Jelenovi su jedan od najstarijih oblika nakita za čovječanstvo. Antlerni nakit je poznat još iz antičkih vremena, kada su lovci dali ženama zubima ili rogovima plijena nakon lovstva. Stvarno je prošlo mnogo vremena, ali privlačnost antler nakita je još uvijek prisutna. Antler nakit osigurava da vaš dom ima jedinstveni stil i ne morate biti lovac ili lovac.

Antler je prekrasan materijal i može se lako raditi s pravim alatom, čak i ako ste početnik na terenu. Više informacija o uređivanju možete pronaći na internetu i u majstoru koji će se nositi s njom i rado će ispuniti vaše želje. U našem članku želimo vam pokazati neke slike Deco antlers mogao se integrirati kod kuće, pa čak i lako. Mnoge slike pokazuju deko rogovlje koji su zadržali svoj izvorni izgled, stvarajući antičko okruženje u kući.

23 ideja za deco rogove u stanu

Stavite naglasak na svoje deco rogovlje

Postoje mnoge mogućnosti kao što zamislite svoje deco rogovlje u sobi. Može poslužiti kao naglasak u prostoru, npr. predstavlja luster ili podna svjetiljka. Svijećnjak ili vaza s rogovima – motivi također su izvrsna ideja, koja je vrlo česta.

deco-rog chandelier-


Vaši deco rogovlje čine izuzetan detalj

S druge strane, imate i svoju opciju Deco antlers da ga ostavite diskretno u kutu i budite sigurni da to ne ide nezapaženo. To je upravo slučaj s ogledalom izrađenim od rogovača ili odjeće. Budite kreativni i pronađite svoj vlastiti način kako biste pokazali svoje deco rogovlje na svijetu!

deco-rog-cup

deco-rog jelena-boca-sa-naočalama

deco-rog zavjese spremnik


deco-rog-spremnik

deco-rog drva

deco-rog jelena-svijeća deco-rog-svijećnjak

 

deco-rog jelena-luster-luksuzni

deco-rog - luster-s-žarulje

deco-rog jelena luster-dekoracije

deco-rog lusteri-bijela

deco-rog jelena-svjetiljka

deco-rog-lampa-2

Držač deco-rog-nakita
deco-rog-s-bumen

deco-rog za bocu

deco-rog voće spremnik

deco-rog-ogledalo

deco-rog jelena-stolica

lampa-deco-rog jelena

 

deco-rog jelena sat

antler sa smanjenim opterećenjem

 

  Zidna slika u vrtiću - otkriti čarobne svjetove!