Градината ви със сигурност е приятно и приятно място … Но функционално ли е ориентирано? А ние не говорим дали сте планирали плувен басейн или как сте поставили пътеките си. Помнете тази стара идея за градина, където отглеждате истински плодове и зеленчуци. Днес ще ви напомним малко повече. Прочетете как да планирате своя зеленчуков пластир. В собствената си градина!

растително-план-проект


План за зеленчуково легло – съвети за практически ориентирани градинари!

На първо място, трябва да знаете, че доброто планиране е предизвикателство за успеха на реколтата в зеленчуковата градина. В този смисъл използвайте зимата, така че можете да планирате зеленчуковия пластир и да купите необходимите семена. Преди да купите семената, определете колко голяма и каква ситуация ще имат вашите легла. По-добре е първо да начертаете план на етажа. Особено удобни са леглата с широчина 1,30 метра. Така че те ще могат да стигнат до двете страни на леглото. Маркирайте местата във вашата градина, където планирате зеленчуков пластир.

растително-план бокс

Планиране на зеленчуков пластир – важни стъпки

  Не забравяйте да планирате пътеки между единичните легла: най-малко 30 см широк. Ако искате да запазите постелята възможно най-гъвкава, не бива да прикачвате тези пътеки. Особено чисто решение е допълнителните ниски граници по краищата, така че леглото да се увеличи леко. Можете да ги направите или от дървени дъски, или от тънки каменни камъни. Необорудваните пътища могат да бъдат поръсени с дървени дроби или мулч, за да можете да пожънете дори и в дъждовно време. Основният път в зеленчуковата градина трябва да бъде павиран във всеки случай. За да можете удобно да паркирате колана, се препоръчва минимална ширина от 80 сантиметра.

  Модерни градински къщи - 50 предложения за вас!

растително-план най-къщата-заедно

растително-план-Деко легла


растително-план-Айфел-кула

зеленчукова градина (2)

растително-план градина

растително-план разделени

растително-план разделени места

растително-план-зелени цвекло

План за зеленчукови легла с дървени кутии

растително-план дърво

растително-план-дърво-Трент

растително-план-модерен

растително-план-мун

растително-план-palettenweg

План за зеленчуково легло с пътеки между тях

растително-план квадратни

растително-план-розов

растително-план-звезден

растително-план-председател

растително-план-Том Bayer Fotolia.com_1

растително-план и четири части

растително-план-преди най-къщата

растително-план изключване