Η συνοικία Blankenese του Αμβούργου μπορεί να κοιτάξει πίσω σε μια μακρά ιστορία. Αρχικά το Blankenese ήταν ένα ψαροχώρι. Λόγω της μοναδικής θέσης του στον Έλβα, οι πρώτοι πλούσιοι χάμπουργκερ του 17ου αιώνα έπεσαν στην περιοχή, όπου έχτισαν εξοχικές κατοικίες και πάρκα. Το όνομα Blankenese προέρχεται από το Low German και αποτελείται από τις λέξεις ευφυής (ακάλυπτες, λείες, λαμπερές) και Νέες (Μύτη) μαζί: Το Blankenese σημαίνει τόσο λαμπερή μύτη και οφείλεται σε ένα άσπρο αμμόλοφο, που στάθηκε μέχρι το Burchardiflut 1634 στον Έλβα.

Η ειδική τοποθεσία στο Treppenviertel

Το Blankenese αιχμαλωτίζει με την όμορφη του τοποθεσία. Ασυνήθιστα για την επίπεδη βόρεια βρίσκεται στο 74 μ. Ύψος Süllberg. Από την κορυφή έχετε μια εκπληκτική θέα του Έλβα και του ορόσημου του Αμβούργου, του λιμανιού. Εδώ μπορείτε να παρατηρήσετε θαυμάσια τα εισερχόμενα πλοία. Το Blankenese μπορεί να σκοράρει εκτός από την προβολή του με το πράσινο τοπίο. Μικρές λωρίδες περιτύλιξης δίνουν στην Blankenese μια ιδιαίτερη γοητεία. Με τα πολλά πάρκα, την ηρεμία και το σφύριγμα των πουλιών, το Blankenese είναι η πλήρης αντίθεση με την εσωτερική πόλη του Αμβούργου, η οποία μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα με το αυτοκίνητο και τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Θέα από το Süllberg στον Έλβα και τις όμορφες βίλες

Blankenese όμορφη περιοχή βίλα στο Αμβούργο

Μεγάλη αρχιτεκτονική στην συνοικία βίλα Blankeneser

Το Blankenese έχει το δικό του στυλ του σπιτιού, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως μείγμα μεσογειακών και σκανδιναβικών στυλ. Εδώ ζουν τα όμορφα και πλούσια του Αμβούργου, κατά συνέπεια, βρίσκει εδώ όμορφο παλιό κτίριο και βίλες πόλης σε μεγάλα οικόπεδα. Ορισμένες από τις βίλες έχουν οικογενειακή ιδιοκτησία για γενιές. Στην πλαγιά του βουνού Süllbergs μπορείτε να βρείτε παλιές παραδοσιακές και σύγχρονες βίλες. Οι επικρατέστερα λευκές προσόψεις ξεχωρίζουν από μακριά ανάμεσα στο πράσινο των δέντρων. Ακόμα και σήμερα, η διαβίωση σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ δημοφιλής στους πλούσιους ανθρώπους της Χανσεατικής. Αν θέλετε να ζήσετε εδώ, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν πολυτελή κτηματομεσίτη πολυτελείας. Αυτό ισχύει και στην αρχική σελίδα του πραγματικού πωλητή του Αμβούργου GUSTAFSEN & Η CO επέδειξε διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα στην πώληση. Οι ιδιοκτήτες συνήθως θέλουν μια διακριτική πώληση, η ιδιωτική τους ζωή είναι σημαντική για αυτούς, τα έσοδα από τις πωλήσεις και οι διευθύνσεις κατοικίας δεν πρέπει να είναι δημόσιες. Και ως εκ τούτου, πολλά ακίνητα υψηλής ποιότητας, ειδικά τα αρχοντικά κατά μήκος του Έλβα και το Alster, που δεν προσφέρονται στο κοινό και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να βρεθεί στις συνήθεις πύλες ακινήτων.

  40 yksinkertaista esimerkkiä funktionalismin arkkitehtuurista

Αμβούργο-and-stay-Blankenese όμορφα-to-

Ποιος ζει στο Blankenese;

Ηθοποιοί, επιχειρηματίες, μουσικοί και καλλιτέχνες. Όποιος ζει στο Blankenese το έκανε. Για διασημότητες όπως η Cosma Shiva Hagen, ο Rolf Zuckowski, ο Vitali Klitschko ή ο Otto Waalkes Blankenese ή τα προάστια του Έλβα είναι το υιοθετημένο σπίτι.

Ο Karl Lagerfeld, ωστόσο, αποφάσισε και πάλι κατά του Αμβούργου, η βίλα του στον Έλβα (που χτίστηκε το 1926) πωλείται σήμερα.

Blankenese-βίλες τρίμηνο-όμορφο-προοπτικές

Αξιοθέατα και δραστηριότητες αναψυχής

Ποιος κάνει το δρόμο του από τον Έμβο, περνά τα πανέμορφα πάρκα, όπου είναι θαυμάσιο να παραμείνεις. Τα εστιατόρια σας προσκαλούν να φάτε. Η επιστροφή θα πρέπει να ξεκινήσει πάνω από το διαδίκτυο, για το Blankenese σταθμός άνοιξε ήδη το 1867, καθιστώντας την πιο παλιά από το σιδηροδρομικό σταθμό του Αμβούργου.

Όποιος θέλει να κάνει αθλήματα είναι ακριβώς στην Blankenese. Υπάρχουν πολυάριθμα κλαμπ ιστιοπλοΐας, συμπεριλαμβανομένου του παλαιότερου ιστιοπλοϊκού συλλόγου στη Γερμανία, του ιστιοπλοϊκού συλλόγου RHE. Ακόμα και οι παίκτες του γκολφ θα απολαύσουν πραγματικά τη λέσχη γκολφ της Blankenese “Falkenstein”. Πώς να γίνετε μέλος του Golfclub Falkenstein; Αποκλειστικά κατόπιν σύστασης και με λίστα αναμονής. Τα κινητά τηλέφωνα απαγορεύονται σε όλη την εγκατάσταση, τα τζιν και τα μπλουζάκια χωρίς κολάρο δεν επιτρέπονται. Η ιστορία από μόνη της είναι αξιοσημείωτη: το ταλέντο, η παράδοση και η πιστότητα μετράνε εδώ.

γκολφ κλαμπ-Falkenstein-in-Αμβούργο-Blankenese