υπάρχει μια επιλογή για ομαδική εργασία, όπου 300 χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα σε ένα φυλλάδιο. Είναι πρακτικό αυτό; Στην πραγματικότητα, το πακέτο Adobe κοστίζει τόσο πολύ και έχει καλύτερη χρησιμότητα.

Web App, 14 ημέρες δωρεάν

Ποικιλία προτύπων

Επεξεργασία κειμένου και φωτογραφιών με Lucid - Flyer Print

8. PosterMyWall – Δημιουργός Online

Οι δημιουργοί φυλλομετρητών έχουν, δυστυχώς, λιγότερες επιλογές από τα προγράμματα, αλλά είναι γρηγορότερα και φθηνότερα. Με το PosterMyWall δεν υπάρχει περίπλοκη ρύθμιση, απλά κάντε κλικ στο “Create Flyer”. Αυτό θα σας καθοδηγήσει σε μια ποικιλία προτύπων. Αρχικά δημιουργείτε το φόντο από πέντε επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του δικού σας συνόλου εικόνων. Επιπλέον, το πρόγραμμα συνδυάζεται με μια γκαλερί τελικών εικόνων για τα φυλλάδια σας. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στους άπειρους χρήστες να δημιουργούν όμορφα φυλλάδια.

Σε γενικές γραμμές, είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύεις με το PosterMyWall, αλλά υπάρχει και μια παγίδα. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε την εργασία σας, το προϊόν χρεώνει ένα τέλος για την ποιότητα. Η ελεύθερη επιλογή είναι δυστυχώς με ένα μεγάλο υδατογράφημα στη μέση. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να ασκείτε μόνο τη δημιουργία φυλλαδίων με αυτό το πρόγραμμα, αλλά να δημιουργήσετε τη διαφήμισή σας σε άλλες εφαρμογές.

Web App, δωρεάν με υδατογράφημα

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει γκαλερί για τα φυλλάδια

μια επισκόπηση του PosterMyWall με τη μεγάλη γκαλερί του

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον εαυτό σας τόσα πολλά φυλλάδια

πολλά φυλλάδια που δημιουργήσατε σε πολλά χρώματα

Με τα προγράμματα αυτά, η δημιουργία λειτουργεί πολύ εύκολα και γρήγορα, ακόμα και αν πρέπει να επενδύσουμε χρήματα. Ωστόσο, είναι πάντα οικονομικό να το κάνετε μόνοι σας. Επιπλέον, είναι καλύτερο να αναπτύξετε τη δική σας αντίληψη εάν δημιουργείτε οι ίδιοι τα φυλλάδια.