Djedovi djece – svi su imali uzor kao dijete. Iako je sastavljen junak ili junakinja, ti si bio naš dobar prijatelj i svjedočili smo vašim avanturama. Nikada to nećemo zaboraviti. Čak i ako smo odrasli, možemo se ponovno pretvoriti u ove omiljene junake posebnim kostimima. Prije nego što je završio srednju školu, u njemačkim školama postoji tjedan motora, što je dobra prilika prikriti se kao popularni junaci u djetinjstvu. Pročitajte naš post da biste prikupili mnogo ideja.

Domaće nošnje junaka iz djetinjstva

dvije djevojke s DIY kostima iz poznate dječje knjige vrlo slatka djetinjstva junaci


Kostimi junaka mogu doći iz knjiga, filmova ili računalnih igara. Sjeti se što vas je najviše inspiriralo kao dijete. Postoje mnoge mogućnosti za repliciranje i djevojčica i dječaka. Čak i ako ste mlada dama i vaš omiljeni junak je muškarac, nemojte očajavati. To je prilično trend da neki junaci također dobiju ženske varijacije. Djevojke odjevene kao Jack Sparrow izgledaju autentično, zar ne? Pogledajte ovu sliku kako biste bili sigurni. Heroinje također imaju muške verzije koje mogu odražavati dječake.

Djedački junaci – Kapitan Jack Sparrow

Gusari Karibije prerušuju poput Johnieja Deppa u djevojku iz djetinjstva

Svatko tko mnogo čita kao dijete poznaje tolike heroje koji mogu poslužiti kao ideje za kostime. Jeste li čuli o generaciji Harryja Pottera? To su djeca koja su slijedila seriju iz prve knjige i odrasla su očekujući svaki sljedeći roman. Do danas je ova serija knjiga jedan od najprodavanijih suvremenih dječjih romana. Ovo je dobar primjer kako se možete maskirati kao junak iz djetinjstva za tjedan motora. Ne trebate toliko da postanete Harry Potter ili Hermione. Čarobni štapić pripada obveznom priboru. Takve stvari su u ponudi ili možete napraviti Harry Potter štap sebe.

Mala vještica

vještica kostima s magičnom štagljom uniformom iz čarobne škole - herojima iz djetinjstva

Divlja kosa, čaše, ožiljak i školska odora Magic škole su obilježja kostima Harryja Pottera. Šalovi s kućnim grebenima svih kuća na njima dovode vas u svijet vještica i čarobnjaka. Osim toga, takve nošnje mogu vam izgledati i autentično i elegantno. Ne treba zanemariti činjenica da su prepoznati svugdje.

Heroji iz djetinjstva – Harry Potter

Harry Potter kostim za tjednik Moto Djetinjstvo heroji svi korisni pribor


Merry Poppins bi bio drugi izbor za poznate heroje knjiga. Kišobran s glavom papiga je njezina oznaka, uz pomoć koje može letjeti. Dobar izbor za dječake je lik njihovog prijatelja, dimnjaka. Na taj način, tako lijepa par kostima!

Merry Poppins i dimnjačar

Merry Poppins i Stornsteinsteiger s kišobranom glave papiga

Junačka je također poznata po elegantnoj odjeći. Ako ste u potrazi za takvim kostimom, pročitajte višestruke opise Pamrija Traver odjeće Merry Poppins ili nadahnite filmsku heroinu. Još jedan važan pribor junakinje je njezin šešir. Više elemenata poput cvijeća ili perja koje držite, više sličnih Merry Poppins ste.

Još jedna ideja za ove junake

Merry Poppins i Stornsteinsteiger ideje djetinjstva iz popularne knjige

Bez obzira koliko je buntovna djevojka, slika Pippija Longstockinga narasla je u srce. Nezavisna crvenokosa junakinja Lindgrens je sretna zbog njezina velikog priznanja i popularnosti. Potrebna vam je freckled pjegica i dva pigtails da biste dobili savršenu sliku Pippija. Čarape u različitim veličinama i bojama ne treba zaboraviti, kako bi se postigla uspješna Pippiova slika. Brojne ilustracije u dječjim knjigama daju vam ideje kako izgledati baš poput junakinje.

Popularni Pippi

Djetinjski junaci iz popularne dječje knjige Pippi The Longstocking s dva pletiva

Računalne i video igre su također odlične za predstavljanje kostima. Budući da je vrsta tako bogata, možete odabrati različite inačice. Evo dva prijedloga iz videoigre Final Fantasy VIII – glavni junak Squall. Ne samo dječaci nego i djevojke mogu ga oživjeti. Osobno, drugi ožiljak na čelu više je estetski.

Djevojka kao skitnica

Junač djetinjstva Squall iz računalne igre Final Fantasy VIII u djevojčici Varijanta s ožiljkom

Dječak kao skitnica

napraviti selfie junaka iz kompjuterske igre s velikim mačem - samom sobom junakom djetinjstva

Krajnji prerušak za djevojčice je Lara Croft. Bilo da igra ili film služi kao uzor, ova nezavisna žena smatra se simbolom snage i smjelosti. Osim toga, njeno odijelo nije tako teško. Kratko tijelo i kratke hlače u smeđoj boji dovoljno su da bi vam bila prava junakinja. Dva puška koja su ubila bezbroj zlikovaca važan su dodatak. Svi ostali gadgeti možete dobiti potpun izgled.

Lara Croft iz Tomb Raidera 

Lara Croft kostimi s smeđim tijelom i ruksakom, dvije pištolje - junacke kostime iz djetinjstva

Lara Croft iz igre Tomb Raider s dvije pištolje kratke hlače i tijelo u smeđoj boji djetinjskih junaka

Tko nije igrao Super Mario? Zašto se ne odjenete kao Mario Bros? Pogledajte ovu slatku verziju! Odlučite želite li biti Super Mario ili njegov brat Luigi. Zapravo, ova su dva vrlo slična – trebali bi dobiti samo zeleni šešir i bluzu za Luigi ili crvenu za Mario. Naljepnica s slovima L ili M ukrašava šešir.

Kako se lako oblačiti kao Mario i Luigi

Napravite sami Mario Bros ili Mario Sister Childhood Hero Costume

Heroji popularne kulture također su prikladni za kostimografske ideje. Barbie je uzor za mnoge male djevojčice, iako stručnjaci tvrde da njezin izgled nije zdrav. Međutim, ona pripada čarobnom svijetu djetinjstva i smatra se lijepom heroinom. Divite ovoj živahnoj lutki na slici!

Prava Barbie lutka

prava Barbie lutka s Barbie bluzama i ružičastim automobilom - junaci iz srca

Dječaci nisu isključeni iz Barbie sanja! Ken, njezina prijateljica, također je zanimljiv prijedlog dječjeg kostima. Tako možete napraviti kostime za parove.

Barbie i Ken - popularni djetinjski junaci posebno s djevojkom u plavoj odjeći

Heroji iz programa Sesame Street također su nas naučili mnoge stvari u djetinjstvu. Štoviše, oni su izvrsna ideja kostima. Tko nije volio hrskavo čudovište jer može toliko hraniti kolačiće. Ovdje možete vidjeti veliku prerušku ovog junaka u odgovarajuću plavu boju. Motivi kolača pokazuju prirodu ovog čudovišta.

 Djevojka s plavom haljinom s zgužvanim čudovišnim motivima

Heroj iz djetinjstva krvarenje čudovište kostim haljina s lica, keksa uzorak

Idoli iz glazbe također se mogu oponašati 

Izradite vlastiti kostim iz djetinjstva u bijelom Katy Perry s obojanom periku

Kao dijete, jeste li pješačili s hobitima i upoznali lijepe vilenjake? Takve priče mogu se pročitati u knjizi “Gospodar prstenova”! Ili si gledao filmove na velikom zaslonu? Čarobni svijet vilenjaka, hobita, čarobnjaka i heroja zaista nas je fascinirao kao djeca. To vrijedi i za odrasle! Zato se oblačite kao svoje omiljene junake da zadržite čaroliju. Još više, kostimi Gospodara prstenova izgledaju čarobno!

Arwen i Aragorn

Heroji dječje nošnje Aragorn i Arwen iz popularne knjige i filmova

dvije vile kostime bijele i sive haljine, dvije tiaras plave djevojke dječje junake kostime

Crtani filmovi također nam daju puno inspiracije kada je u pitanju heroje iz djetinjstva. Svi smo gledali Ninja Turtles kao djecu, a sada smo zabavni zeleni kostimi i za dječake i djevojčice. Ne zaboravite da svaka kornjača ima svoju vlastitu obojenu vrpcu.

Četiri heroji savršeni su za skupne kostime

Ninja kornjača sa svojim prijateljima teme party djetinjstvo heroj ideje za maskirati

Tinejdžerske kornjače savršene su za kostime tinejdžera s odgovarajućim bojama - junaci iz djetinjstva

Motto Tjedan tri od Ninja kornjača također su pogodni za djevojčice

Pu medvjed i njegovi prijatelji su slatki izvornici za kostime heroja iz djetinjstva. Medvjed, koji toliko ljubi med i kaže toliko mudrih izreka, simbol je djetinjstva. Zato se oblačiš kao ti slatki heroji. Možete iznajmiti kostim pu medvjeda ili to učiniti sami. Uzmi žute hlače i narančastu bluzu s natpisom i oni će se pretvoriti u zabavan medvjed. Žute uši ispunjavaju izgled. Pu i prijatelji su savršena ideja za skupne kostime.

Ideje iz Pu medvjeda

junaci pu medvjeda u djevojkama varijante tinejdžerske nošnje heroje u djetinjstvu

Napravite cijeli kostim Pu medvjeda odjeće za djecu iz djetinjstva sami

Disney heroji i princeze su među popularnim nošnjama junaka iz djetinjstva. Za gotovo 100 godina Disney igra važnu ulogu u dječjem svijetu. Čak su i odrasli uzbuđeni zbog filmova. Disney je dragocjena memorija iz djetinjstva koja se još uvijek događa. Zato stavite prekrasnu haljinu i doživite san o pravi Disney princezu.

Disney heroji 

Motto Week heroji dječaka Ariel i Prince iz poznate Disney animacije

Disney Princess Disney Dress Pretty Disney djetinjstva Hero

baddies iz Disney filmova izvornog kostima heroja iz djetinjstva

Četiri Disney princeze s raskošnim haljinama nakon filma - heroji iz djetinjstva

Peter Pan nas uči da djetinjstvo može trajati zauvijek

Motto Week djetinjski junak Peter Pan i zvono zeleni kostimi za parove

Posljednje heroje Disneya

Kostim junaka iz djetinjstva odijeva Elsa u plavoj i bijeloj boji, plavu pletenicu

Merida crvena divlja kosa, zelena haljina i luk - kći od junaka iz djetinjstva

Mnogi lijepi junaci iz djetinjstva također dolaze iz Japana. Tko nije igrao Yu gi oh? Anime inspirira mnoge djecu i tinejdžere!

Uzmi izazov!

junak iz Yu Gi Oh Kaiba s dvobojnim diskom i karticama bijele odjeće - junaci iz djetinjstva

Novi Herosi mladih dolaze iz knjiga mladih! Budući da je Katniss smion mlada dama spremna žrtvovati “Igre gladi”, mnoge djevojke žele biti poput nje. Za dječake preporučujemo Thomasov lik iz “The Selected”.

Sladak Thomas

Thomas iz odabrane teme je heroj iz djetinjstva posljednjih godina

Katniss s poznatim brošem

djevojčica s lukom i odjećom Jäger prikazuje Katniss - junaci iz djetinjstva

Posljednje, ali ne manje važno, razgovarati ćemo o stvarnim junacima, Superherosima. Ako ste vaš obožavatelj, vjerojatno ste sanjali o superpowers. Dobar uvijek osvaja zlo, učimo iz serije, stripovi itd. Superman ili Wonderwoman donose pravdu u svijet. Takvi uzorci omogućuju djeci da pouzdano rastu. Iz tog razloga, nošnje svih tih junaka najčešće se nose na izložbama i festivalima.

Wonderwoman za djevojke, Batman za dječake

Batman i Wonderwoman čine kćeri junaka iz djetinjstva

Najnoviji trend je kako se oblačiti Wonderwoman s plavom suknjom i crnom bluzom, a kruna djetinjstva junaka tema party

Superhero kostimi za mlade i cijelu obitelj - junaci iz djetinjstva

Prijedlog bajki  

vuk kostim iz bajke o crveno jurnjava siva boja vrlo slatka

moderna tinejdžerica s ruksakom i kratkom suknjom - junaci iz djetinjstva

Heroji iz dječjih nošnji za parove - od princa i princeze do dva čudovišta

Prijedlozi za mlađu braću i sestru

plava haljina disney princesses herojima iz djetinjstva male plave djevojke

Napravite sami Bakuganovu kostim dječaka dječjeg junaka

Pregledajte druge primjere

Kako napraviti odjeću junaka iz djetinjstva po sebi s uputama

napraviti pravi Thor s kostimima Hammer Childrens Heroes sebe

Sretni poppini s bijelom bluzom i kišobranom koji nosi kostime junaka iz djetinjstva

Kostimi kreatora

Zvona čine kostim s zelenom haljinom i krilima čine kćeri junaka iz djetinjstva

Princess Jasmine iz crtića Aladine s lijepim make-upom - djedom kosom od junaka

90-godišnji junaci djetinjstva koji oblače dva dobro poznata krumpira za tjedan motora

Zabavite se!

Katniss Everdeen nakon nekoliko dana u Igrama gladi - dječji junaci kostimi

Kožna jakna i zelena bluza za preobrazbu Katniss Everdeen - kostima heroja iz djetinjstva

Pu medvjed i drugi junaci već su zvijezde - kostimi junaka iz djetinjstva

Dječji junak kostimi, smeđa odjeća, safari kape, dalekozor dva avanturista

crna odjeća superjunaka dviju zvijezda, nadahnuća za kostime heroja iz djetinjstva