Душ кабините са сред най-естетическите модификации, които могат да направят вашата баня у дома стилна. Те са несъмнено истинско привличащо вниманието и придават лукс на всяка баня. Душ кабина е не само практично решение, но и предлага високо ниво на комфорт при душ.

Душ кабини допринасят за благосъстоянието в банята и имат много предимства

душ-кабина, от стъкло-баня-Bathmat-черен стени-столче-рафт


Да имаш душ кабина в банята има някои предимства. Класическите модели са оборудвани с прегради, които предпазват банята от водата. Освен това те осигуряват по-голяма стабилност при подхлъзване на мокра почва. Има безброй видове душ кабини. Има подходящ вариант за всеки вкус и всяка баня. Имате свободата да избирате между различни размери, форми и други функции, като плъзгащи, сгъваеми или люлеещи се врати.

Стъклените душ кабини дават на вашето баня много благородно докосване

duschkabinne-на-стъкло-зелено растение-сиво-Flisen-фиксирана огледало-мивка-дизайн

Много важна при избора на правилния душ кабина е материалът. Стъклените модели без рамки понастоящем са много популярни. Те изглеждат много елегантни и могат да станат фокусна точка на Вашата баня. Стъклото е устойчива на надраскване, устойчива на надраскване, изключително издръжлива и устойчива на износване материал. Това са добри причини да изберете душ кабина, изработена от този материал. Има и двете кабини, изработени изцяло от стъкло, както и отделни душ кабини или отделни душ кабини. Според вашите желания те се монтират в ъгъла, на стената или в ниша. Можете лесно да поръчате качествени и елегантни стъклени душ кабини онлайн.

  43 μοντέρνες κουβέρτες μοντέλων για βελονάκι

Душ за душ за перфектната баня

душ кабина-на-стъклени душ-черни стенни плочки-съвременен лукс-дизайн

Отворената душ кабина, която е свободно достъпна, също се нарича “душ”. Тази минималистична версия изглежда много елегантна и дава на стаите щедрост и пространство. Този модерен тип душ кабина е много практичен и може да бъде направен голям или малък в зависимост от размера на банята. Най-голямото предимство е, че никога не може да дойде във въздуха в зоната на душ, тъй като тук е осигурена добра вентилация.

Вратата за ниша е идеалната алтернатива на завеса за душ

душ-кабина, от стъкло-баня-moseikfliesen-Bathmat-мивка-душ-кърпа-модерен


Не всяка баня е снабдена с цялостен душ кабина. Ако душът е монтиран между две стени, вратата за ниша е много подходяща за разделяне. Преди това в тези случаи са използвани завеси за душ, но вратата несъмнено е по-хубава и по-хигиенна алтернатива. За вратите на нишата има много възможности – сгъваема врата, шарнирна врата, люлееща се врата или люлееща се врата, а изборът на десния вход зависи, разбира се, от вашия вкус и от условията на вашата баня.

Ъгловите душ кабини подобряват външния вид на банята

баня-в-светло кафяво-с-образна душ кабината, от стъклени плочки-цветя-прозорец-кърпа

Душ кабина, поставена в ъгъла, е много удобна и спестява място. Това го прави идеално решение за по-малки бани. Дизайнът варира от квадратната форма над кръглите до многоъгълните варианти. Най-голямото предимство тук е, че само две стъклени стени са монтирани и затова този модел е по-евтин.

Модерните душ кабини очароват с ясната си елегантност, висока функционалност и вечен дизайн и предлагат перфектното решение за всяка баня!