Υπνοδωμάτιο, εργασία, φαγητό – υπνοδωμάτιο, γραφείο, κουζίνα ..; Όχι, λάθος! Ακολουθεί τραπεζαρία! Έχετε σκεφτεί αυτό; Η τραπεζαρία είναι σίγουρα ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους στο διαμέρισμα – όχι σπάνια συνδέει την κουζίνα με το καθιστικό, που του αποδίδει μεγάλο ρόλο στο σπίτι. Ως εκ τούτου, πληρώνει για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο για το σχεδιασμό τραπεζαρίας. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στο σχεδιασμό είναι η επιλογή των χρωμάτων. Στην τραπεζαρία έχετε στην πραγματικότητα πολλές επιλογές για να χρησιμοποιήσετε σκιές και αποχρώσεις μέχρι να επιτευχθεί ο επιθυμητός συνδυασμός. Μην ξεχνάτε ότι έχετε δύο κύριες επιλογές. Είτε μπορείτε να δώσετε έμφαση στο τραπέζι με τις καρέκλες και να αφήσετε ένα ασύγκριτο χρώμα για το σχεδιασμό τοίχων. Ή μπορείτε να εστιάσετε σε μια κορεσμένη απόχρωση επιλέγοντας ματ αποχρώσεις για τα έπιπλα. Στο παρακάτω άρθρο θα σας δείξουμε τι μοιάζουν με τις δύο ιδέες, αλλά προτείνουμε επίσης κάποιες, hm..so λέμε … δημιουργικές ιδέες για το σχεδιασμό τραπεζαρίας. Η έμπνευση δεν λείπει εδώ!

27 ιδέες για δημιουργικό σχεδιασμό τραπεζαρίας

 Ξεκινάμε με τις πολύχρωμες προτάσεις μας για σχεδιασμό τραπεζαρίας! Χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το πράσινο, το μπλε, το κόκκινο με τις πλούσιες αποχρώσεις τους κάνουν την τραπεζαρία να φαίνεται αστεία. Σχεδόν σαν ένα μέρος όπου θα μπορούσατε να χαμογελάτε κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Γιατί το χαμόγελο; Δεδομένου ότι κανείς δεν έχει μια τέτοια πολύχρωμη γωνία όπως εσείς!

Πολύχρωμο σχέδιο τραπεζαρίας

πολύχρωμο, Ιταλικά


πολύχρωμο, δημιουργικό
πολύχρωμο, γλυκό

γραφικός


Εξοικονομήστε περισσότερο χώρο

Φυσικά, μπορεί να είναι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν τρώνε ποτέ σε μια ταπεινή εταιρεία τεσσάρων ανθρώπων: φίλους, θείες και θείους, άγνωστοι συνάδελφοι – έχετε πάντα λόγο να έχετε περισσότερους ανθρώπους γύρω από το τραπέζι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να σχεδιάσετε ένα μεγαλύτερο τραπέζι!

  Olasz csempe exkluzív környezetben a fürdőszobában

Τράπεζα-μαύρο

τραπεζαρία

δωμάτιο-14

ξύλο τράπεζες

ημισφαιρικό-πιο-άτομα

kresitisch λευκό

περισσότερο, οι άνθρωποι

ουδέτερη-ξύλο

Απλά να είστε δημιουργικοί

ξύλο-old

τραπεζαρία σχεδιασμού ξύλο
holzmobel

Ιαπωνία

δημιουργικός

μικρό-and-αντίκες
ματ-καρέκλες
μπαστούνι

sessel.2

πολυθρόνα

τραπεζαρία σχεδιασμού πέτρες

τραπεζαρία σχεδιασμού καρέκλες

τραπεζαρία σχεδιασμού τραπέζια από ξύλο

τραπεζαρία σχεδιασμού-λευκό-πολυτελείας

τραπεζαρία σχεδιασμού Florenzia-τραπεζαρία