prikaz


U posljednje vrijeme sve više i više modernih su tzv. Krovni podovi, koji nisu samo prekrasni podni pokrivač, već i vrlo udoban i funkcionalan prostor koji se može slobodno koristiti za igru ​​sa svojom djecom ili samo za sjedenje. Tvar koja se nalazi u čepu štiti ga od prženja s jedne strane i s druge strane daje ergonomska svojstva tla. Platni pod, sličan laminatu, pruža prirodnu toplinsku izolaciju kod kuće i na taj način obično smanjuje troškove grijanja. Kao i svaki materijal, podno cork ima nedostatke i prednosti koje želimo podijeliti s vama.

pluta zatvorenici i-koristi-drvo


Ploče i prednosti na podu od pluta - kratki pregled

 Podne konzole od pluta

Jedan od nedostataka plastičnog poda je možda nedostatak tonova boja. Osim toga, pečat je obavezan svake 5 godine, tako da podnožje od pluta može zadržati svoje vodonepropusne osobine. Također je važna redovna hrana, tako da se izbjegavaju mrlje od ulja i prljavštine. Iako je materijal održiv, oštri predmeti mogu uzrokovati veliku štetu, što dovodi u pitanje i neregulirane troškove.

pluta zatvorenici i-koristi-meisterwerke2

pluta zatvorenici i-koristi-starinski

Prednosti prednjeg stakla

Prije svega, moramo istaknuti da je postupak ekstrakcije pluta ekološki prihvatljiv i ne šteti stablima. Više plus napomene ovdje su jednostavni instalacijski krovni podni sustav i održivost koju stvara. Čak i teški komadi namještaja mogu stajati na podu od pluta.

pluta-kontra i dobrobiti-Alpende starine-SA


pluta-kontra i-koristi-hrast-naglasak

pluta zatvorenici i dobrobiti-podno grijanje

pluta zatvorenici i-koristi-vrtić

pluta-kontra i-koristi-pluto-loše

pluta-kontra i-koristi-pluto-sobni

pluta zatvorenici i-koristi-ured

pluta-kontra i dobrobiti-dnevni boravak-2

pluta-kontra-i-prednosti-dnevni-3

pluta-kontra-i-prednosti-dnevni-4