Мечта на теракота, маслиново дърво и мрамор, ярки цветове и свежо лятно чувство – това са мебели в средиземноморски стил. И къде е отпускащото и в същото време оптимистично изглежда по-добре, отколкото в банята? В тази стая търсите спокойствие след тежък работен ден и очаквате стил за клубната вечер с клика. Донесете средиземноморския нюх в банята и танцувайте дори преди латино партия до вълнуващите бийтове.

Основата: кръгли форми с уелнес фактор

Базата на всяка баня е санитарните възли. Кръгли форми и меки линии създават средиземноморско чувство; така че банята излъчва уютна и хармонична атмосфера. Светещите бели умивалници се вписват чудесно на селски шкаф от маслиново дърво – предпочитаният тип дърво в Средиземно море. Ореховите и борови дървета се използват и в средиземноморския регион и следователно са перфектни. За да защитите дървото от вода, първо трябва да поставите водоустойчив грунд.

хубав-средиземноморски баня-овална вана

Най-закръглените форми се дърпа напред през банята: Извита баня е елегантна и да са обединени формата на вълната на морето, тавата в една четвърт кръг душ гарантира откритост и също тоалетната изглежда много по-уютно, отколкото монтиран на стената тоалетна в Овалния Design. Традиционно те разчитат на материали като мрамор или теракот; В съвременните бани, от друга страна, правите ясни твърдения с ярки, бели, модерни дизайни, изработени от керамика, минерална отливка или стоманен емайл. Средиземноморският стил идва от декорацията и концепцията за подова настилка и стенни плочки. Това създава съновиден контраст и съчетава стария стил с нови импулси. Съвпадение дизайни изберете тела: Отново, вие сте свободни, ако решите да игриви и позлатени дръжки Две миксери или изберете смесители пурист лост. Необходимото във всяка вдъхновена от Средиземно море баня е душ дъжд. От десетки дюзи, студените мокри течове се стичат по тялото и се чувствате право в южна Европа по време на свеж дъждовен ден през юли – тази идея е прекрасна. Ако искате да донесете този уелнес фактор вкъщи, например Калмоуотски въздушни душове и ръчни душове.

  Dječačka dječja soba: 29 originalnih ideja!

привлекателна-средиземноморски душ-уникална баня

Теракота, маслиново дърво и мрамор

Заобиколен от естествени материали на средиземноморски стил е безспорна: Плочките коз теракота и блясък в огнено оранжево им – точно като на испански обедното слънце. Дори мрамори, открити преди стотици години, и все още възхищение в банята. Също като подовата плочка или на стената, банята изглежда елегантна и осигурява студена стайна температура. Шкафовете, рафтовете и местата за сядане са изработени от фина маслинова дървесина, а ратана и рафия се сгуши чудесно в средиземноморската баня. Цветовата гама е силно декорирани в земни тонове: охра, кафяви и бежови тонове, светло оранжево и теракота акценти, морско син и зелен трева осигуряват уютна атмосфера.

буйна средиземноморска-баня-в-неутрален цвят

Украса като на Средиземно море

Банята получава истинско средиземноморие чрез подходящите аксесоари. Кошници, изработени от ратан или лико, малък стол, изработен от борова гора, и снимки от последната средиземноморска почивка или дори фламенко танцьори, очарователни параклиси и рибарски лодки осигуряват желания аромат. Вази от свежи цветя и предмети на изкуството, изработени от теракота придават на помещението по-средиземноморска атмосфера и прекрасни пухкави кърпи в бяло с оранжеви орнаменти и тънък килим в крем придават на помещението средиземноморски привкус. Ако ви харесва, по-скоро традиционна баня с реколта полилей сцена. Вие предпочитате модерна концепция за осветление? След това трябва най-малкото да поставите старинна лампа, която се занимава чудесно с темата като привличаща вниманието. Голямо палмово дърво осигурява средиземноморска флора и голямо огледало със заоблени ъгли е привлекателно и визуално разширява пространството до Средиземноморски вдъхновен СПА оазис.

светъл-красив-баня-в-средиземноморски стил