През последните години се наблюдава бърз растеж в конкуренцията на интернет магазина. Все повече потребители пазаруват в интернет. Това прави това особено трудно за стационарни доставчици на текстил. Операторите на бутици или шивачи трябва да положат допълнителни усилия за увеличаване на продажбите. “Избирайте всичко с най-голяма грижа” – това е златното правило в бизнеса днес. От температурата и цветовете в кабинета до най-малките аксесоари: всички детайли влияят върху желанието за купуване.

 С оглед на това, сега искаме да дадем няколко полезни съвета за декорация на собствениците на магазини за облекло, така че да не пропуснат никакви аспекти на популяризирането на продажбите. Основният въпрос винаги е: “Кои елементи играят решаваща роля в процеса на закупуване?”

Местоположението. Къде се намира бутикът? Това лесно ли е да достигнете? Има ли някакви признаци и знаци, които дават насоки на потенциалните клиенти? Не подценявайте тези въпроси. Дори и най-красивият бизнес може да отиде на колене, ако достъпът до него е труден.

Външният вид. Как бутикът или шивашката работа отвън? Смислената и промоционална декорация на витрините може да предизвика желание на хората да влязат в бизнеса. Вашият бутик ще бъде особено привлекателен, ако имате акцент на преден план. Нуждаете се от очила, която привлича вниманието към шоурума.

Атмосферата в интериора. Абсолютно важно! Атмосферата, която създавате в бизнеса си, може да предизвика положителни емоции. Приятните аромати, атрактивното осветление, подходящата температура (нито прекалено студена, нито прекалено топла), въображаеми аранжименти и визуално привлекателни елементи осигуряват предложения за подобряване на продажбите. Също така е препоръчително да изберете тематични бутикови мебели. Изборът на интериорните стилове е страхотен: бароков, изтънчен Chic, скандинавски стил и много други. Теклите изглеждат особено приятни, когато са част от тематичната стая. По този начин те привличат много заинтересовани от бутика.

  Сребърна боя за стени - 24 невероятни снимки!

Атмосферата в бутика е много важна

бутиков настройка ярко златисто-нюансиран


бутиков настроен супер интериор

Системата за поръчки. Тази точка в контролния списък е също толкова важна, колкото и приятната приятна атмосфера. Едно просто и ясно подреждане на продуктите може да помогне на клиента бързо да получи обзор и да разпознае къде са нещата. Потенциалният купувач не трябва при никакви обстоятелства да получи хаотично впечатление. Добре сортираните текстилни изделия, които са пригодени за обекта, увеличават продажбите и броя на редовните и нови клиенти. Други аспекти на насърчаването на продажбите са рафтовете, стойките и всички аксесоари и елементи на мебелите. Те включват закачалки и шивачки. Манекените са особено важна част от магазинното оборудване, защото те представят атрактивно и забележително текстила. Също така са важни бижутата и дори торбичките. Всички детайли имат смисъл за цялата атмосфера, както и за чисто практичната организация на бизнеса.

Създайте добра поръчка

бутиков настройка много модерен и шик

Манекените привличат клиенти

бутиков настройка манекен


бутиков настройка хладно-манекен

Това са само основните аспекти, които всички собственици на магазините за облекло трябва да разгледат. Доброто обслужване на клиента, както и високото качество на текстила също са от голямо значение за продажбите. Но не е нужно да го споменаваме, нали?

Преди да отворите бутик, трябва да инвестирате известно време в изследванията и да планирате предварително всички малки неща около настройката на зоната за продажба. По този начин можете да контролирате целия процес с течение на времето.

бутиков настроен-пра-оборудване

бутиков настройка първокласен-поглед