Kabine za tuširanje su među najestimenijim modifikacijama koje mogu učiniti vašu kućnu kupaonicu elegantnom. Oni su bez sumnje pravi hvataljka i donose dodir luksuza u svakoj kupaonici. Kabina za tuširanje nije samo praktično rješenje, već također pruža visoku razinu udobnosti prilikom tuširanja.

Tuš kabine doprinose dobrobiti u kupaonici i imaju mnoge prednosti

tuš kabine-od-stakla-kupatilo-bathmat-crni zidovi-stolica-polica


Imajući tuš kabinu u kupaonici ima određene prednosti. Klasični modeli opremljeni su pregradama koje štite kupaonicu od prskanja vode. Osim toga, osiguravaju veću stabilnost prilikom klizanja na vlažnom tlu. Postoji bezbroj vrsta tuš kabina. Postoji odgovarajuća varijanta za svaki ukus i svaku kupaonicu. Imate slobodu birati između različitih veličina, oblika i drugih značajki, kao što su klizna, preklopna ili ljuljajuća vrata.

Staklene tuš kabinete daju vašem kupatilu vrlo plemenit dodir

duschkabinne-od-stakla-zeleno-biljka-sivo-Flisen-fiksne ogledalo-sudoper-dizajn

Vrlo je važno odabrati pravu kutiju za tuširanje. Modeli stakla bez okvira trenutno su vrlo popularni. Izgledaju vrlo elegantni i mogu postati središnja točka vaše kupaonice. Staklo je lak za njegu, otporan na ogrebotine, iznimno izdržljiv i otporan na vlagu. To su dobri razlozi za odabir tuš kabine od ovog materijala. Ima obje kabine koje su izrađene od stakla, kao i pojedinačne tuš kabine ili zasebne zidne tuševe. Prema vašim željama, oni se ugrađuju u kutu, na zidu ili u niši. Možete jednostavno naručiti visoko kvalitetne i elegantne staklene tuš kabine online.

Prostor za tuširanje za savršenu kupaonicu

tuš kabine-od-stakla-tuš-crno-zidne pločice-moderne-luksuzni-dizajn

Otvorena tuš kabina, koja je slobodno dostupna, također se naziva tušem u hodniku. Ova minimalistička verzija izgleda vrlo elegantno i daje prostorije velikodušnost i prostor. Ovaj moderni tuš kabina je vrlo praktičan i može se napraviti veliki ili mali, ovisno o veličini kupaonice. Najveća prednost je što nikad ne može doći do zračnog jastuka u prostoru za tuširanje, jer je ovdje zajamčena dobra ventilacija.

  40 φανταστικά παραδείγματα μπάνια σχεδιαστών

Vrata niša idealna su alternativa tuš zavjese

tuš kabine-od-stakla-kupatilo-moseikfliesen-bathmat-sudoper-tuš-ručnik-moderne


Nisu u svakoj kupaonici integrirani kompletni tuš kabina. Ako je tuš montiran između dva zida, vrata za vrata su vrlo prikladna za odvajanje. Prije su se u tim slučajevima koristile zavjese za tuširanje, no vrata su nesumnjivo ljepša i higijenska alternativa. Za niša vrata postoje mnoge mogućnosti – preklopna vrata, zglobna vrata, ljuljačka vrata ili ljuljačka vrata i odabir pravih vrata ovisi naravno o vašem ukusu i uvjetima vaše kupaonice.

Kutni tuš kabine povećavaju izgled kupaonice

kupaonica-u-svjetlu smeđe-s-obliku tuš ograde-of-staklenim pločicama cvijeća-prozor-platno

Kabinet za tuširanje smješten u kutu je vrlo udoban i štedi prostor. To ga čini idealnim rješenjem za manje kupaonice. Dizajn se kreće od kvadratnog oblika preko kruga do poligonalnih varijanti. Najveća prednost je ovdje da su montirane samo dvije staklene stijenke i stoga je ovaj model jeftiniji.

Suvremeni tušski prostori fascinirati su svojom jasnom elegancijom, visokom funkcionalnošću i bezvremenskim dizajnom te nude savršeno rješenje za svaku kupaonicu!