Имате ли тези моменти, когато искате да напуснете работата и просто да вземете прясна глътка въздух? Слънцето грее във въздуха, зелените растения успокояват съзнанието ви, гледката е красива, гледате едно парче на света в този конкретен момент … Трудна задача, ако нямате градина или тераса и нямате време да влезете в парка да отиде на разходка. Но има решение за супер дизайн, което ви позволява да изживеете тези моменти, без да правите големи инвестиции: модерния балкон на покрива Velux.

Балкон на покрива Velux – минималистично решение!

ВЕЛУКС покривни балкон лесен himmer


Балконът на покрива Velux е проектиран от холандския производител Velux, чиято фирмена стратегия е посветена на светлината и свежестта. Конструкцията позволява да се натрупат няколко квадратни метра и е особено препоръчително, когато наклоненият покрив не се използва поради ниската си височина. В сравнение с лоджията на покрива губите, така че няма ценно жилищно пространство. Балконът на покрива Velux също има много предимства, които предлага нормален балкон. Горните елементи на тавана съответстват на прозорец Velux Panorama, който се отваря нагоре. За долните елементи може да се избере балконна врата, завита надясно или наляво, както ще видите по-долу на снимките.

ВЕЛУКС покривни балкон-кабриолет Интересен факт е, че в повечето случаи балконът на покрива на Velux се признава от местните противопожарни служби като втори път за бягство.

Балконът на покрива Velux всъщност представлява алтернатива на нормалния балкон, който прилича повече на балкон-подобен покрив. В резултат на това всеки таван апартамент обикновено може да получи място на слънце без разрешение за строеж. Разгледайте някои снимки, които показват удобството на балкона на покрива на Velux.

  58 красиви тераси, които да вдъхновят!

Балкон на покрива Velux Примери на открито

ВЕЛУКС покривни балкон-пример

ВЕЛУКС покривни балкон-VELUX купе-балкон


ВЕЛУКС покривни балкон-beispiel2

ВЕЛУКС покривни балкон къща покрив#

VELUX покрива балкон-Пример 3

ВЕЛУКС покривни балкон къща покрив

ВЕЛУКС покривни балкон-кабриолет балкон

ВЕЛУКС покривни балкон-House3

Балкон на покрива Velux Примери отвътре

VELUX тераса на покрива-тераса-покрив

ВЕЛУКС покривни балкон покрив дневна

ВЕЛУКС покривни балкон-fakrobalkon

ВЕЛУКС покривни балкон-вдъхновение

ВЕЛУКС покривни балкон разсадник

ВЕЛУКС покривни балконски спални

ВЕЛУКС покривни балкон-bedrooms2

ВЕЛУКС покривни балкон-Wohnzimmer2

GAB1784_in4D_ 0001

ВЕЛУКС покривни балкон-Living