prikaz


Jeste li doživjeli situaciju kada je kurva izašla iz zidnog sata kako bi ispričala okrugli sat? Da?! Onda znate točno kakvu radost to iskustvo donosi djetetu. I ne samo … Odlučivanje o satu kod kuće jednako je važno za zidnu dekoraciju ili odabir namještaja – sve povezano s činjenicom da želite dati individualan izgled vašem domu. Imamo ideju kakav će sat pružiti potrebnu kreativnost u vašem domu!

Kukavičjeg-se-graditi-crtani film


Izradite sat za kušanje – zadatak za kurac!

Međutim, satovi su obrt koji zahtijeva godina učenja i prakse. Zato ostavljamo tragove kako izgraditi pravi i živjeti sat. Bolje je odabrati satni satara koji će vam prodati gotov stol s oružjem s machanism. Dakle, jedini zadatak za vas je napraviti sat sam. “Dizajner, ali ne tehničar” – naš je glavni savjet. Nakon što već imate sirovi sustav, možete z. Na primjer, izrezati svoje ornamente iz odgovarajuće drvene ploče i ljepiti ih na sat. Možete koristiti različite ukrasne prednje strane sata. Prekrasna ideja je vlastiti drveni dekorativni elementi ili životinjske siluete, koji su dizajnirani u “prednjem vrtu” sata. Pista ptica je također element koji može stjecati jedinstveni oblik.

rada ureda

Kukavičjeg-se-graditi-kukavica-podešavanje

Kukavičjeg-se-graditi-Jörg-Heimann

Ako te nove strukture nailazite na poteškoće, imate još jednu alternativu: možete jednostavno prepraviti stari sat za kukavice dodavanjem ili modificiranjem nekih ukrasa. Minimalno što možete učiniti je da upotrijebite novu obojenu boju kako biste osvježili stari sat.

materijali

Cuckoo-yourself-graditi-elementi


U ovom smo članku pripremili neke slike koje pokazuju kako sami izgraditi kukavni sat. Sretno s obrtima! I kukavica!

Razni modeli

Kukavičjeg-se-graditi-stari-kukavica-foto-slika

Kukavičjeg-se-graditi-bauplan

Kukavičjeg-se-graditi-bauplan2

bajkoviti motivi

Cuckoo-yourself-graditi-bajka-satovi

Cuckoo-yourself-graditi-boje

Kukavičjeg-se-graditi zeleno

 Kukavica poput kuća s ukrasima

Kućni sat - samogradnja (2)

Kukavičjeg-se-graditi-Hubert Herr

Kukavičjeg-se-graditi-pas

Kukavičjeg-se-graditi-kukavicom-žuta ptica kuća

Kukavičjeg-se-graditi-moderne

Kukavičjeg-se-graditi-obrazac

Kukavičjeg-se-graditi-pattern2

Kukavičjeg-se-graditi-zid

Ali, ako niste mogli sami izgraditi kukavni sat, uvijek imate priliku posjetiti najveći sat za kukavice na svijetu u Schonachu, Njemačka!

Kukavičjeg-se-graditi-kuća