επίδειξη


Σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας, παρουσιάσαμε μερικές πρωτότυπες ιδέες για βιβλιοθήκες που θα μπορούσατε εύκολα να ενσωματώσετε στο σπίτι σας. Σήμερα συνεχίζουμε με τις προτάσεις μας για bookworms, αλλά χρειάζονται περισσότερο από ένα βιβλιοθήκη για να οργανώσουν τα ράφια σας στο σπίτι.

Μια βιβλιοθήκη σπίτι – για προχωρημένους!

χαρακτηρισμένο σπίτι - βιβλιοθήκη


Για να σχεδιάσετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για τη βιβλιοθήκη του σπιτιού

Η Βιβλιοθήκη του Σπιτιού παρουσιάζεται ως μια ήσυχη και κρυμμένη γωνιά του σπιτιού που είναι αφιερωμένη στις χιλιάδες άλλους κόσμους σας – στα βιβλία σας. Αν έχετε πολλά δωμάτια στο σπίτι σας και είστε ένας παθιασμένος αναγνώστης, είναι σχεδόν υποχρεωτικό να δημιουργήσετε έναν ειδικό χώρο για ανάγνωση. Τα μεγάλα και ψηλά ράφια από σκούρο ξύλο σε συνδυασμό με άνετες δερμάτινες πολυθρόνες είναι η κλασική απόφαση που προτείνουμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από ένα άτομο που μπορεί να καυχηθεί για τη βιβλιοθήκη του σπιτιού σας. Σε αυτό το ξεχωριστό δωμάτιο μπορείτε να διαβάσετε ανενόχλητες και όσο θέλετε.

διακοσμητικό σπίτι - βιβλιοθήκη

όμορφη οικία - βιβλιοθήκη

πολύχρωμο σπίτι - βιβλιοθήκη


άνετο σπίτι - βιβλιοθήκη

ωραία οικία - βιβλιοθήκη

ιδιωτικό σπίτι - βιβλιοθήκη

κομψή ξύλινη πολυθρόνα σκαμπό σπίτι - βιβλιοθήκη

Εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιαστικό σπίτι - βιβλιοθήκη

Σπίτι – βιβλιοθήκη στο σαλόνι

Αλλά επειδή δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ειδικό δωμάτιο, είναι μια καλή επιλογή να προσανατολίσετε τη βιβλιοθήκη σας στο σαλόνι. Τουλάχιστον θα έχετε τουλάχιστον έναν άνετο καναπέ ή πολυθρόνα που θα σας δώσει την άνεση μιας ήσυχης ανάγνωσης. Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο, το σαλόνι θα φανεί ελκυστικό και ταυτόχρονα αξιόπιστο, το οποίο σας δίνει ένα καλό προφίλ.

λευκό σπίτι - βιβλιοθήκη

κόκκινο σπίτι - βιβλιοθήκη

g σπίτι - βιβλιοθήκη

ξύλινη οροφή - σπίτι - βιβλιοθήκη

πολυτελές σπίτι - βιβλιοθήκη

Ενδιαφέρουσες αποφάσεις για τη βιβλιοθήκη του σπιτιού

Άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές είναι η σχεδίαση της βιβλιοθήκης στο σπίτι σας στο διάδρομο, κάτω από τη σκάλα ή ακόμα και κάτω από τη σκάλα. Η βιβλιοθήκη στο ταβάνι ακούγεται πολύ δύσκολη και μια βιβλιοθήκη σπίτι στο υπόγειο θα μπορούσε επίσης να πάρει εξωφρενικές μορφές.

οροφή-σπίτια-βιβλιοθήκη

βιβλιοθήκη-βιβλιοθήκη

τη βιβλιοθήκη σκάλες-κατά-σπίτι

g (2) - σπίτι - βιβλιοθήκη

reader-home - βιβλιοθήκη

σύγχρονη-βιβλιοθήκη

Σκάλες - Βιβλιοθήκη

σκάλα σπίτι - βιβλιοθήκη

δημόσια βιβλιοθήκη

Ναι, η τελευταία φωτογραφία δεν είναι ακριβώς μια βιβλιοθήκη σπίτι … αλλά θα ταιριάζει καλά στο σπίτι; ?)