Radite li s vremena na vrijeme u vlastitom domu, ali trebate i gostinjsku sobu? Idealno je postaviti kombinaciju soba za goste i ured. Za to vam je potrebna kauč na razvlačenje i inspiracija za dekor. Evo nekoliko ideja o tome kako privući vaš combo prostor.

lijepo-mali-kombinatorni prostor-uz-san kauč

Estetika i jednostavnost – ovo je idealna soba za kombiniranje

Kombinirajući prostor-make-polica-stol-kauč na razvlačenje-and-sjenila

Ako želite učinkovito raditi u sobi, soba treba izgledati lijepo, ali dobro uređeno. Idealno je ako krevet ne zauzima više od trećine sobe. Sofe kreveta imaju prednost da ih možete saviti tijekom dana. Još jedna ideja koja štedi prostor je odabir zidne jedinice u kojoj je krevet presavijen. Ovo je rješenje posebno praktično za male prostore. Čak i kreveti na potkrovlje su jedan od načina na koji možete razmotriti. Ako ste se odlučili za kauč na rasklapanje, na adresi www.lifestyle4living.de pronaći ćete mnoge atraktivne modele za kućanstvo.

Sofa krevet, stol i police – dobra kombinacija

Suvremena kombinatorni prostor-uz-polica sustav i-san kauč

Ako kauč na razvlačenje ne koriste samo gosti, cijenit ćete namještaj ako želite odmoriti tijekom radnog vremena. Kako bi se prostor učinkovito iskoristio, velike i male zidne police su korisne. Optimalna je dugački stropni zid, u kojem jasno uredite knjige, filmove ili deku. Osim toga, ploča časopisa je zgodan pribor koji stvara pregled u vašoj kombo sobi. Vaš stol bi trebao biti dizajniran tako da preko noći posjet neće osjećati kao da vas držati podalje od posla. Napravite dovoljno prilika za smještaj dokumenata. Također kabelska nereda nije lijepo za vaše posjetitelje da pogledaju. Mnogi stolovi i namještaj imaju učinkovito usmjeravanje kabela koji štedi kaos u kombiniranoj sobi.

  Tervező mosogató - 45 kreatív javaslat!

Pribor i rasvjeta – tako uspijeva kombinacija soba

Kombinirajući prostor-moderan-rasvjeta-i-praktično-namještaj

Uz krevet i stol, postoje i druge komponente koje poboljšavaju sobu. Prazni prostori na zidovima ispunjavaju slike. Mali stol na kojem se nalazi biljka osigurat će vašu dobrobit u kreativnim pauzama i zadovoljit će i vaše goste. Ovisno o veličini prozora, potreban vam je i dovoljno veliki izvor svjetla. Idealne su svjetiljke s mogućnošću osvjetljavanja. Tijekom rada donirite dovoljno svjetla, dok gosti koji tek odmaraju preferiraju manje snažnu svjetlost. Rolete ili zavjese štite od jakog sunčevog svjetla, što narušava spavanje gostiju. Za vas, ti pribor također su korisni jer vas Sunce ne zasljepljuje tijekom radnog vremena.

 Kombinacija rada i gostinjskih soba je lijepo rješenje za povremene kućne radnike.

vrlo-atraktivno-kombinatorni prostor-uz-zanimljivo-krevetna