Mi smo, rekao tisuću puta: „Zavjese su jedan od najvažnijih detalja u zemlji koji su poslušni internu atmosferu svog stila.” Ali mi ne smeta ako smo danas ponoviti u 1001 -To vrijeme: „Zavjese odrediti okoliša u stan”. Oni također daju ovu kombinaciju opcija s tepihom, s kaučem ili jednostavno s pokrivačima. Mi smo predstavili mnoge ideje modela zavjesa, ali kao što imamo novu omiljenu temu, kao što također kažemo. Danas predstavljamo 30 prijedloga zavjesa s cvjetnim motivima – novi trend dizajna interijera!

30 prijedloga zavjesa s cvjetnim motivima

Kada je u pitanju cvjetanje, zavjese će sigurno biti klasificirane. Na tržištu postoje mnogi modeli koji pokazuju raznolikost u biljnom i cvjetnom svijetu. Ova činjenica trebala bi vas uvjeriti da ćete naći pravu zavjesu – ne samo vrstu cvijeća, već i boju i veličinu. Ako i dalje imate poteškoća s tim, možete kontaktirati krojača koji vam može napraviti osobni model prema vašim željama. Ako se osjećate ugodno s krojenjem, onda vam je potrebna samo ideja za stvaranje savršenih zavjesa. Ovdje dajemo ideje za ono što cvijeće odabrati. Nadahnuti se!

Prijedlozi zavjese za spavaću sobu

U spavaćoj sobi možete koristiti meke motive poput. B boje poput breskve, svijetlo zelene, ružičaste, svijetlo plave, bijele. Važno je ovdje odabrati zavjese kako bi se kasnije mogli kombinirati s poplunima. Kombinacija s ukrasnim jastucima čini atmosferu još udobnijom i prijateljskom.

zavjese prijedlozi dekorativne-cvijeće-sobni


zavjese prijedlozi-proljeće-zeleni

gardinenvorschläg-roza-cvjetni

zavjese prijedlozi-Sanderson


zavjese prijedlozi-Sanderson 2

zavjese prijedlozi-Sanderson 4

zavjese prijedlozi-Sanderson-čemerika

zavjese prijedlozi i bijelo cvijeće

zavjese prijedlozi zelena

zavjese prijedlozi zeleno-motiv

zavjese prijedlozi-ružičaste cvjetove

Prijedlozi zavjese za dnevni boravak

Za dnevni boravak i blagovaonicu možete prilagoditi zavjese na ukras. Savršen imati deco – jastuke zamišljen kao kompletna sa zavjesama, jer oni sadrže isti cvjetni motiv. Kombinacija s dizajnom zida u bliži boji ili s zidne naljepnice s istim Floralmotiv također ne treba podcijeniti. I još jedan savjet: vaza s istim cvijećem na stolu čini cijeli Outlook klase!

zavjese prijedlozi-zeleno-magija

zavjese prijedlozi-crvena

zavjese prijedlozi-roteßwandgestaltung

zavjese prijedlozi-bijelo-crvena

gardinenvorschläg-cvjetni

gardinenvorschläg-žuta cvjetna

gardinenvorschläg-žuto-ružičasto-fiks

gardinenvorschläg-zelena dnevni boravak

gardinenvorschläg-ružičasto-bijelim cvjetovima

gardinenvorschläg-dnevni boravak

gardinenvorschläg-dnevni boravak-žuto-ružičaste

gardinenvorschläg plava ideja

gardinenvorschläg plavo-sive zavjese

 Prijedlozi zavjese za kupaonicu

zavjese prijedlozi-kupatilo

zavjese prijedlozi-kupatilo-ljubičasta

zavjese prijedlozi-D_PATT023426