Ако имате деца, всяко подходящо или неподходящо място се превръща в променяща се зона. Или не? От чист опит знаете, че е най-удобно да се създаде ъгъл за бебето, където да може да се увива в мир.

За майките, които не винаги искат да държат бебето си да се движи и опакова, намерихме добро решение. Погледни!

 Смяна на маса, подмяна на маса, подмяна на мат 60 × 70 - Пълно оборудване за вашето бебе

Ако искате да изхвърлите масата за преместване директно от спалнята или детската стая, имате възможност да използвате пералнята или сушилнята. Това, от което се нуждаете в този случай, е здраво устройство, на което няма да се страхувате да полагате бебето си. Също така е необходимо пространството да има толкова място за съхранение на пелени и мокри кърпи. Особено за тези цели, дизайнерите са създали комфортно сменящи се приставки за маса и подменящи се подложки.

Пералня или сушилня като променяща се маса

wicke шкаф-преповиване-2


Сменящи се тампони за пералня и сушилня

За специалните размери на пералната машина или сушилнята има подложки за подмяна в различни дизайни, които да се купят. Независимо от това, добре е да запомните, че не всяка мярка предлага цялото разнообразие от варианти. Такъв е случаят и с размера 60 × 70, напр.

Смяна подложка 60 × 70: пластмаса или текстил?

В банята променящата се подложка влиза в контакт с големи количества вода. Ето защо е добра идея да осигурите пластмасова опора. Кърпата на детето все пак ще гарантира, че детето остава топло.

Повечето статии ще бъдат поръчани на amazon.com:

фий гърдите преповиване Амазонка

По-долу можете да видите някои предложения за подмяна на подложка 60 × 70, която сме избрали като примерна мярка за илюстриране на цялото бебешко оборудване.

фий гърдите преповиване-60x70-3

преповиване-60x70


преповиване-60x70-2 преповиване-60x70-3 преповиване-60x70-4 преповиване-60x70-5
преповиване-60x70-7

Създайте своя собствена променяща се маса

Ако напоследък не можете да намерите подходящи матраци, опитайте се да направите самата маса за смяна: направете измервания на пералнята, купете дъски, изрежете ги и ги завийте. След това имате още едно предимство - вече не е нужно да потърсите много променлив размер 60 × 70.

фий гърдите преповиване-собственоръчно сглобени

фий гърдите преповиване преповиване комплект