Μπορεί να έχετε ήδη ανακαλύψει την άνεση των αιώρων; Ωστόσο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πόσο πρακτικό, όμορφο και φθηνό είναι αυτά τα “έπιπλα”. Σε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την ιστορία των αιώρων και επίσης να δείξουμε μια σούπερ τάση που αντιπροσωπεύει τις σύγχρονες καρέκλες αιώρα. Αφήστε τον εαυτό σας να είναι κομμάτι ονειρικής διάθεσης και να διαβάσετε!

Αιώρες και καρέκλες αιώρα για μια απλή ατμόσφαιρα!

αιώρα κήπου


ο αιώρα παρουσιάζει “έναν χώρο ανάπαυσης και ύπνου κατασκευασμένο από ύφασμα από ύφασμα ή ύφασμα, το οποίο τεντώνεται μεταξύ δύο σημείων πρόσδεσης έτσι ώστε να σχηματίζεται μια χαλαρή επιφάνεια ψεκασμού”. Με αυτή τη σύντομη εξήγηση, πιστεύουμε ότι είναι ήδη σαφές ποια είναι η άνεση που προσφέρουν οι αιώρες. Το αίσθημα της ελεύθερης κρέμασης είναι πολύ δημοφιλές στους ανθρώπους και δεν είναι πραγματικά νέο. Η ιστορία των αιώρων αρχίζει in Λατινική Αμερική, όπου περιλαμβάνονται στον τοπικό πληθυσμό του Gebκαπνός παρακολουθούσε. Στην ξηρά, τα “έπιπλα” ζητήθηκαν από την αυξημένη ανάρτηση τους έναντι επικίνδυνων ζώων, βρωμιάς και υγρασίας, που είναι απαραίτητα για τους κατοίκους εκεί. Η ανάπτυξη του όρου αιώρα είναι ένα τυπικό παράδειγμα μιας λαϊκής ετυμολογίας. Η προέλευση είναι το όνομα της Ταΐνου στην Αϊτή για τα δίχτυα ύπνου τους Hamaka Στην επανάκτηση της Αμερικής, ο Κολόμβος γνώρισε επίσης την αιώρα. Στις 17 Οκτωβρίου 1492, σημείωσε στο βιβλίο του: “Κρεβάτια και κουβέρτες πάνω στα οποία κοιμήθηκαν αυτοί οι άνθρωποι είναι ένα είδος μάλλινο δίχτυ”. Αργότερα χρησιμοποιήθηκαν στη ναυτιλία ως χώρος ύπνου εξοικονόμησης χώρου. Οι αιώρες μπήκαν στην Ευρώπη, όπου σύντομα έγιναν δημοφιλείς και αργότερα εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο.

  Πολυτελές υπνοδωμάτιο - 32 ιδέες για έμπνευση

Αιώρες σαν ανακλινόμενα έπιπλα

Αιώρα σε κήπο

αιώρα λευκό

Καρέκλα αιώρα ως καθίσματα

Σήμερα, οι αιώρες και ο νέος τύπος καρέκλας αιώρας χρησιμεύουν ως μια χαλαρωτική επιλογή κλίσης, όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους αλλά και στο σπίτι. Διάφορα μοντέλα πωλούνται στην αγορά, πολλά από τα οποία προσφέρουν νέες επιλογές εκτός από τον τυποποιημένο σχεδιασμό. Οι καρέκλες αιώρας είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς με αυτή την έννοια, καθώς επιτρέπουν την ελεύθερη συνεδρίαση, την εξοικονόμηση χώρου και τη χαλάρωση – κατάλληλες για ανάγνωση, κατανάλωση καφέ ή απλά … συνεδρίαση 🙂

Αιώρα καρέκλα-brasil-παπάγια


Δείτε τις προτάσεις μας για καρέκλες αιώραρων που μπορείτε επίσης να βρείτε και να παραγγείλετε από εξειδικευμένους πωλητές στο διαδίκτυο.

Αιώρα καρέκλα, σπιτικό

Αιώρα καρέκλα του ζαχαροκάλαμου και του λευκού

Αιώρα καρέκλα-Caribea

καρέκλα Αιώρα διακοσμητικά μαξιλάρια

Αιώρα καρέκλα deluxe κόκκινο

Αιώρα καρέκλα-άνετα-και-πρακτική

Αιώρα πολυθρόνα-Γαλλικά-κρέμα-πολυτελείας

Αιώρα καρέκλα καρέκλα-ξύλο

Αιώρα καρέκλα-in-κήπο

Αιώρα καρέκλα-in-Garten2

Αιώρα καρέκλα-master

Αιώρα καρέκλα θαλάσσης

καρέκλα-πορτοκαλί Αιώρα εξωτερική

Αιώρα καρέκλα-παπάγια-εξωτερική

Αιώρα καρέκλα-τετράγωνο

καρέκλα Αιώρα σχοινί μπλε μαξιλάρια

Αιώρα καρέκλα-strefen

Αιώρα καρέκλα-to-home

Αιώρα καρέκλα-to-home

Αιώρα καρέκλα-to-home πολύχρωμα