prikaz


Kožni namještaj smatra se višom točkom u vašem ukusu. Obično kažu "klasa, slika ili luksuz". Čak se i najbolji namještaj istroše i amortiziraju. Boja gubi svježinu, mjesta se mogu lako razlikovati i neka mjesta su potpuno pocrnjela. Poznavajući što investiranje znači kvalitetan namještaj, predlažemo da umjesto bacanja starog namještaja jednostavno osvježite. Danas vam dajemo neke ideje koje možemo obojiti kožnom stolicom ili kožnom sofu. Probajte!

kožni kauč-boja-neu


kožni kauč-nova stolica

 Boja kožne presvlake i kožne fotelje - Osvježite svoj namještaj od kože!

Prvo morate shvatiti da bez obzira koliko staro kožnati namještaj izgleda, sačuvao je svojstva od prirodnog materijala. U tom smislu, gubi samo svoj sjaj i boju, ali ne i kvalitetu. Ovo je jedan od glavnih uzroka za koje možete odlučiti za zasluženi okus. Počnimo s onim što vam je potrebno za takav nadomjestak.

kožni kauč-boja kože-fabrlosung

Prije svega, trebali biste sebi pružiti glatki kožni čistač - također ćete morati platiti za čišćenje masti i prljavštine s namještaja. Možete kupiti finu brušivu podlogu i grubiti površinu kružnim pokretima.

kožni kauč-boja-reinigungbuerste


Nakon čišćenja, koža je okrenuta - većina ljudi preporučuje uporabu crne boje jer je stabilnija od tonova. Tržište također nudi i druge mogućnosti boja: cijela paleta boja zapravo - crvena, žuta, plava, smeđa, siva i s.w. Tu su i novija prijedlozi poput neonske boje.

koža paleta sofa-boja

kožni kauč-boja-odlicno-svježe

Kupnjom kožne boje, možete se prebaciti na pravi zadatak bojanjem kožne stolice ili kožne sofe. Nanesite noćnu toniku spužvom, obraćajući posebnu pozornost na pokajane površine.

kožni kauč-boja spužve

Ostavite kožu da se osuši neko vrijeme dok se sljedeća aplikacija (ako je potrebno). Naposljetku ostavite fotelju ili kauč na 24 sata, a tek tada možete ga ukloniti.

kožni kauč obojene plavo-sesseö

Uživajte u osvježenom naslonjaču i kauču!

kože obojene sofa-smeđa-osvježavanja

kožni kauč-dye osvježi

Evo nekoliko "prije - poslije" fotografija tako da možete sami uvjeriti kako učinkovito možete obojiti kožne fotelje i kožne sofe!

koža soja-boja-prije-poslije (2)

kožni kauč-boja-prije i poslije

kožni kauč-boja-prije-nachher2

kožni kauč-boja-prije-nachher3

kožni kauč-boja-prije-nachher4

kožni kauč-boja-prije-nachher6

kožni kauč-boja-prije-nachher7

kožni kauč-boja-prije-nachher8

kožni kauč-boja-prije-nachher10

kožni kauč-boja-prije-nachher11

Nadamo se da smo vam pomogli savjetima o tome kako obojiti i osvježiti svoje stare kožne fotelje i kožnu naslonjač!