показ


Ако сте по-скоро фен на риба, вероятно вероятно сте обсъждали проблема с аквариума и неговото място в дома няколко пъти. Обикновено бихте искали да поставите огромен аквариум, като заемате много място от жилищното пространство, за да следвате вашата страст. Но имаме решение на този проблем. Вашият аквариум ще ви има и винаги ще бъде размерът, който искате, но … под формата на маса за дома! Вижте нашите идеи за аквариум таблица, която е творчески и практически дизайн за дома.

 Аквариум маса – творчески решение за вашия дом!

Стандартните – аквариуми, ако някога през стандартна – може да говори неща, тук се предлагат в различни форми: кръг, квадрат, стълбищна клетка, като и т.н. Те събират доста странен свят вода, която искате да притежавате, с удобен кафето – масата в хола или с трапезарията в кухнята. Тук даваме няколко примера за такива Aquriumtisch което е много добре адаптирани към апартамента. Вдъхновете себе си!

Аквариум маса или билярд маса – трудно да се каже!

аквариум маса синьо


аквариум-маса-зелен хол

Аквариум маса като красив остров

аквариум-маса с дървена маса

аквариум-маса масичка за кафе


аквариум-маса топка

аквариум-маса около

аквариум маса квадратни зелено

аквариум маса квадратни дневна

аквариум маса хол-2

аквариум-маса живеят зелено

аквариум-маса-дневна-около

аквариум на таблицата по-килим

аквариум-маса-творческа-кухня

аквариум-маса-дневна-близнаци

Не забравяйте … котките и рибите са опасна комбинация! В този случай, котката приема рибата точно като гледане през витрина …

аквариум-маса-риба-котка

Надяваме се, че сте се радвали на нашата статия за маса Aqurium в апартамента! За повече творчески идеи, не търсете повече от категорията “Живи идеи”. Дотогава!

  Красива тераса - 100 чудесни идеи!