Ние каза хиляди пъти: “Пердетата са сред най-важните детайли в страната, които се подчиняват на вътрешния атмосферата на техния стил.” Но аз нямам нищо против, ако ние днес да се повтаря в 1001 -то време: “Завесите определят околната среда в апартамент “. Те също така предлагат тази комбинация с мокет, диван или просто с одеяла. Представени сме много идеи за модели за завеси, но тъй като имаме нова любима тема, както е известно. Днес представяме 30 предложения за завеси с флорални мотиви – новата тенденция в дизайна на интериора!

30 предложения за завеси с флорални мотиви

Що се отнася до цветята, завесите определено ще се класифицират. Има много модели на пазара, които демонстрират разнообразието в света на растенията и цветята. Този факт трябва да ви увери, че ще намерите правилните завеси – не само цветето, но и цвета и размера. Ако все още имате затруднения с него, можете да се свържете с шивач, който може да ви направи личен модел според вашите желания. Ако се чувствате комфортно с шивача, тогава имате нужда само от идея за създаване на перфектни завеси. Тук даваме идеите за цветовете, които да изберете. Вдъхновете себе си!

Предложения за завеси за спалнята

В спалнята можете да използвате меки мотиви като. В цветове като праскова, светло зелено, розово, светло синьо, бяло. Важно е да изберете пердетата, така че да могат да се комбинират по-късно с юрганите. Комбинацията с декоративни възглавнички прави атмосферата още по-удобна и приятелска.

  140 снимки - обзаведен едностаен апартамент!

завеси предложения декоративни цветя-двустаен


завеси предложения-пролетно-зелен

gardinenvorschläg-розово-цветен

завеси предложения-Сандерсън


завеси предложения-Сандерсън 2

завеси предложения-Сандерсън 4

завеси предложения-Сандерсън-кукуряк

завеси предложения и бели цветя

завеси предложения зелено

завеси предложения зелен мотив

завеси предложения-розови цветя

Предложения за завеси за хола

За дневната и трапезарията можете да приспособите завесите си към декорацията на мебелите. Идеални са декоративните възглавници, които са проектирани като завършени с пердетата, защото те съдържат същия флорален мотив. Не трябва да се подценява и комбинацията със стенопис в по-близък цвят или с стикер със същия цветен мотив. И още един съвет: Вазата със същите цветя на масата прави целия клас на Outlook!

завеси предложения зелено-магия

завеси предложения-червено

завеси предложения-roteßwandgestaltung

завеси предложения бяло-червено

gardinenvorschläg-цветен

gardinenvorschläg жълто-цветен

gardinenvorschläg-жълто-розово-фикс

gardinenvorschläg-зелен хол

gardinenvorschläg-розово-бели цветя

gardinenvorschläg-дневна

gardinenvorschläg-дневна-жълто-розова

gardinenvorschläg синята идея

gardinenvorschläg синьо-сиво-завеса

 Предложения за завеси за банята

завеси предложения, баня

завеси предложения, баня-лилаво

завеси предложения-D_PATT023426