Prošli tjedan smo vam već puno rekli o planerima 3D prostorija i trendovima u nastavku. Također smo vam rekli koliko je zgodan 3D planer Ikea. Danas ćemo vas obavijestiti više o posljednjoj inovaciji koja otkriva potpuno nove dimenzije. Ne samo dizajniranje prostorija, već i stvaranje objekata gotovo. Zasluženi doprinos ovdje opet ima Ikea sa Organizator ormara Ikea.

Organizator ormarića Ikea za savršenu garderobu!

Kućište planiranje Ikea osobe-ormar-2


S Pax Planerom Ikea imate dvije mogućnosti koje možete odabrati. Ili možete koristiti ready-to-izlaz kombinaciju, koje zatim možete izmijeniti na način koji želite, ili možete napraviti novu odluku za ormar.

Normalan ormar ne odgovara? Zatim upotrijebite planer Ikea!

Kućište planiranje Ikea osobe-ormar-sastav

U prvom slučaju, imate priliku odabrati jedan od tri završena dizajna:

Kabinet Planer Ikea paxplaner

-> veza

-> Ilseng

-> Nasvik

Prije nego što započnete sa bitnim dijelom, bilo bi korisno za promjenu tlocrta tako da se boja zida ili pozadine u vašoj sobi dovede do maksimuma za bolju ideju. Isto vrijedi i za pod i sastav zidova u cjelini. Ne zaboravite dodati svoja vrata i prozore!

Kabinet Planer Ikea-2d-pogled


Dolje lijevo u vrlo suosjećajan trga možete vidjeti cijelu sobu i mjesto ormarića u njemu. Nepotrebno je reći da dizajner kabineta također nudi 2D vid.

Kabinet Planer Ikea pogled

Kabinet Planer Ikea-of-svaku-kutu

U gornjem lijevom kutu je još uvijek slatka traka s metrima, s kojom možete prilagoditi i mijenjati svoje dimenzije. Gotovo s njom možete se već okrenuti pravi posao.

Ormar planiranje Ike-2
Dizajniranje ormarića vašeg kabineta – zglobna vrata ili klizna vrata važna je odluka ovdje. Tada bi sve kutije, ladice, police, vješalice, sustavi za pohranu cipela, i sve što je potrebno. Ako se stil ne privlači kao u početku, uvijek možete učitati novi iz galerije.

  Izgradite sebe sami - više od 45 ideja!

Kabinet Planer Ikea novi stil

 Ono što nalazimo vrlo pozitivno je opet činjenica da ste uvijek mogli vidjeti cijenu vašeg projekta.

Kabinet Planer Ikea 1
I ne paničarite ako vam je potrebna naša kratka objašnjenja daljnje objašnjenje da Ikea stručnjak tada mislili, pogotovo jer si također Nutzleitfaden dostupna.

Planer ormara pomoću Ikea vodiča još je jednostavniji!

Kabinet Planer Ikea korisnički vodič