Искате да предоставите ново парче мебели, което искате да използвате като шкаф или рафт, но в момента нямате толкова много пари … Не се притеснявайте! Не е трудно да се изгради своя собствена конструкция – вижте как с нашия плот щайги пример за рафт!

18 идеи за рафт за картофи – оригинални и евтини!

Можете да намерите това, което ви е необходимо по-долу: 
Дървени плодове за плодове лепило за дърво перфорирани плочи Лак или дървен цвят Тъкани, одеяла или възглавници (не е задължително)
С достатъчно въображение и изработка със сигурност ще създадете шедьовър на мечтите. Освен кутиите за плодове, нямате нужда от други строителни материали. Самите кутии могат да бъдат намерени в супермаркет или в продажба, много евтини. Ако имате нужда от повече кутии, можете също да се свържете с фабрика, която произвежда плодове. Ако вече имате кутиите у дома, можете да приложите новаторската си способност и креативност. Най-простият вариант е да подредите дървените кутии на пода, така че да оформите истинска кула от рафтове – достатъчно място за всички ваши книги и сувенири. Можете, разбира се, да залепите различните кутии, така че те да формират по-стабилен състав. По Ваше желание можете да боядисвате или да завършите тази завършена конструкция. Вижте някои примери за рафт с картонени кутии, които сме събрали:

Плочи за плодови рафтове в банята

овощни щайги-срок на баня


овощни кутии, рафтове за баня 2

Рафтовете с плодове се държат като лавица за книги

овощни щайги-царствен-книги

овощни щайги-царствената-bücherregal.2


овощни щайги-срок на библиотеката

овощни щайги-царствената-декорация

овощни щайги шелф три чекмеджета

овощни щайги-срок на готов

овощни каси-царствената-GEGE щандове

овощни щайги-царствената-кухня

овощни щайги-царствената двустаен  овощни щайги-царствената-красива декорация- овощни щайги-царствената-Vintage2 овощни щайги-царствената-дневна овощни кутии срок на живеене-2 овощни щайги-царствената-wohnzimmer3 овощни щайги-царствената-wohnzimmer5

  54 идеи за забавни фенери, които се занимават с деца