Рогатите са една от най-старите форми на бижута за човечеството. Коледните бижута са известни от древни времена, когато ловците дадоха на жените си със зъби или роговете на плячката след лов. Така че, наистина, много време е изтекло, но привлекателността на антралните бижута е все още там. Ергоновите бижута гарантират, че вашият дом има уникален стил и не е нужно да бъдете ловец или ловец.

Antler е красив материал и може лесно да се работи с правилния инструмент, дори ако сте начинаещ на полето. Можете да намерите повече информация за редактирането както в интернет, така и с майстор, който ще се справи с него и ще изпълни вашите желания. В нашата статия бихме искали да ви покажем някои снимки как да Деко рога може да се интегрира у дома и дори лесно. Много от снимките показват деко рога, които са запазили оригиналния си вид, създавайки антикварна среда в дома.

23 идеи за деко рога в апартамента

Поставете акцент върху деко рога

Има много опции, както си представяте деко рога в стаята. Тя може да служи като акцент в космоса, ако например представлява полилей или подовата лампа. Свещник или ваза с рога – мотиви също е страхотна идея, която е много обичайна.

Деко еленов рог chandelier-


Вашите Деко рога правят забележителни подробности

От друга страна, имате и опцията си Деко рога да го оставите дискретно в ъгъла и да сте сигурни, че не остава незабелязано. Такъв е случаят с огледалото, направено от рога или с багажникът за дрехи. Бъдете креативни и намерете свой собствен начин да покажете деко рога на света!

  Водопад Фонтана: 45 страхотни дизайни!

деко-рог чаша

Деко еленов рог-бутилка-с-очила

деко-рог-завеса контейнер


деко-рог контейнер

Деко еленов рог дърво

Деко еленов рог-свещ деко-рог-свещник

 

Деко еленов рог-полилей-лукс

Деко еленов рог - полилей-с-крушки

Деко еленов рог полилей-декорации

деко-рог полилеи-бяло

Деко еленов рог-лампа

Деко еленов рог-лампа-2

притежател деко еленов рог-бижута
деко-рог-с-bumen

Деко еленов рог към бутилка

деко-рог плодове контейнер

деко-рог огледало

Деко еленов рог-председател

лампа-деко-еленов рог

 

Деко еленов рог часовник

рога с оразмерен размер