Imate li te trenutke kad želite napustiti posao i samo uzeti novi gutljaj zraka? Sunce sjaji u zraku, zelene biljke smiruju vašu svijest, pogled je lijep, gledate jedan komad svijeta u ovom trenutku … Teška zadaća ako nemate vrt ili terasu i nemate vremena za ulazak u park otići u šetnju. No, tu je i super dizajn odluka koja vam omogućuje da doživite ove trenutke bez velike investicije: moderni Velux krovni balkon.

Velux krovni balkon – minimalistička odluka dizajna!

VELUX krovni-balkon-friendly himmer


Velux krovni balkon je dizajn nizozemskog proizvođača Velux, čija je strategija tvrtke posvećena svjetlu i svježini. Izgradnja omogućuje dobivanje nekoliko četvornih metara i posebno je preporučljivo gdje se kosi krov ne koristi zbog niske visine. U usporedbi s loggiom krova gubite tako bez vrijednog životnog prostora. Velux krovni balkon također ima mnoge prednosti koje nudi normalan balkon. Gornji elementi potkrovlja odgovaraju Velux Panorama prozoru koji se otvara prema gore. Za donje elemente mogu se odabrati vrata s balkonskim vratima s desne ili lijeve strane, kao što ćete vidjeti na slikama u nastavku.

VELUX krovni-balkon-cabrio Zanimljiva je činjenica da u većini slučajeva lokalni vatrogasni odjeli priznaju Velux krovni balkon kao drugi put za bijeg.

Krovni balkon Velux zapravo predstavlja alternativu normalnom balkonu, koji izgleda nalik balkonskom krovnom otvoru. Kao rezultat toga, svaki apartman u potkrovlju obično može dobiti mjesto na suncu bez građevinske dozvole. Pogledajte fotografije koje prikazuju praktičnost balkona na vrhu Velux.

Velux krovni balkon Primjeri na otvorenom

VELUX krovni-balkon-primjer

VELUX krovni-balkon-VELUX cabrio-balkon


VELUX krovni-balkon-beispiel2

VELUX krovni-balkon-kuća krova#

VELUX krovno-balkon Primjer 3

VELUX krovni-balkon-kuća-krov

VELUX krovni-balkon-cabrio balkon

VELUX krovni-balkon-House3

Velux krovni balkon Primjeri iznutra

VELUX krovni-balkon-terasa na krovu

VELUX krovni-balkon-krovu dnevni boravak

VELUX krovni-balkon-fakrobalkon

VELUX krovni-balkon-inspiracija

VELUX krovni-balkon-vrtić

VELUX krovni-balkon-spavaće sobe

VELUX krovni-balkon-bedrooms2

VELUX krovni-balkon-Wohnzimmer2

GAB1784_in4D_ 0001

VELUX krovni-balkon-Dnevni

  40 slika: moderna atraktivna terasa krovova!