Искате ли да ремонтирате дома си по модерен и удивителен начин или да проектирате новия апартамент според вашия собствен стил? В нашата епоха има широк спектър от възможни дизайни за всеки вкус. Новият вид на четирите ви стени трябва да съответства на тях на първо място с техния размер. Имате ли апартамент с повече свободно пространство, след което имате повече пространство, за да развиете желанията и идеите си. За по-малките апартаменти, обаче, трябва да се обърне специално внимание, така че вътрешността на дома да се разшири визуално, като се осигури достатъчно светлина в него. Всички тези стратегии са необходими, в противен случай съществува риск от създаване на нежелани ефекти. Ние не искаме това за вашия апартамент и сте подготвили няколко съвета. Тук акцентираме върху нещо особено важно в този смисъл: вратите, а именно вратите, които са направени от стъкло и могат да бъдат натиснати.

Модерен дизайн у дома с плъзгащи стъклени врати

модерен дизайн до домашна кухня-печка, ръководена-светло набутам-кабинет

Сега човек се чуди: “Защо архизийският екип предполага плъзгащи стъклени врати?” – Веднага идва отговор: Те са функционални, изглеждат красиви и дават на апартамента специална харизма. Ако имате плъзгащи стъклени врати у дома, можете да ги държите отворени и да създадете усещането за огромна стая. Дори ако апартаментът не е толкова голям, той може да бъде оптично регулиран. Чрез напълно прозрачни стъклени врати човек се избягва от околната среда, за да изолира. Това може да е малко досадно в един апартамент, защото личното разстояние е необходимо, но в офиса, тази идея е чудесна. Това улеснява установяването на контакти с нови колеги или укрепването на връзката между тях в екипа. Ние го знаем от собствения си опит.

  100 модерни идеи за интериора на детската градина!

Плъзгащи се стъклени врати като делител на помещения за по-добри взаимоотношения между колегите в офиса

glasschiebetuer-в-buero-офис стая делител-цветя-розово-председател

В апартамента би било най-добре да се изберат разделители на стаи или плъзгащи врати в светли матови цветове. Стъклените врати също се предлагат на пазара в невероятни варианти, рисувани като истински шедьоври на известни художници. Тези стъклени плъзгащи се врати често се използват за отделяне на ваната от останалата част на апартамента или за душ кабина. При душа отделяте време за себе си и за освежаване, то трябва да бъде напълно използвано. Чрез създаването на красива обстановка в банята, човек може по-късно да се наслади на тези домашни минерални мигове правилно.

Баня с плъзгащи се врати за вкусни преживявания във вашия дом

glasschiebetuer дома-лошо-жълто-цвете дизайн

Най-вероятно не сте мислили много за вратите в апартамента си досега. Но този въпрос не трябва да бъде подценяван. Надяваме се, че сте ви вдъхновили да опитате нещо ново и особено модерно в дизайна на вашия дом. Както знаете, “вратата” също е част от много идиоми и думи. Това не е случайно явление. Когато отворите вратата в действителност, тя води до стая, която може да се разбира като малък свят. Ето защо имаме толкова много условия за различните стаи: детска стая, спалня, баня, хол …

Собствената империя – очарователна, модерна и функционално обзаведена

glasschiebetuer до дома зелено-черно-бял диван-килим

Представете си, че няма толкова силни граници между различните стаи в дома ви. Това означава, че няма да разглеждате всяка стая като стая, но целият апартамент като вашата лична и автентична сфера, където всичко е координирано, за да създадете вашата мечта атмосфера. Сега имате усещането за пълнота и удовлетворение у дома!

  Индиректно осветление на тавана: 68 страхотни снимки!

Оставете си няколко минути пълен комфорт

glasschiebetuer-в-лошо-пра-дизайн-мивка-врата кърпа