Danas nastavljamo s temom Ikea 3D Planner. U jučerašnjem članku ste razumjeli više od jednog od dizajnera namještaja - planera Ikea kabineta. I došlo je vrijeme da vas upoznamo s Ikeinim drugim dizajnerom namještaja, tj Ikea uredski planer!

IKEA buroplaner-mijenja veličina


Glavni cilj uredskog urednika Ikea je olakšati vam dizajn udobnog i praktičnog radnog mjesta. Jedno od pravih postignuća dizajna kabineta ponovno je vrlo realan uvid u prostoriju i upravo u novom uredu koji nudi 3D prikaz. Dostupne su i tradicionalne opcije Ikea, kao što su spremanje dizajna i ispis gotovog plana. Ovdje je mjesto gdje možemo istaknuti da čak i s Ikea ured planer možete vidjeti realne cijene vašeg projekta, naravno to se odnosi samo na Ikea proizvoda. Recite nam više o bitnom dijelu ...

Počnimo s tim na početku 3 različite opcije bilo: možete otvoriti stari spremljeni plan ili možete početi s potpuno novim dizajnom. Da, rekli smo 3 opcije. Treći vam nudi rad s potpuno opremljenom sobom samo stavljanjem ureda. Ovo je prilika da prilagodite svoj ured prema vašim potrebama.

planergalant_520x300

Ikea uredski planer u nekim koracima

Posebno za vas pokazujemo naš osobni eksperiment s Ikea uredski planer:

Ikea-office planer-1 mijenja veličina

Odredite izgled prostorije

Raspored prostorija omogućuje vam da prilagodite boju zidova i poda. Dodajte prozore i vrata da biste dobili najrealniju ideju.

Ikea-office planer-2-mijenja veličina


Odaberite stavke

Iz kategorije "Proizvodi" odabirete i stavke za sobu.

Ikea-office planer-4-mijenja veličina

Ako želite okrenuti ured, samo jednom kliknite stavku i vidjet ćete opcije zakretanja. Ako želite izbrisati stavku, ispod lijeve strane imate smeće za smeće.

Ikea-office planer-3-mijenja veličina

Dodaj dodatni prijedlog

Zrcala i slike, cvjetne posude ili čak ljudi ... to je "na vama"!

Ikea-office planer-5-mijenja veličina

Ikea-office planer-6-mijenja veličina

Lijepa ideja je mogućnost označavanja određene prostorije. U tu svrhu možete koristiti male bilješke.

Ikea-office planer-7-mijenja veličina

Ako vam i dalje treba pomoć, možete se obratiti i usluzi Ikea, koja osim kratkog uvoda za rad s Ikea uredskim planerom također podržava izravnu online pomoć.

Ikea-office planer-8-mijenja veličina

Jednostavno je surađivati ​​s Ikea uredskim planerom. Besplatno, praktično i učinkovito - probajte!