Svakako je takav period u životu svakog ljudskog bića kada je prisiljen ili pod takvim uvjetima da žive u manjem stanu. A kada kažemo "manja", mislimo na jednu sobu u kojoj učenik ili karijera starter koji nema druge mogućnosti mogu slobodno živjeti. Zatim se ovaj mali prostor pretvara u sveto područje na kojem treba kombinirati spavanje, kuhanje, čitanje, rad i opuštanje. I sve to u ne više od 35 godinam², jer su standardni jednosobni stanovi jedva veći. Da, moramo priznati da postavljanje jednosobnog stana nije lagan zadatak. Svaki centimetar prostora treba biti značajno korišten, a stan ne bi smio ostati funkcionalan, već i udoban. Ali to ne znači da je jednosobni stanovi teško dizajnirati. Naprotiv! Ako slijedite neke korisne savjete, možete povećati svoj prostor i čak stvoriti ideju da još uvijek imate slobodnog vremena. Pogledajte neke ideje o postavljanju jednosobnog stana!

 Jednosobni apartman postavljen u 25 ideja

Postoji nekoliko predviđenih artikala koji su vam predviđeni za vaš jednosobni stan: krevet, ormar, stol, kauč i razne ormariće za odlaganje i police. Budući da imate malo prostora, bilo bi korisno ako napravite čvrst plan o tome što zapravo trebate i što biste mogli učiniti bez njega. Međutim, jednosobni apartmani nisu prikladni za sve vaše snove. Pokušajte rasporediti svoj životni prostor pažljivo, tako da ste na početku jasni, koji namještaj odgovara vašem stanu.

namještaj od plana-studio (2)


Plan-bedsitting-set

 Postavljanje jednosobnog stana: odluke o namještaju

Najvažnija odluka koju trebate napraviti je ono što kupiti. Ogroman krevet nije baš pravi, vizualno smanjuje prostor i tako jede svoj slobodni prostor. Bilo bi još bolje ako odabrani krevet nudi prikladne tanke police, ekran, pa čak i sustav za pohranu. Divan nije uvijek najbolja ideja ako želite uštedjeti prostor. Tada možete dopustiti stolicu koja ispunjava isti zadatak. Beanbags ili dekorativni podni jastuci lijepo se uklapaju u male apartmane, koji ne samo da ih čine atraktivnim, već i fleksibilni i lagani za kretanje. Zlatno pravilo jednosobnih apartmana su namještaj 2 u 1, koji su višenamjenski i praktični.

bedsitting-set-1

bedsitting-set-2


bedsitting-set-4

bedsitting-set-5

bedsitting-set-8

1

bedsitting-set-9

bedsitting-set-11

bedsitting-set-talstatio-kuharica

bedsitting-set-apartmani

bedsitting-set-wohnung12

bedsitting-set-studio apartman

bedsitting-set-švedski stan

bedsitting-set-malih aparment

Postavljanje jednosobnog stana: projektiranje stambenih otoka

Ako želite stvoriti vizualnu ideju da imate zasebne sobe, velika je ideja staviti neke tepih na pod, stvarajući potpuno različite zone. Isto vrijedi ulagati i na sustave zaslona ili polica. Ormar u sredini apartmana savršeno odvaja spavaću sobu s druge strane.

bedsitting-set-3

bedsitting-set-Alvhem-makléři-Interijer

bedsitting-set-6

bedsitting-set-10

bedsitting-set krevet

bedsitting-set-krevetna apartmana

bedsitting-set krevet-sustav

bedsitting-set-lijep-jednosoban-stan-Freshome01

bedsitting-set-ne-prostor distributera

bedsitting-set-studio-apartman-2

bedsitting-set-Švedski-projekt

1