Κινέζικο ζωδιακό: Στο πρώτο μέρος του άρθρου εξετάσαμε την ιστορία της ασιατικής αστρολογίας και τα σημεία εκκίνησης της. Παρουσιάσαμε τα πρώτα έξι κινεζικά σημάδια (αρουραίο, βουβάλι, τίγρη, λαγό, δράκο, φίδι), το καθένα με το νόημα και τα χαρακτηριστικά του.

Στο δεύτερο μέρος του άρθρου, μιλάμε για τα υπόλοιπα έξι ζώδια από το κινεζικό ημερολόγιο. Μέρος 1 του άρθρου Κινέζικος Ζωδιακός: έννοια και χαρακτηριστικά μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κινέζικα Ζώδια: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Κινέζικο ζωδιακό άλογο, ευημερία, μυαλό, υπομονή, άλογο πυρκαγιάς


Είναι χαρακτηριστικό για τους εκπροσώπους αυτού του ζώδιου ότι δείχνουν καλά, φορούν καλαίσθητα ρούχα και έχουν καλούς τρόπους. Τα άλογα εκμεταλλεύονται τον ξένιο πλούτο προς όφελός τους. Είναι συχνά πετυχημένοι στην πολιτική και τις δημόσιες σχέσεις, αλλά δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο φαίνονται – κάτι που ανακαλύπτουν για τους εαυτούς τους πριν το καταλάβουν οι άλλοι. Τους αρέσει να δίνουν δημόσιες ομιλίες. Τα άλογα έχουν μυαλό και έχουν έξυπνα χέρια. Οι άνθρωποι, που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του αλόγου, είναι πιο ευέλικτοι από τους έξυπνους. Δεν έχουν καμία πίστη στον εαυτό τους, με ζεστό αίμα, χάνουν γρήγορα την υπομονή και έτσι αποκηρύσσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Τα άλογα που γεννιούνται ως άλογα είναι εγωιστικά, συντρίβουν άλλους που στέκονται στο δρόμο τους, χωρίς τύψεις. Από το χαρακτήρα, είναι ανεξάρτητοι και δρουν με δικά τους κεφάλια χωρίς να ακούνε εξωτερικές συμβουλές. Είναι εργατικοί και χειρίζονται καλά τα χρήματα. Συχνά η διάθεσή της ποικίλλει. Είναι χαρακτηριστικό γι ‘αυτά ότι εύκολα βαρεθούν – ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για δουλειά ή για αγάπη. Για το λόγο αυτό, χρειάζονται συχνά μια νέα αρχή.

Αξιοσημείωτη είναι η χρονιά του Fire Horse (1906, 1966, 2026, κλπ.), Που γίνεται κάθε 60 χρόνια. Είναι ιδιαίτερα δυσμενής για όλους εκείνους που γεννιούνται κάτω από το σημάδι του αλόγου. Απειλεί την κακοτυχία, τις ασθένειες και τις καταστροφές.

Κινέζικος Ζωδιακός: Κύκλος 60 ετών

Κινέζικος Ζωδιακός: 60ος Πίνακας Κύκλου, ζώδιο

Πηγή: Wikipedia

Οι ιπποδρομίες είναι αντιπροσωπευτικές. Αγαπούν σε συναυλίες, συναυλίες, συναυλίες, αθλητικούς αγώνες και όλα, σε συνδυασμό με την παρουσία πολλών ανθρώπων στον ίδιο τόπο. Είναι καλά με τα συγχαρητήρια, χαρούμενα, φροντίδα, συμπαθητικά και απολαμβάνοντας μια δημοτικότητα. Οι επιτυχίες τους στην πολιτική τους δίνουν το αίσθημα ικανοποίησης. Είναι ικανές για σωματική εργασία. Στην πραγματικότητα, δεν έχουν πίστη στον εαυτό τους, αλλά δεν είναι δύσκολο για αυτούς να επιδείξουν υψηλή αυτοεκτίμηση. Εύκολα δίνουν στον θυμό τους, που είναι συχνά απείθαρχοι.

Στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο, δείχνουν συχνά αδυναμία. Λόγω της αγάπης, είναι έτοιμοι να ρίξουν τα πάντα και όλους. Το πάθος του αλόγου στην αγάπη είναι τόσο έντονο που αδιαφορεί για τους άλλους. Για το λόγο αυτό, συχνά βιώνει αποτυχίες στη ζωή του. Εάν το άλογο κατορθώσει να καταστείλει την αδυναμία του, θα έχει μια ευτυχισμένη ζωή. Οι κατάλληλοι εταίροι για τις σχέσεις αγάπης του είναι τα πρόβατα, η τίγρη και ο σκύλος, ο αρουραίος που πρέπει να αποφύγει.

Στην πρώτη φάση της ζωής τους, τα άλογα είναι αρκετά ανήσυχα. Κατά τη διάρκεια της νεολαίας τους, έχουν την τάση να αποφεύγουν τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, και αυτό δεν περνάει χωρίς ταλαιπωρία.

Διάσημος εκπρόσωπος του κινεζικού ζωδιακού άλογα: Cicero, Roosevelt, Νικήτα Χρουστσόφ, Μουαμάρ Καντάφι, Παύλος ΜακΚάρντι.

Κινέζικα Ζώδια: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Κινέζικα αίγα ζωγράφου, καλλιτέχνης, απαισιόδοξος, χαρούμενος, απείθαρχος

Κομψό, καλλιτεχνικό και ερωτευμένο με τη φύση, τα πρόβατα θα μπορούσαν να είναι ο πιο γοητευτικός από όλους τους Κινέζους ζωδιακούς κύκλους, αν δεν ήταν τόσο ιδιότροπο και απαισιόδοξο. Οι εκπρόσωποι του Ζωδιακού δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με τη μοίρα τους. Δεν έχουν την αίσθηση του χρόνου και είναι πάντα αργά, είναι ακατάστατοι και απείθαρχοι άνθρωποι. Με τη διάθεσή του, τα πρόβατα μπορούν να απογοητεύσουν τους άλλους στο περιβάλλον του. Ωστόσο, επιτυγχάνει να γίνει δημοφιλής με τους άλλους, αν αυτό είναι προς το συμφέρον του. Το πρόβατο προσελκύεται από τη θρησκεία, το μυστηριώδες και το υπερφυσικό. Είναι υπάκουος και γι ‘αυτό δεν θα είναι ούτε ηγέτης ούτε νικητής στη ζωή. Εάν είναι υπό καλή επιρροή, μπορεί να λάμψει σε κάποιο βαθμό και ακόμη και να επιτύχει. Η συναισθηματική του ζωή είναι πολύ ανήσυχη. Τα πρόβατα δεν έχουν αίσθημα ευθύνης. Έχουν καλή γεύση και είναι ταλαντούχοι.

  106 mahtavaa ideoita lapsille syntymäpäiväkakku!

Γίνονται καλοί ειδικοί. Κάνουν εξαιρετική δουλειά τεχνικών και καλλιτεχνικών δεξιοτήτων. Είναι έξυπνοι, αλλά ποτέ δεν παίζουν το πρώτο βιολί. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είναι σημαντικό. Το φανταστικό σου πρόσωπο χρειάζεται μια ξένη, ισχυρότερη θέληση.

Τα πρόβατα είναι ένα γυναικείο ζώδιο. Ο γεννημένος κάτω από αυτό το ζωδιακό όνειρο της ειρηνικής ζωής, του γάμου και του πλούτου. Συχνά γίνονται σπουδαίοι καλλιτέχνες ή συγγραφείς. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καλοί έμποροι. Μιλούν πολύ γρήγορα ή πολύ αργά, δυσκίνητα και εκφράζουν μεταφορικά.

Σε δυσμενείς περιπτώσεις, τείνουν να τερματίσουν τη ζωή τους.

Όταν πρόκειται για είδη ένδυσης, κουζίνα, άνεση και καλό γούστο, δεν έχουν καμία σχέση. Τους αρέσει να μένουν σε επαφή με καλλιτέχνες.

Η ερωτική ζωή των προβάτων είναι θυελλώδης και συχνά γεμάτη από προβλήματα. Οι πιο κατάλληλοι έρωτες για αυτούς είναι ο λαγός, ο χοίρος και το άλογο. Η ιδιοτροπία των προβάτων θα διασκεδάσει τον λαγό, ο χοίρος θα το χειριστεί υπομονετικά και το εγωιστικό άλογο απλά δεν θα την παρατηρήσει. Οι ερωτικές σχέσεις με ένα άλλο πρόβατο, το σκυλί και το βουβάλι είναι καταδικασμένες σε αποτυχία.

Η επιθυμητή επιτυχία επιτυγχάνεται από τα πρόβατα στη δεύτερη φάση της ζωής τους.

Διάσημοι άνθρωποι, που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του ζώου: Laurence Olivier, Μιγκέλ ντε Θερβάντες, Μπαλζάκ, Γκυστάβ Φλωμπέρ, Μπενίτο Μουσολίνι, ο Mick Jagger.

Πίθηκος: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Οι πίθηκοι έχουν την αίσθηση του χιούμορ, είναι αστείο, γοητευτικό, παιχνιδιάρικο


Οι πίθηκοι έχουν μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και είναι πολύ αστείο. Είναι διανοούμενοι και καλά αναπτυγμένοι άνθρωποι, καταλαβαίνουν τα πάντα και ενδιαφέρονται για τα πάντα. Είναι φανταστικά και πρωτότυπα, με κοινά σκεπτικά σκέψης, ώστε να βρουν μια λύση σε κάθε πρόβλημα. Έχουν ένα καλό μυαλό και την ικανότητα να εξαπατήσουν τους άλλους. Δεν διστάζουν να εμπλέκουν τους άλλους με τις ίντριγκες και ακόμη και να βρίσκονται όταν είναι βέβαιοι ότι θα μείνουν ατιμώρητοι. Δεν έχει σημασία τι κάνουν, οι άνθρωποι γύρω τους δεν φοβούνται γιατί οι πίθηκοι έχουν πολύ γοητεία. Ένα από τα ελαττώματά τους είναι ότι είναι ευμετάβλητα και υπερβολικά εκτεταμένα. Το χιούμορ της, ωστόσο, εξισορροπεί τα πάντα.

Οι πίθηκοι είναι αυτοί που παίρνεις συχνά την ψυχή της κοινωνίας καλεί. Είναι έξυπνοι και ύπουλοι, αλλά και ευγενικοί και πρόθυμοι να υπηρετήσουν. Ταυτόχρονα είναι επίσης εγωιστές. Κρύβουν την κακή γνώμη τους για τους άλλους και αισθάνονται περισσότερο απ ‘ό, τι κάνουν. Οι πίθηκοι είναι περίεργοι, έχουν πάντα διαβάσει τα πάντα, ξέρουν τα πάντα και μένουν με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Συνήθως είναι καλά μορφωμένοι, έχουν καλή μνήμη, θυμούνται πολλές μικρές λεπτομέρειες. Είναι εξαιρετικά εφευρετικές. Έχουν την ικανότητα να ξεγελάσουν τους άλλους.

Οι πίθηκοι δεν στερούνται διπλωματικών ικανοτήτων. Μπορείτε να ξεφύγετε από περίπλοκες καταστάσεις. Είναι καριέρες και πάντα έχουν την ευκαιρία και τους λόγους να επωφεληθούν από όλες τις ευκαιρίες. Αν και είναι λαμπεροί και παραπλανητικοί, οι εκπρόσωποι των άλλων κινεζικών ζωδιακών κύκλων αναζητούν την επιχείρησή τους για την κατανόησή τους. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδιακού κύκλου είναι πάντα swinging και είναι πολύ έξυπνοι για τις οικονομικές συναλλαγές. Είναι άριστοι εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς, για τους οποίους χρειάζονται κατανόηση και πληροφόρηση. Συνήθως, έχουν επιτυχία σε πολλούς τομείς: πολιτική, διπλωματία, εμπόριο, βιομηχανία. Αν ακολουθήσουν την αποστολή τους, γίνονται πάντα διάσημοι.

Οι άνθρωποι, που γεννήθηκαν στο Έτος των Μαϊμού, συνήθως δεν έχουν τύχη στην αγάπη. Είναι παθιασμένοι, ερωτεύονται πολύ εύκολα, αλλά γρήγορα γίνονται υπερκορεσμένοι και αρχίζουν να αναζητούν νέα αγάπη. Οι καλύτερες συνεργασίες είναι πιθήκους με εκπροσώπους των χαρακτήρων δράκων και αρουραίων. Στις σχέσεις τους με τα πρόβατα είναι ασταθή. Οι σχέσεις αγάπης με τίγρεις θα πρέπει να αποφεύγονται.

  Χαριτωμένα ζώα - η αγάπη της μητέρας στο ζωικό βασίλειο

Διάσημοι εκπρόσωποι: Leonardo da Vinci, Φεντερίκο Φελίνι.

Hahn: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Κινέζικο ωροσκόπιο, το 2023 είναι το έτος των κοκοράνων, που συρρέουν κοτσάνια

Το 2023 είναι η χρονιά του κόκορα σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε ένα από τα προαναφερθέντα χρόνια είναι ανοιχτοί και άτυποι, δεν αγαπούν κανέναν και δεν λένε τι σκέφτονται, κάτι που θεωρείται συχνά αργό, ακόμη και επιθετικό. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ ειλικρινείς, τώρα έχουν διπλωματικές ικανότητες. Οι βρύσες είναι φαινομενικά εκκεντρικές. Φυσικά, τους αρέσει να παρατηρούνται από τους άλλους και να δίνουν την εμφάνιση τους και τα ρούχα τους, που είναι συχνά πολύ εκκεντρικά, μεγάλης σημασίας. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ συντηρητικοί. Είναι μεγάλοι mouthers και chatterboxes, αλλά είναι ωραίοι για τους άλλους. Άλλοι άνθρωποι προσελκύονται από την επιθυμία τους να κάνουν περισσότερα πράγματα από ό, τι μπορούν. Τα κόκορα εργάζονται σκληρά, έχουν ταλέντο για εργασία στο τοπίο και είναι γεμάτα ιδέες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το άνοιγμά τους είναι μια εκδήλωση εγωισμού. Είναι αδιάφοροι για την ευπάθεια άλλων ανθρώπων, τόσο πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα πρέπει να γλιτώνονται οι στρόφιγγες. Ένα από τα χαρακτηριστικά τους είναι ότι πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο και γνωρίζουν τα πάντα. Κοίτα, όνειρο, φανταστείτε ότι είναι ήρωες. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στον οικογενειακό κύκλο. Μερικές φορές, η προβολή τους γίνεται καθαρή τεμπελιά. Εκείνοι που γεννιούνται ως κοκοράκια μιλάνε όλο και περισσότερο από ό, τι πραγματικά μπορούν να κάνουν.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι γενναίοι και τολμούν σε τέτοιο βαθμό ώστε να διακινδυνεύουν τη ζωή τους με ένα χαμόγελο γύρω από το στόμα τους. Ξεκινούν καθήκοντα που δεν βρίσκονται στην εξουσία τους και, μετά την αναπόφευκτη αποτυχία, παραμένουν απογοητευμένοι.

Το έτος των γεννηθέντων ανθρώπων με κόκορα πρέπει να εργαστεί πολύ για να κερδίσουν τα προς το ζην. Αλλά αν δουλεύουν σε ευνοϊκή περιοχή, θα επιτύχουν την επιθυμητή ευημερία. Αν δώσετε στο τεμπελιά και ενθουσιασμό, γίνονται αυτές οι «φιλόσοφοι» που ψάχνω μέσα στα σκουπίδια της ζωής, και να προσπαθήσει να προσελκύσει την προσοχή της ίδιας της κοινωνίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις πραγματοποιούνται στον τομέα της γεωργίας και σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με άλλους ανθρώπους. Συχνά οι βρύσες υφίστανται οικονομικούς κινδύνους. Για ένα μεγάλο μέρος τους, οι λέξεις πτώχευση και καταστροφή έχουν οικονομική διάσταση. Από τους ανθρώπους που γεννιούνται ως κοτσάνια, ποτέ δεν γίνονται καλοί οικονομολόγοι.

Οι βρύσες είναι δύσκολο για τις κατακτήσεις αγάπης. Χαρακτηριστικό των ανδρών είναι ότι τους αρέσει να ασχολούνται με γυναίκες που τους δίνουν την πλήρη προσοχή τους και τους δικαστούν. Τα θηλυκά πετεινά αισθάνονται καλά στην εταιρεία άλλων γυναικών και προτιμούν τα επαγγέλματα στα οποία υπερισχύουν οι γυναίκες εκπρόσωποι. Στα τρία στάδια της ζωής τους, οι βρύσες βυθίζουν και αποτυγχάνουν τόσο στην οικονομική όσο και στην αγάπη. Το μονοπάτι της εκτείνεται πέρα ​​από τη φτώχεια και τον πλούτο, πάνω από την ιδανική αγάπη και τις πιο αηδιαστικές παρατηρήσεις της. Στην ηλικία γίνονται ευτυχισμένοι.

Οι καλύτεροι φίλοι των κοκοράνων είναι ο βουβάλος, ο δράκος και το φίδι. Το κουνέλι τους φέρνει πόνο, και ζουν μαζί με έναν άλλο κόκορα είναι απλά αφόρητη.

Διάσημοι εκπρόσωποι του ζώδιου: Marie de Medici, Richard Wagner, Σαλβαδόρ Αλλέντ, Ρομάν Πολάνσκι, Χουάν Κάρλος Ι Βασιλιάς της Ισπανίας.

Σκύλος: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2023

κινεζικό ωροσκόπιο, σκύλος, ζωδιακό σκυλί, μακριά μαλλιά

Ειλικρινής και πιστός, ο σκύλος έχει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του καθήκοντος. Συνδυάζει τα πιο ευγενή χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Το σκυλί σπάνια προσελκύει την προσοχή, αλλά κανείς δεν είναι καλύτερος ακροατής από αυτόν. Η πίστη του μπορεί να φτάσει στο επίπεδο αυταπάρνησης. Οι εκπρόσωποι αυτού του σημείου αστέρι είναι έτοιμοι να κάνουν τίποτα για τους φίλους τους. Έχουν έναν ανήσυχο χαρακτήρα, είναι πάντα φρουροί και είναι εξαιρετικά επίμονοι. Φιλόσοφοι και ηθικοί, τα σκυλιά ασχολούνται με σεβασμό με όλες τις εταιρείες στη ζωή τους. Είναι αδέσποτα που συχνά αποσυρμούν χρήματα και άνεση, αλλά πάντα παραμένουν πιστοί στα ιδανικά τους. Αυτοί οι άνθρωποι γίνονται καλοί δικηγόροι, επιχειρηματίες και εκπαιδευτικοί.

  Μινιμαλιστική αρχιτεκτονική - 40 φωτογραφίες!

Τα σκυλιά σπάνια εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Δεν σταματούν σε τίποτα και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν. Είναι συχνά κυνικοί και συχνά επικρίνουν. Είναι απαισιόδοξοι που δεν έχουν καμία προσδοκία στη ζωή.

Ο γεννημένος στο έτος του σκύλου ενεργεί γενναία ενάντια στις αδικίες. Ακόμα και η παραμικρή αδικία αφυπνίζει μια αίσθηση ανυπόφορη σε αυτά. Είναι σκεπτικιστές με αίσθημα χιούμορ. Όταν πρόκειται για συναισθήματα, είναι προφανώς δροσερό, αλλά αυτή η εντύπωση είναι παραπλανητική. Παρά αυτές τις αδυναμίες, έχουν πολλά ευγενή χαρακτηριστικά όπως πίστη, αφοσίωση, ειλικρίνεια, αίσθηση καθήκοντος. Ούτε τους αρέσει να μοιράζονται τις λεπτομέρειες της ζωής τους με άλλους, ούτε να ακούνε από άλλους. Τα σχόλιά σας είναι απλά. Μερικές φορές δυσκολεύονται να βρουν τις σωστές λέξεις. Σχεδόν δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα. Είναι γενναιόδωροι και ανιδιοτελείς.

Οι εκπρόσωποι του κινεζικού ζωδιακού σκύλου είναι καλοί ηγέτες, ιερείς, κοινωνικοί λειτουργοί και εκπαιδευτικοί. Όσο για την αγάπη, είναι ιδεαλιστές. Είναι πιστοί και λογικοί. Οι καλύτεροι συνεργάτες της αγάπης είναι τα άλογα, τα κουνέλια και οι τίγρεις. Παίρνουν καλά με τα κουνέλια και τα άλογα, με τις τίγρεις που μπορούν να βιώσουν πολλές περιπέτειες, αλλά και μια δραματική μάχη στο όνομα της δικαιοσύνης. Δεν υπάρχουν καλοί συνδυασμοί με τα πρόβατα και τον δράκο.

Γουρούνι: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2023

Ζωδιακός χοίρος, λουλούδια, στρογγυλή ουρά, μεγάλος κορμός

Οι χοίροι φέρνουν την ειρήνη. Είναι ευαίσθητα και χαλαρά. Οι χοίροι είναι ευχάριστοι εταίροι συνομιλίας και καλοί σεξουαλικοί σύντροφοι. Συνήθως είναι φιλικοί και ανοιχτοί. Οι άνθρωποι με αυτό το αστέρι είναι στρατηγικοί, μετακινούνται σε όλα τα είδη παιχνιδιών και δεν νιώθουν νευρικοί εάν χάσουν το παιχνίδι. Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδιακού χοίρου είναι καλές νοικοκυρές, τους αρέσει να δίνουν δώρα και να έχουν ζωντανό χαρακτήρα. Προφανώς αποδίδουν, αλλά πίσω από τον ήρεμο χαρακτήρα είναι ισχυρή θέληση και δύναμη. Με λογική και σκληρή εργασία, κατέχουν κάθε επάγγελμα, αλλά έχουν ταλέντο για τη λογοτεχνία. Οι χοίροι έχουν φίλους για τους οποίους είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να θυσιάσουν, αλλά συχνά παραμένουν απογοητευμένοι από αυτούς.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κατά το έτος του χοίρου έχουν έναν ενάρετο χαρακτήρα και είναι πολύ πρόθυμοι να υπηρετήσουν. Είστε λίγο αφελείς και ανυπεράσπιστοι. Δεν είναι προδότες και μπορείτε να τους εμπιστευθείτε εντελώς. Δεν έχουν τόσους πολλούς φίλους, αλλά τους έχουν για μια ζωή. Οι γυναίκες επιθυμούν να οργανώσουν πάρτι, καθώς είναι καλοί νοικοκυρές. Εκτός αυτού, είναι επίσης καλές μητέρες.

Όσοι γεννηθούν ως χοίροι δεν έρχονται ποτέ σε σύγκρουση με τους ανθρώπους που τους αγαπούν Ένα από τα λάθη που έχουν είναι η σχέση τους με την υγιεινή. Αναζητούν επίσης αμέτρητα ερωτήματα και αναλύουν αν ενήργησαν ειλικρινά σε μια δεδομένη κατάσταση. Είναι πολύ ειλικρινείς σε τέτοιο βαθμό ώστε να αφοπλίζουν τους αντιπάλους τους. Αν μερικές φορές βρίσκονται, είναι απλά μια αντίδραση άμυνας. Δεν μιλούν συχνά, αλλά όταν το κάνουν, εξαντλούν πάντα το θέμα. Είναι διανοούμενοι που πεινούν τη γνώση. Οι εκπρόσωποι του σημείου του ζωδιακού κύκλου διαβάζουν πολύ και είναι καλά ενημερωμένοι. Πίσω από την πεντανόστιμη φιγούρα της είναι ένας ισχυρός χαρακτήρας. Οι χοίροι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκπληρώσουν το καθήκον τους. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να πάρει μια απόφαση, αλλά μόλις τη συναντήσουμε, τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από την ολοκλήρωσή τους.

Μια κατάλληλη σχέση αγάπης για τους χοίρους είναι αυτή με τα κουνέλια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα φίδια, επειδή χρησιμοποιούν συχνά τους χοίρους. Τα πρόβατα την παρενοχλούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να γίνουν καλοί φίλοι με δράκους.

Στην πρώτη φάση της ζωής τους, οι χοίροι είναι σχετικά χαλαροί, ενώ στη δεύτερη φάση συναντώνται με οικογενειακά προβλήματα.

Διάσημοι εκπρόσωποι: οι ιδρυτές της Δυναστείας των Εκατομμυριούχων Rothschild, John D. Rockefeller, Henry Ford, Ernest Hemingway, Françoise Sagan, Γούντι Άλεν.