Работите ли от време на време във вашия дом, но също така се нуждаете от стая за гости? Идеално е да се създаде комбинирана стая за гости и офис. За това се нуждаете от разтегателен диван и вдъхновение за декора. Ето някои идеи как да направите своя комбо стая привлекателен.

хубав-малки комбинаторна пространство-с-а-сън диван

Естетика и простота – това е идеалната комбинирана стая

Комбинирането на пространство-грим срок на бюрото диван нощувка със щори

Ако искате да работите ефективно в стаята, стаята трябва да изглежда доста, но добре подредена. Това е идеално, ако леглото не заема повече от една трета от стаята. Диванските легла имат предимството, че можете да ги сгъвате през деня. Друга идея, която спестява много пространство, е да изберете стена, в която леглото е сгъната. Това решение е особено практично за малки пространства. Дори легла легла са един от начините, по които можете да помислите. Ако сте избрали разтегателен диван, ще намерите много атрактивни модели за вашето домакинство на www.lifestyle4living.de.

Разтегателен диван, бюро и стелажи – добра комбинация

Съвременно комбинаторна система пространство-с-а-шелф и-а-сън диван

Ако разтегателният диван не се използва само от гостите, ще оцените мебелите, ако искате да си починете в работно време. За да се използва ефективно пространството, полезни са големи и малки стелажни рафтове. Оптимално е дългата стена на стената, в която ясно се организират книги, филми или деко. Освен това таблото за списания е хубав аксесоар, който създава общ преглед в комбото ви. Вашето бюро трябва да бъде проектирано по такъв начин, че престоят да не пречи на работата ви. Създайте достатъчно възможности да запишете вашите документи. Също така кабелното затрупване не е хубаво за посетителите ви да гледат. Много бюра и мебели имат ефективно маршрутизиране на кабелите, което спестява хаос в комбото.

  Olohuoneen värisuunnittelu - sisustus

Аксесоари и осветление – това е начинът, по който се комбинира помещението

Комбинирането на пространство-съвременна осветителна-и-практично-мебели

В допълнение към леглото и бюрото има и други компоненти, които подобряват помещението. Празните пространства по стените се запълват с картини. Една малка маса, на която стои растение, ще ви осигури благополучие в креативните почивки и ще угоди на гостите ви. В зависимост от размера на прозореца също ви е необходим достатъчно голям източник на светлина. Идеални са затъмняващите лампи. Докато работите, дарявайте достатъчно светлина, докато гостите, които просто почиват, предпочитат по-малко мощна светлина. Ролерните щори или завеси предпазват от ярка слънчева светлина, което затруднява съня на гостите. За вас тези аксесоари са също полезни, защото не сте заслепени от слънцето по време на работно време.

 Комбинацията от работни помещения и стаи за гости е приятно решение за случайни домашни работници.

много привлекателна-комбинаторен пространство-с-интересна легла