Το Διαδίκτυο κάνει τη ζωή άνετη με πολλούς τρόπους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η δικτύωση μπορεί να κάνει την εργασία σε ένα γραφείο στο σπίτι κάποιου πολύ ευκολότερη από ό, τι πριν. Μπορείτε να επικοινωνείτε με συναδέλφους και επιχειρηματικούς συνεργάτες σε πραγματικό χρόνο μέσω συνομιλίας, να παρακολουθείτε συναντήσεις ζωντανά μέσω βίντεο-τηλεφωνίας και να μοιράζεστε αρχεία με άλλους στο σύννεφο με ένα κλικ. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι πλέον απαραίτητο να βρίσκεστε στο γραφείο, όπως στο παρελθόν, και αντ ‘αυτού μπορείτε να εργαστείτε άνετα από το σπίτι. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις μητέρες και τους πατέρες, αλλά και για τις επιχειρήσεις που μπορούν να κάνουν χωρίς μεγάλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις εργαζόμενοι στο σπίτι. Ωστόσο, για να μπορέσετε να εργαστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο γραφείο στο σπίτι απαιτεί ένα ορισμένο αριθμό εξοπλισμού.

Τι σημαίνει μια κατάλληλη εγκατάσταση;

σπίτι-γραφείο set-πορτοκαλί-στοιχεία-για-πιο-δημιουργικότητα

Ανεξάρτητα από το αν ένα ξεχωριστό δωμάτιο ή μόνο μια θέση στο σαλόνι είναι διαθέσιμο για το γραφείο στο σπίτι σας, είναι σημαντικό να έχετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτό οφείλεται κυρίως στα έπιπλα, τα οποία πρέπει να διατηρούνται καλύτερα σε φωτεινά χρώματα και υψηλή ποιότητα. Κανείς δεν θέλει να δουλέψει σε ένα τρεμάμενο γραφείο. Τα χρώματα των τοίχων και του χαλιού εξασφαλίζουν επίσης μια θετική ατμόσφαιρα εργασίας. Για παράδειγμα, το πράσινο είναι καλό για το γραφείο του σπιτιού επειδή έχει ένα κατευναστικό αποτέλεσμα χωρίς να σας κάνει να κουραστείτε. Πορτοκάλι και βιολετί συνιστώνται επίσης επειδή παρέχουν δύναμη και ζωντανεύουν ή προάγουν τη δύναμη του προσδιορισμού και της δημιουργικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να αναφερθεί ο σωστός φωτισμός, ο οποίος μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποφυγή κόπωσης και έτσι να εξασφαλίσει αποτελεσματική εργασία. Για να εξοικονομήσετε ηλεκτρικό ρεύμα σε ηλιόλουστες μέρες, συνιστάται η τοποθέτηση του γραφείου κοντά σε ένα παράθυρο. Μια κατάλληλη προσθήκη στο φως της ημέρας είναι το κρεμαστό φως, το οποίο παρέχει άμεσο φως από πάνω ακριβώς πάνω από το χώρο εργασίας. Μια λυχνία δαπέδου καθιστά αυτό δυνατό και μπορεί επίσης να αλλάξει μεμονωμένα εάν έχει ένα ρυθμιζόμενο βραχίονα.
Επιπλέον, μια θέση καθιστικού που είναι φιλική προς το πίσω μέρος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ευημερία, η οποία επιτυγχάνεται με ένα γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος και παρόμοια καρέκλα γραφείου. Αυτό θα πρέπει επίσης να περιστρέφεται και να είναι κύλισης.

  Business Casual Men's Style - 60 γοητευτικά ρούχα και κατάλογος συμβουλών

Τι είναι απαραίτητο για το γραφείο στο σπίτι;

ενδιαφέρουσες ιδέες-σπίτι-γραφείο που έχει συσταθεί

Εκτός από τον χώρο εργασίας, η αποδοτική εργασία απαιτεί συγκεκριμένο εξοπλισμό γραφείου, ο οποίος περιλαμβάνει κυρίως έναν υπολογιστή. Είναι πρακτικό να επιλέξετε έναν φορητό υπολογιστή, επειδή αυτό μπορεί εύκολα να ληφθεί και για τα ραντεβού με τους πελάτες ή για επαγγελματικά ταξίδια. Επίσης σημαντικό είναι ένας δρομολογητής Διαδικτύου, ο οποίος αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για τη δικτύωση με πελάτες, συνεργάτες και επιχειρηματικούς συνεργάτες, καθώς και έναν εκτυπωτή. Είναι πολύ λογικό να επιλέγετε μια πολυλειτουργική συσκευή, το φαξ, το φωτοαντιγραφικό, ο σαρωτής και ο εκτυπωτής είναι σε ένα. Από τη μία πλευρά, αυτό εξοικονομεί κόστος σε σύγκριση με την ενιαία αγορά και από την άλλη εξοικονομεί χώρο επειδή μόνο μία συσκευή πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο του σπιτιού. Επιπλέον, συνιστάται να είναι ο εκτυπωτής Wi-Fi ικανός έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει ασύρματη πρόσβαση σε αυτό με διάφορες συσκευές όπως φορητό υπολογιστή, tablet και smartphone.
Μια άλλη επιλογή είναι ένας εκτυπωτής που υποστηρίζει το Google Cloud Print. Αυτή είναι μια υπηρεσία που λειτουργεί παρόμοια με την AirPrint της Apple. Ωστόσο, για την υπηρεσία της Google, ο εκτυπωτής και η συσκευή από την οποία αποστέλλεται η εργασία εκτύπωσης δεν χρειάζεται να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. Αντίθετα, τα αρχεία αποστέλλονται μέσω του ιστού. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να ξεκινήσει μια εργασία εκτύπωσης ενώ είναι σε κίνηση, για παράδειγμα, όταν έχει μόλις λάβει μια συνάντηση πελάτη. Η λειτουργικότητα του Google Cloud Print επιτρέπει επίσης σε πολλούς χρήστες να έχουν πρόσβαση στην ίδια συσκευή από διαφορετικές τοποθεσίες.
Απαραίτητο για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας είναι ένας λογαριασμός Google, μέσω του οποίου μπορεί να απελευθερωθεί ο εκτυπωτής. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατή η εξουσιοδότηση διαφορετικών χρηστών.

  Κοστούμι με παπιγιόν - πάνω από 60 ιδέες για την κομψή σας ντουλάπα

photo-σπίτι-γραφείο που έχει συσταθεί printer_ID

Ποια μοντέλα εκτυπωτών είναι κατάλληλα;

Εάν αγοράσετε νέο εκτυπωτή για το γραφείο του σπιτιού, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει επισημανθεί ανάλογα με τη χρήση του Cloud Print.
Κατάλληλοι εκτυπωτές είναι, για παράδειγμα:

  • Μοντέλα HP ePrint
  • Σειρά Kodak: Ήρωας, Γραφείο Ήρωας, ESP C310, ESP Γραφείο 2100
  • Ορισμένες συσκευές από την Epson, Canon, Dell, Brother, κ.λπ.

Εάν το μοντέλο είναι συμβατό με το Google Cloud Print, φέρνει μαζί του μια άλλη σημαντική απαίτηση – τη μόνιμη σύνδεση στο Internet. Αυτό είναι απαραίτητο για τη χρήση της υπηρεσίας καθόλου. Μόλις ολοκληρωθούν τα βασικά, το Cloud Print μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την καταχώρηση του εκτυπωτή. Για λόγους ασφάλειας, η μεταφορά δεδομένων μέσω σύνδεσης HTTPS στο διαδίκτυο και θα διαγραφεί αμέσως μετά την αποστολή.
Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σε κινητές συσκευές, όπως smartphone ή tablet, πρέπει να γίνει λήψη μιας εφαρμογής. Μια παραλλαγή είναι η ίδια η ίδια η εφαρμογή του Google Cloud Print, η οποία είναι δωρεάν. Επιπλέον, είναι διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, όπως το PrinterShare, το Ease Print ή το PrintCentralPro (iOS), αλλά κοστίζουν μερικά ευρώ.

σπίτι-γραφείο set-έπιπλα-και-εκτυπωτή