Докато жените се интересуват от красотата и модата, мъжете отделят време за колите. 🙂 Тези превозни средства имат дълбоко значение и предизвикват сантиментални чувства в представителите на мъжкия пол. “Моята кола, това съм аз”. Мъжете обичат да се свързват с прохладната си кола и следователно прекарват много време в грижата за машината. Той създава почти приятелска връзка, което прави особено трудно човек да каже сбогом на старата и ненужна кола. Но има начин да се използва добре колата дори след изтичане на времето за ползване. Тук идва изненадата: можете да превърнете частите на колата в мебели!

Оригинално изглеждащи мебели от части за автомобили!

бюро-мебели-от-кола споделяне на решения


Източник: Мартин Шлунд

Изключително блестяща идея. Знаете ли, че в Германия всъщност има човек, който е професионално ангажиран с дизайна на автомобилни мебели? Мартин Шлунд, единственият дизайнер на мебели за автомобили, който може да изкарва прехраната си в Германия, превърна страстта си в кариера. Сега той прави автомобилни мебели от всякакъв вид: от легла и мека мебел до предмети като лампи и клавиатури. Какво прави индивидуалните автомобили толкова специални? Чрез целия дизайн! Всеки дизайн е уникален. Мебелите за автомобили са построени според конкретните желания на клиента, така че в крайна сметка да се вписват в характера на апартамента и да отразяват личността на обитателите.

Ето един голям шелф над леглото:

атрактивен авто-мебели-хладен-дизайн-рафт он дъ легла

Източник: Мартин Шлунд

Още по-интересно може да намерите темата “DIY”. Да правиш любими предмети от стари автомобилни части може да бъде истинско предизвикателство за теб, нали? В неговата електронна книга Мартин Шлунд дава 5 инструкции за индивидуални парчета, като отварачка за бутилки, бутален гардероб и странична маса.

  Изградете сами нощни шкафчета: въведение в строителството и снимки!

Стенен часовник с уникален вид

интересните имоти съвпадение-от-общ автомобил-стенен часовник

Източник: Мартин Шлунд

Книгата също така предоставя подробна информация за автомобилните мебели. Запознавате се с историческото минало и философията на дизайна на автомобилната мебел, както и с различните видове автомобилни мебели. Шедьоврите, създадени в края на процеса на ремоделиране, са истински окото!

Това всъщност е маса!

а-маса на автомобила споделяне изработка-много интересно


Източник: Мартин Шлунд

Всички тези примерни снимки, които ви показваме в статията, са само малка селекция от ръчно изработени мебели за автомобили. Много други варианти са възможни. Превръщането на кола в мебел се основава на човешкото творчество. И човешкото творчество не знае граници.

Странният модел от частите на автобуса:

атрактивен автоматично мебел-бюро

Източник: Мартин Шлунд

ключ Board

дъска за ключове-интересен дизайн кола дял мръсно

Източник: Мартин Шлунд

И накрая, искаме да ви дадем малък съвет. Дори ако сте решени да закупите част от мебелите за кола, първо обсъдете идеята с жена си. 🙂

kreattives-дизайн-по-гардероб изработка-авто-акция

Източник: Мартин Шлунд

източник: Chastite.com