Днес ние продължаваме с темата Ikea 3D Planner. В статията вчера разбрахте повече от един от дизайнерите на мебели – плановикът на кабинета “Икеа”. И е дошло времето да ви запозная с дизайнера на други мебели на Ikea, а именно – Икея офис планиращ!

IKEA buroplaner-преоразмерява


Основната цел на офиса Ikea е да улесни проектирането на удобно и практично работно място. Едно от истинските постижения на дизайнера на кабинета е отново много реалистичният поглед към стаята и точно в новия офис, който предлага триизмерния изглед. Традиционните опции на Ikea, като запазване на дизайна и отпечатване на готовия план, също са налични. Тук е мястото, където можем да подчертаем, че дори с плановете за офис Ikea можете да видите реалистичните цени на вашия проект, разбира се това се отнася само за продуктите на Ikea. Нека ви разкажем повече за съществената част …

Нека започнем с това в началото 3 различни опции или: можете да отворите стар запазен план или да започнете с изцяло нов дизайн. Да, казахме 3 варианта. Третият ви предлага да работите с напълно обзаведена стая, като просто поставите офиса. Това е възможност да персонализирате офиса си така, че да отговаря на вашите нужди.

planergalant_520x300

Ikea офис планиране в някои стъпки

Особено за вас, ние показваме нашия личен експеримент с Икея офис планиращ:

Ikea-офис плановик-1-преоразмерява

Определете оформлението на помещението

Оформлението на стаята Ви позволява да персонализирате цвета на стените и пода. Добавете прозорци и врати, за да получите възможно най-реалистична идея.

  Κουζίνα Bar - 50 φανταστικές προτάσεις!

Ikea-офис плановик-2-преоразмерява


Изберете елементи

От категорията “Продукти” изберете и елементите за стаята.

Ikea-офис плановик-4-преоразмерява

Ако искате да превърнете офиса наоколо, кликнете веднъж върху елемента и ще видите опции за завъртане. Ако искате да изтриете елемент, вляво има контейнер за отпадъци.

Ikea-офис плановик-3-преоразмерява

Добавете допълнителна подложка

Огледала и картини, цветни саксии или дори хора … това е “до теб”!

Ikea-офис плановик-5-преоразмерява

Ikea-офис плановик-6-преоразмерява

Добра идея е възможността да се обозначи определена стая. За тази цел можете да използвате малките бележки.

Ikea-офис плановик-7-преоразмерява

Ако все още се нуждаете от помощ, можете също да се свържете с Ikea Service, който освен краткото представяне на работата с плана на офиса на Ikea също поддържа директна онлайн помощ.

Ikea-офис плановик-8-преоразмерява

Ikea Office Planner е лесен за работа. Безплатен, практичен и ефективен – опитайте!