prikaz


Ako imaju tendenciju da se riba – odrediti fan, sigurno će raspravljati problem sa akvarijem i svoje mjesto u nekoliko puta kuće. Normalno, želite postaviti ogroman akvarij zauzimati puno prostora iz stambenog prostora slijediti svoju strast. Ali imamo rješenje za ovaj problem. Vaš Aquarum ćete imati i više u veličini kao što želite, ali … u obliku tablice za stan! Pogledajte naše ideje za akvarij stol, koji je kreativan, ali praktičan dizajn izbor za dom.

 Akvarij stol – kreativna odluka za vaš dom!

Standardne – akvariji, ako smo ikada putem standarda – može govoriti stvari ovdje su dostupni u različitim oblicima: okrugle, kockaste, stepenice-poput, itd su sastaviti prilično čudan vode svijet koji želite posjedovati, s praktičnim kavu – stol u dnevnoj sobi ili s blagovaonicom u kuhinji. Evo nekih primjera takvog tabora aururija, koji se vrlo dobro prilagođava stanu. Nadahnuti se!

Akvarij stol ili bazen stol – teško reći!

Tablica akvarij-plava


akvarij-stol-zelena dnevni boravak

Akvarij stol kao lijep otok

akvarij-stol drva stol

akvarij stol-kave stol


akvarij-stol-lopta

akvarij-stol oko

akvarij-stol-square-zelena

akvarij-stol-trg-dnevni boravak

akvarij stolni dnevni-2

akvarij-stol-dnevni zeleni

akvarij-stol-salon-oko

akvarij stol na tepihu

akvarij-stol-kreativno-kuhinja

akvarij-stol-dnevni boravak-blizance

Ne zaboravite … mačke i riba su opasna kombinacija! U ovom slučaju mačka uzima ribu baš kao da gleda kroz prozor trgovine …

akvarij-stol-riba-mačka

Nadamo se da ste uživali u našem članku za Aqurium stol u apartmanu! Za više kreativnih ideja, ne tražite dalje od kategorije “Živim idejama”. Do tada!

  40 ideja kako ukrasiti ljubičastu sobu