Σας παρουσιάζουμε τους καλύτερους κατασκευαστές και πωλητές σιντριβάνων στον κήπο και μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποιο υλικό είναι κατάλληλο για τον κήπο σας. Εάν έχετε το σωστό ύφος πριν από την επιλογή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το σωστό υλικό. Είτε πέτρα, γρανίτη, πλαστικό ή ανοξείδωτο χάλυβα, με ή χωρίς φωτισμό, ηλιακά πηγάδια ή φρεάτια με αντλία – κάθε μοντέλο έχει τα πλεονεκτήματά του.

Βρύσες στον κήπο: Αγοράστε μεγάλες βρύσες κήπων στο Ladenzeile.de

Κρήνη στο κήπο A-δημιουργικό-συσκευή


Έχετε έναν μεγάλο κήπο και δεν γνωρίζετε πολλά γι ‘αυτό; Δημιουργήστε μια όαση ευεξίας με ένα σιντριβάνι κήπου. Κρήνη Κρήνη είναι ήδη έτοιμο να αγοράσει και εύκολο να χειριστεί, είναι εύκολο να συνδεθεί. Σύντομα μπορείτε να χαλαρώσετε στην ξαπλώστρα σας και να ακούσετε την εκτόξευση της κρήνης του κήπου. Έτσι μπορεί να χαλαρώσετε υπέροχα. Ακόμα και σε ένα πάρτι στον κήπο το σιντριβάνι σας θα φτάσει σίγουρα καλά. Θα προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα και θα προσφέρει το καλό κρέας από τη ζύμη του κάρβουνου και τις νόστιμες σαλάτες. Έτσι το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα μοναδικό. Αν οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλότερες από το σημάδι των 30 °, μια κρήνη στον κήπο δεν κρυώνει, αλλά τι γίνεται με ένα γκρεγκόλι. Μπορείτε να το τοποθετήσετε και στη συνέχεια να εγχύσετε το δροσερό νερό μέσα στον κήπο. Ρίξτε στο μαγιό ή στο μπικίνι και χαρίστε στον εαυτό σας ένα δροσερό διάλειμμα. Στη Ladenzeile.de θα βρείτε μια ποικιλία συστημάτων άρδευσης π.χ. Kärcher και φυσικά μεγάλη κρήνη κήπου.

Βράχοι με ασημένια φύλλα, σιντριβάνι με φωτισμό LED € 219,99

Κρήνη στο κήπο A-εξαιρετική απόφαση

Βρύση από ανοξείδωτο χάλυβα “Beijing” με φωτισμό LED € 249,99

Κρήνη στον κήπο μια σύγχρονη απόφαση

Βρύσες στον Κήπο: Κρήνη Κρήνη “Κουβάς και Βαρέλι” € 94,99

Κρήνη στο κήπο A-υπερ-απόφαση


Κρήνη στον κήπο

Κήπος Κήπου “Sitting Girl” με φωτισμό LED 59,99 €

Κρήνη-στο-Κήπος-Ένα δημιουργικό ίδρυμα

Κρήνη στον κήπο: Κρήνη τεσσάρων διαστάσεων με φωτισμό 134,99 €
Κρήνη στον κήπο A-προ-απόφαση

Βράχοι με ασημένια φύλλα, σιντριβάνι με φωτισμό LED € 149.99

Κρήνη στο κήπο A-τρομάζοντας απόφαση

Κρήνη με κορμό δέντρου με φωτισμό LED € 299,99

Κρήνη-στο-κήπο-Ένα δημιουργικό ίδρυμα (Αντιγραφή)

Obi – Κρήνες κήπου πρώτης κατηγορίας σε ελκυστικό σχεδιασμό

Κρήνη στον κήπο

Ενώ λίμνες κήπου είναι από καιρό πολύ δημοφιλής ως χόμπι και διακοσμητικά στοιχεία, οι κρήνες κήπων για το διακοσμητικό σχεδιασμό του κήπου είναι τώρα πολύ σε μόδα. Η ομορφιά της είναι ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία σχεδιασμού ώστε τα κατάλληλα προϊόντα να είναι διαθέσιμα για κάθε γούστο και τύπο κήπου. Εκτός από διαφορετικά υλικά όπως γρανίτη, μάρμαρο ή υψηλής ποιότητας ξύλα, εμείς σε βρύσες κήπου OBI διαφόρων μεγεθών, διαφόρων μορφών και χρήσεων. Τα ωραία χαρακτηριστικά του νερού μπορούν να ενσωματωθούν στο σχεδιασμό ενός τοπίου λιμνούλας καθώς και σε άλλες περιοχές του κήπου, του μπροστινού κήπου ή του αγροτεμαχίου. Ακόμα και στο μπαλκόνι μπορεί να τοποθετηθεί στο κατάλληλο μέρος μια όμορφη βρύση. Ρίξτε μια ματιά απευθείας στην εκτεταμένη γκάμα προϊόντων μας στο OBI και πείστε τον εαυτό σας για την επιλογή πρώτης κατηγορίας από εξαιρετικά σιντριβάνια κήπου.

Ιδιαίτερα όμορφα στοιχεία σχεδιασμού στον κήπο βράχου

Φυσικά, μπορείτε να τοποθετήσετε το σιντριβάνι κήπου σας σε οποιοδήποτε φανταστικό χώρο στον κήπο. Εδώ η προσωπική σας γεύση είναι σε ζήτηση και μπορείτε να ζήσετε την ατομική σας δημιουργικότητα ελεύθερα. Οι βρύσες με πέτρινη εμφάνιση είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους βραχόκηπους. Ο μοντέρνος συνδυασμός διαφόρων πέτρινων, φυτών και ταιριαστών χαρακτηριστικών νερού είναι ιδιαίτερα ελκυστικός και κομψός – ένα σημείο αναφοράς για κάθε κήπο καθώς και για κάθε μπροστινό κήπο. Παρεμπιπτόντως, η OBI επίσης προμηθεύει σιντριβάνια με καινοτόμο φωτισμό LED.

  Σχεδιασμός κήπου: 60 φανταστικές ιδέες κήπου

Ο υπέροχος συνδυασμός κρήνης, διακόσμησης και καθισμάτων

Εκτός από ένα μεγάλο αριθμό σιντριβάνι κήπων πέτρα, OBI έχει επίσης χαρακτηριστικά του νερού που είναι κατά κύριο λόγο από ξύλο και μερικές φορές συνδυάζουν διάφορες λειτουργίες σε ένα προϊόν. Για παράδειγμα, σας προσφέρουμε χαρακτηριστικά νερού που μπορούν να λειτουργήσουν τόσο σαν σιντριβάνια κήπων και ακροφύσια κρήνης, όσο και φυτά αναρρίχησης για να παρέχουν αναρριχητικό βοήθημα και μπορούν να χρησιμεύσουν ως επιπλέον καθίσματα. Αν εκτιμάτε τον κήπο σας με πολύ όμορφο τρόπο και δημιουργείτε την όαση ευημερίας που επιθυμείτε για την οικογένειά σας. Όλα τα σιντριβάνια κήπων μπορούν εύκολα να παραγγείλουν online στο OBI. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε τα επιθυμητά προϊόντα σας απευθείας στο σπίτι σας.

Σιντριβάνια στον Κήπο: Σκηνικό Κρήνης Regina 139,99 €

Κρήνη στο κήπο A-δημιουργικό σχεδιασμό

Η πέτρινη βρύση Heissner έχει τοποθετήσει Neptune Grey 149,99 €

Κρήνη στο κήπο A-εξαιρετικό σχεδιασμό

Κρήνη στον κήπο: Κρήνη Heissner Pistacho με γρανίτη LED 299,99 €

Κρήνη στο κήπο A-όμορφο σχεδιασμό

Κρήνη στον κήπο: Σετ θεάτρων Heissner σετ Saphira LED 199,99 €

Κρήνη στο κήπο A-μοντέρνο ντιζάιν

Heissner πέτρινη βρύση με μέλι με LED 199,99 €

Κρήνη στο κήπο A-μοντέρνο ντιζάιν

Σιντριβάνι στον κήπο: Σιντριβάνι Heissner Mocca LED € 149.99

Κρήνη στο κήπο A-εντυπωσιακό σχεδιασμό

Κήπος Κρήνη Πορτοκαλί 119,99 €

Κρήνη στον κήπο A-προ-σχεδιασμού

Κήπος Κρήνη Λας Βέγκας 129,99 €

Κρήνη στο κήπο A-super-design

Σιντριβάνια στον κήπο: Σετ κήπου Τάραντα € 149.99

Κρήνη στο κήπο A-μοντέρνο σχεδιασμό

Σετ κήπου Vernier 229,99 €

Κρήνη στο κήπο A-εντυπωσιακό σχεδιασμό

Gartenbrunnen.de – Το ηλεκτρονικό κατάστημα για σιντριβάνια κήπων, βρύσες και αξεσουάρ

Κρήνη στον κήπο

Το κρησφύγετο κήπο σας στη Γερμανία: τρέχουσες τάσεις και κλασικά

Κρήνες βρύσες πάντα εμπνέει την ανθρωπότητα. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας του κήπου και όχι σπάνια και η καρδιά των εγχώριων καταφυγίων. Η ποικιλία των κρητικών καταστημάτων κήπου περιλαμβάνει φυσικά πέτρινα πηγάδια, τοίχους νερού και πηγάδια τοίχου, αντίκες βρύσες και πηγάδια στυλ, ανοίγματα από ανοξείδωτο χάλυβα, πηγάδια πηγής και ογκόλιθους. Τα πολλά διαφορετικά στυλ, υλικά και σχέδια των περίπου 600 διακοσμητικών μοντέλων σιντριβάνι σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία και ταυτόχρονα μια πληθώρα επιλογών σχεδιασμού. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τα ελκυστικά σχέδια και τις τελευταίες τάσεις και να ανακαλύψετε τα απόλυτα αγαπημένα σας κρητικά σιντριβάνια στο σιντριβάνι μας. Φυσικά μπορείτε να έχετε όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται εδώ σε βολική παραγγελία από το σπίτι στο κατάστημά μας και παραδίδονται.

Προσαρμοσμένη κρήνη κήπου: ατομική και μοναδική

Για να επιλέξετε την κατάλληλη βρύση κήπου, πρέπει να διευκρινιστούν εκ των προτέρων ορισμένες ερωτήσεις. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε εάν η μελλοντική σας κρήνη κήπου θα πρέπει να είναι, για παράδειγμα, ένα αντίκες σιντριβάνι ή σιντριβάνι στυλ, ένα σιντριβάνι από ανοξείδωτο χάλυβα ή ένα ελατήριο πηγής. Αλλά μην ανησυχείτε: θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε προσωπικά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το βέλτιστο σιντριβάνι κήπου για τον κομψό κήπο σας. Επιπλέον, σας προσφέρουμε μια πολύ ιδιαίτερη υπηρεσία: μαζί μας μπορείτε να συναρμολογήσετε το επιθυμητό σιντριβάνι σας από διαφορετικά στοιχεία – είτε αντίκες, σιντριβάνι, σιντριβάνι από ανοξείδωτο χάλυβα, πηγάδι ή μεμονωμένο σιντριβάνι σχεδιαστών. Συνειδητοποιούμε τις παραγγελίες σας για τη μέτρηση – και συμπληρώστε το σιντριβάνι των ονείρων σας κατόπιν αιτήματος με επιλεγμένα αξεσουάρ από το κρηπιδωματικό κήπο μας

  Round Pool - 25 υπέροχες προτάσεις!

Ανοξείδωτη Πηγή μπάλα Ø 30cm 139,00 €

Κρήνη στο κήπο A-δημιουργικό σχεδιασμό

V4A στήλη από ανοξείδωτο ατσάλι 10x10cm με ύψος 40 cm. 199,00 €

Κρήνη στο κήπο A-εξαιρετικό σχεδιασμό

Βρύσες στον κήπο: Ανοξείδωτη κολώνα ελατηρίου V4A 40 / S10 219,00 €

Κρήνη στο κήπο A-όμορφη σχεδίαση

Βρύσες Μαρμπέλα 1.295,00 €

Κρήνη στο κήπο A-ενδιαφέρουσα σχεδίαση

Βρύσες στον κήπο: Σιντριβάνι Denia 1.195,00 €

 Κρήνη στον κήπο A-προ-σχεδιασμού

Κρήνη Alhambra 798,00 €

Κρήνη στο κήπο A-super-Σχεδιασμός

Κρήνη τοίχο συντριβάνι Τολέδο 798,00 €

Κρήνη στο κήπο A-μοντέρνο σχεδιασμό

Κρήνη τοίχο συντριβάνι Almeria 868,00 €

Κρήνη-στο-κήπο-Α-εμφανές εξωτερικό

Σιντριβάνια στον κήπο: κρήνη το τζάκι Girona 868,00 €

Κρήνη-στο-κήπο-α-δημιουργικό-εξωτερικό

Κρήνη τοίχο συντριβάνι Retablo 898,00 €

Κρήνη-στο-κήπο-Ένα δροσερό εξωτερικό

Οι κρητικές βρύσες μετατρέπουν τους κήπους σε οδύνη ηρεμίας κοντά στον Όθωνα

Κρήνη στον κήπο

Υπάρχουν θόρυβοι που μας διαταράσσουν στην καθημερινή ζωή και χαλαρωτικοί ήχοι που έχουν ακόμα και καταπραϋντικό αποτέλεσμα.βρύσες κήπου θα μπορούσε να εμπλουτίσει την καθημερινή σας ζωή με έναν ευχάριστο τρόπο. Μαγεμένο από τη λεπτή και σταθερή επικάλυψη του νερού και μετατρέψτε τον κήπο σας σε όαση ειρήνης και διαλογισμού. Έτσι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού όχι μόνο ενισχύει το πράσινο χώρο ή τη βεράντα σας – μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας.

Κρήνη κήπου: επισημαίνει με αρμονικό αποτέλεσμα

OTTO προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από βρύσες κήπου σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και υλικά, μερικά από τα οποία είναι επίσης κατάλληλα για φύτευση. Τα ομοιόμορφα σιντριβάνια οριοθετούν τις μπάλες Deko ή τις ανατρεπόμενες στάμνες. Ανακαλύψτε τις παραδοσιακές ξύλινες σκάφες με αντλίες νερού, κομψή πισίνα με ελατήρια και ανάδευσης καταρράκτες και παιχνιδιάρικο σιντριβάνια με τα στοιχεία και σύγχρονα χαρακτηριστικά του νερού με φωτισμό, υψηλής λίμνες και καταρράκτες του γύρο κεραμικά πιάτα ή γωνιακή στοιχεία. Κρύσταλλα κήπων που φωτίζονται με αρμονικό αποτέλεσμα.

Κρήνη Κρήνη »Ξύλινη γούρνα γύρο« € 79,99
Κρήνη-στο-κήπο-ένα-εξαιρετικό-Εξωτερικό (Αντιγραφή)
Πλήρες σετ: κρήνη κήπου »Newcastle« € 99,99
Κρήνη-στο-κήπο-ένα-όμορφο-εξωτερικό
Σιντριβάνια στον κήπο: συντριβάνι »DecoWall Wicker 1« € 149,99
Κρήνη-στο-κήπο-α-δροσερό-εξωτερικό
Καταρράκτης »Mamba S-LED« € 319,99
 Κρήνη-στο-Κήπος-A-Μεγάλη- Εξωτερική (Αντιγραφή)
Κρήνη Κρήνη »Καταρράκτη« € 69,99
Κρήνη-στο-κήπο-A-super- Εξωτερικό (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)
Σιντριβάνια στον κήπο: Πλήρες σετ: κρήνη »Vicenza« € 269,99
Κρήνη-στο-κήπο-Μια δροσερή διακόσμηση
Σετ: Κρήνη »Λάρισα (4 τεμ.) € 164,99
Κρήνη-στο-κήπο-A-εντυπωσιακή-ρύθμιση (Αντιγραφή)
Σετ: κρήνη κήπου »Κόρδοβα« (4 τεμ.) € 299.99
 Κρήνη στο κήπο A-δημιουργική εξοπλισμού
Σιντριβάνια στον κήπο: Πλήρης σειρά: κρήνη κήπου »Casale« € 399.99
Κρήνη στο κήπο A-εξαιρετικό εξοπλισμό
Σετ: Κρήνη Κρήνη »Venezia« (3 τεμ.) € 399.99
Κρήνη στο κήπο A-όμορφη εξοπλισμού
Κρήνη στο Dehner
Κρήνη στον κήπο

Δημιουργήστε μια ιδιαίτερη αίσθηση-καλή ατμόσφαιρα με πηγάδια

Η εκτόξευση του νερού είναι αναζωογονητική και καταπραϋντική ταυτόχρονα. Ένα σιντριβάνι θυμίζει τις πηγές που αναβλύζουν στο δάσος ή τα βουτηγμένα βουνά. Με το σιντριβάνι του κήπου και τη βρύση του Dehner, u. α. κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, σχιστόλιθο ή κεραμικά, φέρνουν αυτό το ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι.

Εσωτερική βρύση για ένα ωραίο σπίτι

Γυρίστε το σπίτι σας με εσωτερικά σιντριβάνια από τη συλλογή μας. Με ασυνήθιστες μορφές είναι στο σπίτι ή στο γραφείο του eye-catcher κακό. Αλλά εσωτερικές κρήνες δεν έχουν μόνο διακοσμητική αλλά και μια τιμή για την υγεία: να βελτιώσει τον αέρα του περιβάλλοντος, την αύξηση της υγρασίας και η κυματισμό του νερού έχει θετική επίδραση στον ψυχισμό. Κάντε κλικ στην προσφορά μας από πολυάριθμες εσωτερικές βρύσες και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Κομψή σχεδίαση με σιντριβάνι κήπου

Όχι μόνο στο άνετο σαλόνι κάνει καλά, ακόμα και στον κήπο, ένα σιντριβάνι είναι ένα must-have. Φυσικά, τα σιντριβάνια μας είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από υλικά υψηλής ποιότητας. Με τον καλαίσθητο και ξεχωριστό σχεδιασμό τους, θα είναι ένα μάτι-catcher στον κήπο σας, όπως ακριβώς και οι εσωτερικές βρύσες μας. Καλά ταιριάζουν καλά στα καθίσματα και μονοπάτια κήπο, στην αυλή ή στην πλακόστρωτη περιοχές, μπορούν να είναι και οι δύο περιοχές το νερό και να ενταχθούν στην παγίδα χαλίκι. Ως στοιχείο σχεδιασμού στις βρύσες του κήπου είναι απαραίτητες.

  36 εικόνες ξύλινη ταράτσα στέγης

Επιπλέον, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών για την σειρά των σιντριβάνων εσωτερικού χώρου και των σιντριβάνι κήπου. Αν αγαπάτε κάτι ιδιαίτερο, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για τεχνολογία φωτός, ομίχλης και νερού. Είτε επιλέξετε μια εσωτερική πηγή από ανοξείδωτο χάλυβα, που έχει ένα κομψό συνολική σύνθεση με χαρακτηριστική λάμψη, ή ένα σιντριβάνι κήπου από γρανίτη, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής λόγω της φυσικότητας του, ένα σιντριβάνι για κάθε σπίτι και τον κήπο κατάσταση ένα πραγματικό περιουσιακό στοιχείο, που θα αισθάνονται άνετα αυτόματα. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και να ομορφύνει τον κήπο ή το διαμέρισμά σας με ένα σιντριβάνι από τον Dehner.

Dehner γρανίτη κήπο κρήνη Cascada, Ø 43 x 65 εκ. € 299.95

Κρήνη στο κήπο A-εντυπωσιακή μετάδοση

Dehner γρανίτη κήπου Βέρνη, Ø 42 x 45 εκ. € 149.95

Κρήνη στο κήπο A-εξαιρετική μετάδοση

Κρήνη στον κήπο: Dehner Polyresin βρύση κήπου, Ø 46 x 78 cm 169,95 €

Κρήνη στον κήπο A-cool εξοπλισμό

Dehner γρανίτη κήπο Βερμόντ, Ø 42 x 83 εκ. € 229,95

Κρήνη στο κήπο A-δημιουργική μετάδοση

Dehner γρανίτη κήπο Maryland, 60 x 58 x 80 εκ. € 399,95

Κρήνη στο κήπο A-σύγχρονο εξοπλισμό

Κρήνη στον κήπο: Κομψή ελαφριά σιντριβάνι κήπου Σίδνεϊ, Ø 48 x 110 εκ. 169,95 €

Κρήνη στο κήπο A-δημιουργικό σχεδιασμό

Dehner Bluestone Κρήνη Κρήνη Σικάγο, Ø 56 x 72 εκ. 169,95 €

Κρήνη στο κήπο A-μεγάλο εξοπλισμό

Dehner Πολυρένιο Κρήνη Verona, Ø 78 x 75 εκ. € 279,95

Κρήνη στο κήπο A-εξοπλισμός αναισθητοποίησης

κρήνη & Κρήνη Κρήνη – Αφήνει τα παιχνίδια νερό αρχίζουν στο Rakuten

Κρήνη στον κήπο

Ένας κήπος προσφέρει πολλές δυνατότητες πραγματικά να ζήσετε τη δική σας δημιουργική φιλοδοξία. Μέσα από διάφορα φυτά & Σπόροι, καθώς και λαχανικά κήπου & Οι σπόροι λαχανικών είναι υπαίθριοι χώροι για να νιώσετε την καλή όαση και τον κήπο της κουζίνας. Αν ψάχνετε για ένα πραγματικό highlight για τον κήπο, θα πρέπει να αναζητήσετε κρήνη & βρύσες κήπου να αποφασίσει. με κρήνη & βρύσες κήπου Κάθε κήπος λαμβάνει ένα αρχικό μάτι και πάντα σας προσφέρει ένα ωραίο μέρος για να χαλαρώσετε στον καναπέ Relax ή στην καρέκλα κήπου. Είτε φτιαγμένο από ελαφρύ ψαμμίτη είτε από λείο σμάλτο, κρήνη & βρύσες κήπου είναι πάντα μια πολύ ειδική χειροτεχνία. Επίσης εργάζονται με ξύλινη επένδυση κρήνη & βρύσες κήπου πάντα πολύ διακοσμητικά και ταιριάζουν τέλεια στο φυσικό περιβάλλον των δέντρων & Θάμνοι. Τα παιχνίδια με νερό στον κήπο είναι από καιρό μια γοητεία για τους ανθρώπους στην ιστορία τους. Έχουν εφευρεθεί στην Ιταλία κατά την εποχή της Αναγέννησης. Μέχρι το τέλος της Αναγέννησης, στις αρχές του 17ου αιώνα ήρθε η ιδέα κρήνη & βρύσες κήπου να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά αξεσουάρ στον σχεδιασμό κήπων και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως η Γερμανία ή η Ισπανία. Στο Rakuten θα βρείτε πολλές διαφορετικές ιδέες διακόσμησης για τον κήπο σας, από τον κήπο μέχρι το gnome κρήνη & βρύσες κήπου. Ρίξτε μια ματιά γύρω, σίγουρα θα είναι όμορφη κρήνη & βρύσες κήπου βρείτε.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 118 CM € 129.99

Κρήνη στο κήπο A-εξαιρετικό σχεδιασμό

Κρήνη Κρήνη Κρήνη Waterfall Waterfall Κρήνη Κήπου 169,95 €

Κρήνη στο κήπο A-μοντέρνο ντιζάιν

ΚΗΠΟΣ ΚΗΠΟΥ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΦΟΡΟΥΣ 102 CM ΥΨΗΛΟ € 149,90

Κρήνη στο κήπο A-μοντέρνο σχεδιασμό

ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ ΚΗΠΟΥ, διακοσμητικά ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΚΙΑ 70 Χ 83 Χ 75 ΕΚ 219,99 €

Κρήνη στο κήπο A-super-design

ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ ΚΗΠΟΥ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΝΕΡΟΥ 57 Χ 52 Χ 73 ΕΚ € 179,99

Κρήνη στον κήπο A-προ-σχεδιασμού

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΠΕΤΡΙΝΟ 85CM ΜΕΓΑΛΟ ΚΗΠΟΣ ΚΗΠΟΥ € 109,99

Κρήνη στο κήπο A-εντυπωσιακό σχεδιασμό

ΚΗΠΟΣ ΚΗΠΟΥ, διακοσμητικό ΚΕΦΑΛΙ ΚΕΦΑΛΗΣ 50 Χ 54 Χ 29 ΕΚ € 67,99

Κρήνη στο κήπο A-όμορφο σχεδιασμό