Създаването и декорирането на хола в сиво е интересна задача. Търсите ли идеи за дневна в сиви? Вие не сте сами. Невероятната гъвкавост на сивото е това, което го прави толкова популярен. Грей може да създаде топла светлина като хладна цветова схема; тя може да бъде успокояваща или оживена, оживена и енергична.
Всеки нюанс на сивото може да създаде различен вид, усещане и стил на всекидневната, а нюансите, които избирате, ще бъдат неразделна част от вашия личен стил. Съвременните схеми обикновено постигат по-хладни, по-тъмни, по-драматични дървени въглища или почти черни нюанси, докато класически вдъхновени стилове с по-топли сини и зелени нюанси имат естествен афинитет.
Помислете за моделите и акцентите, които ви въвеждат във вашия сив хол. Ако имате сиви боядисани стени, погледнете шаблоните на пода, завесите и тапицерията. Ако предпочитате обикновена тапицерия и подови настилки, трябва да използвате тапет със сив цвят. В модерна схема тези ивици или геометрия биха могли да бъдат в грапавини от сиво или черно; в хол стил в страната вариантите на шаблона са неограничени – ако звуковата смес е правилна, възможно е да използвате цветя, ивици и пулове в същата цветова схема.
Не подценявайте ефекта на сянката на акцентите в модерна цветова схема. Ярката розова масичка за кафе или оранжевият дизайнерски стол могат да превърнат вашата цветова схема на сивата дневна в нещо специално. Но ако не сте толкова смели, не се притеснявайте. Поддържайте акцентите на цветовете за аксесоарите вместо към мебелите.

Сива дневна: Грей хол с лилаво-розова масичка за кафе

Дневна-синьо-A-наперен вземане на решение


Създаването и декорирането на всекидневната в сиво може да бъде предизвикателство. Модерният хол съчетава най-мрачните сиви тонове върху стената на акцентите, отличаващ се диван в красиво сив кадиф и голямото килимче в оттенък, което синхронизира двете. Ярката розова масичка за кафе носи резонанс и жизненост в иначе монохромна цветова схема. Черната граница на килима добавя драма и подчертава позицията на дивана и масата в средата. Това е чист, прост дизайн, където всеки елемент е важен.

Сива дневна: Сива дневна с черно-бяла фото галерия

Дневна-сиво-а-творческа-решение

Създайте уютна всекидневна с плътно контролирана палитра от сиви и неутрални тонове. Полумесечните сиви стени и пода осигуряват топъл, привлекателен фон на неутрален диван и килим и деликатно оформени възглавници. Табулата и блестящият килим имат по-дълбок сив акцент, а боядисаната стена е направена специално за галерия от черно-бели семейни снимки, които са в съвпадащи бели рамки. Белият лампа и страничните маси балансират по-тъмните сиви акценти и синхронизират цветовата схема.

Перфектен живот с неутрални цветове

Дневна-сиво на изключителни интериори

Елегантни светло-тъмни контрасти

Living-сиво по-хладно интериори


Купете аксесоари за вашия хол онлайн в Naturloft

Дневна-сиво-zubehoer

Дневна-сиво лого

Всекидневна аксесоари бързо и лесно онлайн пазаруване

Всекидневните аксесоари могат да направят дневната много по-учтивателна и привлекателна. Имате голям хол, но изглежда празен и искате да го украсите малко? Тогава сте точно в нашия магазин. Тук ще намерите аксесоари за витрини, мека мебел, телевизионни мебели и много други. Предлагаме широк асортимент не само в тази област.

Телевизионни рафтове или базови рафтове – изборът е ваш

Почти всеки има телевизор в апартамента си. Все още нямате телевизор, но искате да го купите? След това възниква въпросът къде се съхранява този телевизор. Предлагаме различни телевизионни рафтове за този проект. Защото в този аксесоар в хола телевизора може да се съхранява добре и не е на път. Същевременно устройствата са в добри ръце с тези телевизионни рафтове, защото се намират на рафт – защитени от страничните стени. Спестете място, като същевременно предпазите телевизора от повреда. Ако не сте фен на рафтовете, разбира се, има алтернативи. Те могат да бъдат например базови подове. Те предлагат много пространство и изглеждат добре на него. Телевизорът може лесно да бъде поставен върху него и може да има и място за няколко цветя. Този аксесоар в хола може много добре да украси дома ви. Състои се от маслено или извлечено от борово дърво масивно дърво и по този начин предлага благородна гледка.

Стелажните стълби и чекмеджетата завършват рафта и обогатяват хола ви

Тъй като телевизионните рафтове често достигат до тавана на всекидневната, можете също да си купите шелф стълба на ниски цени от нас. Чудите се защо имате нужда от шелф стълба? Това ще ви помогне да се доближите до обекти, които се съхраняват нагоре по рафта. Често декоративни предмети се съхраняват на тази височина, тъй като те са привлекателен в хола. Те също може да се наситят от време на време. Тук след това ви помага на шелф стълба. Ако обаче не сте сигурни дали имате нужда от нея и какви критерии трябва да се спазват, просто ни се обадете. В допълнение, чекмеджетата могат да бъдат визуално привлекателно и практично допълнение към рафтовете. С тях Вие давате на дневната още малко място за съхранение. С удоволствие ще ви посъветваме по телефона, за да ви помогнем да изберете подходящите аксесоари за всекидневната. Много лесно е да пазарувате с нас: направете няколко кликвания на мишката върху дивана от дома и скоро новото мебелно обзавеждане е в хола. Ако все още не ви харесва продукт, имате право на 30-дневна гаранция за връщане.

Много други аксесоари за всекидневната

В допълнение към всички тези артикули като аксесоари за дневни, в нашия магазин имаме и други аксесоари в нашата гама. Те варират от артикули за грижа за мебели, възглавници и осветление на стъклото. Но как да придадете това осветление на шкаф? Това е всичко в включените инструкции и не изисква много изработка. Често осветлението трябва да се натисне върху стъкления ръб със специални скоби.

Услугата в нашия онлайн магазин

Както вече сте прочели, имаме голям избор от аксесоари за всекидневната. Този аксесоар може да бъде доставен при поискване в рамките на 24 часа. Ако поръчате поръчката до 13:00 часа, ще ви донесем желаните аксесоари за всекидневната в следващия работен ден. На много от нашите продукти може да се използва монтажна услуга. Това ще ви спести време, усилия и нерви, докато изграждаме рафта. Дори спокойното изплащане на допълнителните елементи по ваш избор не е проблем. Предлагаме вноска и закупуване по сметка. Ако е необходимо, можете да използвате 100-дневна почивка за плащане. Това ви дава максимална гъвкавост при покупката в нашия онлайн магазин.

В обобщение, ние Ви предлагаме в асортимента аксесоари за всекидневната:

Голям избор от различни допълнения към мебелите в хола ви
Професионална поддръжка по телефона, не само по темата за аксесоарите в хола
24-часова услуга за доставка
30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от покупката си
При поискване инсталирането и инсталирането на новия телевизионен рафт или чекмедже

Ето някои интересни видеоклипове за:

Представена е сивата дневна

Дневна-синьо-A-поразително оборудване

Дневна с акцент стол в бяло

Дневна-синьо-A-поразително излъчване

Ярки мебели в сив хол

Дневна-синьо-A-поразително Деко

Стенна единица като устройство в сиво и бяло с модерен дизайн

Дневна-синьо-A-наперен декорация

Интериорен салон в бяло и светло сиво

Дневна-синьо-A-наперен вземане на решение

Сив и бял декор

Дневна-синьо-A-ярък дизайн

Декор с цветни акценти

Дневна-синьо-A-изключителна техника

Светло сива стена

Дневна-синьо-A-изключителен излъчване

Ярка боя на стената и сиви акценти

Дневна-синьо-A-изключителна декорация

Модерни и удобни

Дневна-синьо-A-изключителна декорация

Рустически стил на живот

Дневна-синьо-A-изключителен решение

Стилни идеи за декор в хола

Дневна-синьо-A-Cool оборудване

Сива дневна: Сива и бяла боя на стената

Дневна-сиво-а-хладно, радиоразпръскване

Сива дневна: съчетайте сиви и цветни мотиви

Дневна-сиво-а-хладно-декорация

Дневна-сиво-а-хладен-дизайн

Дневна-синьо-A-творчески оборудване

Дневна-сиво-а-творческа-излъчване

Дневна-сиво-а-творческа-Deko

Сива дневна: Увеличете комфорта на живот със светлина

Дневна-синьо-A-творческа декорация

Дневна-сиво-а-творческа-решение

Дневна-сиво-а-креативен дизайн

Дневна-сиво-а-модерно оборудване

Дневна-сиво-а-модерно излъчване

Сива дневна: идеи за пуристите

Дневна-сиво-а-съвременна декорация

Дневна-сиво-а-съвременните решения

Дневна-сиво-а-модерен дизайн

Дневна-сиво-а-супер-съоръжения

Дневна-сиво-а-супер-сияние

Сива дневна: дървеното обзавеждане излъчва уют 

Дневна-сиво-а-супер-декорация

Дневна-сиво-а-супер-дизайн

Дневна-сиво-а-пра-оборудване

Дневна-сиво-а-пра-харизма

Дневна-сиво-а-пра-решение

Сива дневна: минимализъм в дневната – подчертана от цветовете

Дневна-сиво-а-пра-дизайн

Дневна-синьо-A-оборудване за зашеметяване

Дневна-синьо-A-стряскащо Декорация

Дневна-синьо-A-поразителен дизайн

Дневна-сиво-а-красив-оборудване

Сива дневна: Различни нюанси на сивото в модерното взаимодействие

Дневна-сиво-а-красива, радиоразпръскване

Дневна-сиво-а-красива декорация-

Дневна-сиво-а-красива декорация-

Дневна-сиво-а-красива на решение

Дневна-сиво-а-красив дизайн

Всекидневна сиво: постигане на холистичен цвят концепция

Дневна-сиво на креативен дизайн

Дневна-сиво на творчески интериор

Дневна-сиво по-модерен дизайн

Дневна-сиво по-модерен интериор

Дневна-сиво на супер-Design

Всекидневна сива: Дневна с хубава гледка към близкия плаж

Дневна-сиво на супер-МВР

Дневна-сиво на страхотен дизайн

Дневна-сиво-на-големите интериори

Дневна-сиво по-интригуващ дизайн

Дневна-сиво по удивителен интериор

Сива дневна: Модерен хол в топли сиви нюанси

Дневна-сиво на красив дизайн

Дневна-синьо-A-красив интериор