Със сигурност има такъв период в живота на всяко човешко същество, когато е принуден или при такива условия да живее в по-малък апартамент. И когато казваме “по-малки”, имаме предвид единна стая, където студент или старши кариера, който няма други възможности, може да живее свободно. Тогава това малко пространство се превръща в свещена територия, където трябва да комбинирате сън, готвене, четене, работа и релаксация. И всичко това в не повече от 35m², тъй като стандартните едностайни апартаменти са едва по-големи. Да, също трябва да признаем, че създаването на едностаен апартамент не е лесна задача. Всеки сантиметър пространство трябва да се използва смислено и апартаментът трябва не само да остане функционален, но и удобен. Но това не означава, че едностайни апартаменти са трудни за проектиране. Напротив! Ако следвате полезни съвети, можете да увеличите максимално пространството си и дори да създадете идеята, че все още имате свободно време. Вижте някои идеи за това как да настроите едностаен апартамент!

 Едностаен апартамент, построен в 25 идеи

Има няколко неща, които трябва да имате, за да осигурите вашето едностаен апартамент: легло, гардероб, бюро, диван и различни шкафове и рафтове за съхранение. Тъй като имате малко място, би било полезно, ако направите твърд план какво имате нужда и какво можете да направите без. Все пак, едностайните апартаменти не са подходящи за изпълняване на всичките ви мечти. Опитайте се да разпределите внимателно жилищното пространство, така че да сте ясни в началото, какви мебели отговарят на вашия апартамент.

  Винилова настилка е модерна

план-студио-мебели (2)


План-bedsitting зададена

 Създаване на едностаен апартамент: решения за обзавеждане

Най-важното решение, което трябва да вземете, е какъв вид легло да купите. Гигантското легло не е точно правилното, то визуално намалява пространството и по този начин изяжда свободното ви пространство. Би било още по-добре, ако избраното легло предлага подходящи тънки рафтове, екран и дори система за съхранение. Диванът не винаги е най-добрата идея, ако искате да спестите място. След това можете да позволите един стол, който изпълнява същата задача. Бебешките торбички или декоративните възглавници за подове се вписват прекрасно в малки апартаменти, които не само ги правят привлекателни, но и гъвкави и лесни за придвижване. Златното правило на едностайни апартаменти са мебелите 2 в 1, които са многофункционални и практични.

bedsitting зададена-1

bedsitting зададена-2


bedsitting зададена-4

bedsitting настроени-5

bedsitting настроени-8

bedsitting настроени-9

bedsitting настроени-11

bedsitting-настройка talstatio-готвач

bedsitting настроени-апартаменти

bedsitting-настройка wohnung12

bedsitting настроени-студио

bedsitting настроени-шведски апартамент

bedsitting настроени-малки Апартамент на

Създаване на едностаен апартамент: проектиране на апартаменти острови

Ако искате да създадете визуална идея, че имате отделни помещения, е добра идея да поставите някои килими на пода, създавайки съвсем различни зони. Екранът или рафтовите системи също заслужават инвестицията. Гардеробът в средата на апартамента перфектно разделя спалнята от другата част.

bedsitting зададена-3

bedsitting-настройка Alvhem-makléři-МВР

bedsitting зададена-6

bedsitting настроени-10

bedsitting зададена легло

bedsitting зададена легла апартамент

bedsitting зададена легло система

bedsitting настроени-прекрасен-едностаен апартамент--Freshome01

bedsitting настроени-но-пространството дистрибутор

bedsitting настроени-студио-2

bedsitting настроени-шведски проект