Θα πρέπει να βουρτσίζεται περίπου κάθε δύο εβδομάδες έτσι ώστε ο συνθετικός χλοοτάπητας να διατηρεί τη βέλτιστη ποιότητα. Έτσι διατηρείται η απαλότητα και η δομή του εδάφους και η βρωμιά αφαιρείται απαλά. Οι ποδοσφαιριστές, οι παίκτες του γκολφ και οι joggers προσβλέπουν σε ένα βέλτιστο αθλητικό έδαφος. Ακόμα και οπτικά, ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι ελκυστικός, γι ‘αυτό και θέλει να το χρησιμοποιήσει σε ιδιωτικούς χώρους. Η αγορά τεχνητού χλοοτάπητα είναι ένα δύσκολο έργο. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τους καλύτερους κατασκευαστές και πωλητές τεχνητού χλοοτάπητα, ώστε να μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα από την Obi

Τεχνητό χλοοτάπητα για την πώληση


Δάπεδα για εξωτερικούς χώρους και εσωτερικούς χώρους

Όταν πρόκειται για την αγορά τεχνητού χλοοτάπητα, τεχνητό χλοοτάπητα είναι ένα δημοφιλές δάπεδο για μπαλκόνια και ατομικές ιδέες σχεδιασμού μέσα στο σπίτι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση πολλών ιδεών που δημιουργούν μια μοναδική εικόνα στο χώρο σας. Για το σκοπό αυτό, ο OBI σας προσφέρει διάφορους οδηγούς και οδηγίες που εξηγούν, για παράδειγμα, πώς να σχεδιάσετε το δικό σας καναπέ lounge. Αυτές και άλλες οδηγίες έχουν συνταχθεί από έμπειρους επαγγελματίες που έχουν βελτιστοποιήσει τις μεμονωμένες οδηγίες εργασίας για εύκολη κατανόηση. Σε συνδυασμό με μια πλούσια εικονογράφηση έτσι και οι αρχάριοι έρχονται σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Τεχνητό χλοοτάπητα μπορεί να βρεθεί εδώ στην εκτεταμένη γκάμα προϊόντων στην αγορά OBI. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τις διαφορές και άλλα χαρακτηριστικά των διαφόρων τεχνητό χλοοτάπητα, όπως το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει προσωπικά. Έτσι μπορείτε άνετα, γρήγορα και οικονομικά να εξοπλίσετε τον κατάλληλο τεχνητό χλοοτάπητα για τις ανάγκες σας.

Τεχνητό χλοοτάπητα για πολλά αθλήματα

Ο συνθετικός χλοοτάπητας από συνθετικό χαλί δεν είναι κατάλληλος μόνο για την αποτελεσματική τοποθέτηση στο σπίτι. Το τεχνητό γρασίδι χρησιμοποιείται επίσης σε μπαλκόνια και σε γήπεδα. Παρέχει μια λογικά μαλακή επιφάνεια για οποιοδήποτε άθλημα, είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Η μαλακή επιφάνεια παρέχει φυσική ανακούφιση για τις αρθρώσεις των αθλητών. Ο σύγχρονος τεχνητός χλοοτάπητας είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και διατηρεί την ποιότητα ως νέα, ευελιξία και χρώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό επιτυγχάνεται με την πρόοδο στον τομέα της μεταποίησης, την αυξημένη ικανότητα φόρτωσης υλικών βάσης και με περισσότερες καινοτομίες.

Φροντίδα και προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα

Στο OBI έχετε την απαραίτητη ποσότητα τεχνητού χλοοτάπητα σε διαφορετικά πάχη και χαρακτηριστικά. Η κοπή πραγματοποιείται απευθείας στην αγορά σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Πώς να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με τεχνητό χλοοτάπητα με τη βοήθεια του ΟΒΙ.

  Τα μοβ λουλούδια είναι σύμβολο της θηλυκότητας

Τεχνητή Γκρίζα Βεράντα Πράσινη Πωλείται από το μετρητή 400 cm 2.99 € / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-φανταχτερός-απόφαση

Αγοράστε Τεχνητό Χλοοτάπητα: Χόκεϊ χόρτο χόρτο 100 εκατοστά x 200 εκ. 5.00 € / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-δημιουργικό-απόφαση

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: Τεχνητή Γκρίζα Πράσινη Πράσινη Πωλείται από το μετρητή 400 cm 6,49 € / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-εξαιρετική απόφαση


Τεχνητό χλοοτάπητα Αγορά Obi (αντίγραφο)

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: Τεχνητό χλοοτάπητα Μπαλκόνι Πράσινο Πωλείται από το μετρητή 133 cm 2.99 € / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-όμορφα-απόφαση

Εξωτερικά χαλιά: τεχνητό χλοοτάπητα & Εξωτερικά χαλιά κοντά στο Hornbach

Τεχνητό χλοοτάπητα-αγοράστε-Hornbach_Logo (Αντιγραφή)

Δεν θέλετε πλέον να κόβετε γκαζόν; Δεν θέλετε πλέον να ανατινάξετε το γκαζόν; Μην αισθάνεστε σαν κίτρινα ή φαλακρά σημεία στο γκαζόν; Δεν υπάρχει πρόβλημα!

Γιατί να έχετε πρόσβαση; Χαρακτηριστικά προϊόντος τεχνητού χλοοτάπητα
Το τεχνητό χλοοτάπητα είναι εύκολο στην εγκατάσταση, έχει πολύ φυσική εμφάνιση, είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και πολύ ανθεκτικό. Το γκαζόν είναι καταπράσινο όλο το χρόνο, χωρίς να ρίχνει μια σταγόνα νερού. Δίνει την αίσθηση του φυσικού γρασιδιού και είναι ιδανική για να παίζει στον ιδιωτικό τομέα.

Εντοπίστε: Εύκολη φροντίδα, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, δεν υπερβαίνει κούρεμα αναγκαία και φιλικό προς το περιβάλλον από τη χρήση λιγότερο Gießwasserverbrauch είναι τεχνητό χλοοτάπητα επίσης. Διασκεδάστε στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή στον κήπο! Yippie.

Εξωτερικά χαλιά: Τεχνητό χλοοτάπητα Αριζόνα με πράσινο αποστράγγισης πλάτους 200 cm (πωλείται από το μετρητή) 18.95 € / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-cool-απόφαση

Χαλιά εξωτερικού χώρου: τεχνητός χλοοτάπητας Utah με πράσινο αποστράγγισης πλάτους 200 cm (πωλείται από το μετρητή) 39.95 € * / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-τρομάζοντας απόφαση

Εξωτερικό χαλί: τεχνητό χόρτο αγορά: τεχνητό χλοοτάπητα Σεβίλλη πράσινο 130 × 200 εκ. (4,21 € * / m²)

Τεχνητή τύρφη-buy-a-προ-απόφαση

Εξωτερικό χαλί: τεχνητό χλοοτάπητα Άνοιξη με αποχέτευση πράσινο 200 εκατοστά πλάτος (πωλείται από το μετρητή) 10.90 € * / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-υπερ-απόφαση

Εξωτερικό χαλί: Τεχνητό χόρτο Λυών με πράσινο αποστράγγισης πλάτους 200 cm (πωλείται από το μετρητή) 14.95 € * / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-σύγχρονο απόφαση

Πράσινο χαλί: τεχνητός χλοοτάπητας Μπογκοτά με πράσινο αποστράγγισης πλάτους 200 cm (πωλείται από το μετρητή) 19.95 € * / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-φανταχτερός σχεδιασμό

Πράσινο χαλί: τεχνητό χλοοτάπητα Wimbledon με αποστράγγιση βρύα πράσινο 133 εκατοστά πλάτος (μέτρο) 6.45 € * / τ.μ.

Τεχνητό Turf-Buy-A-Creative-Design (Αντιγραφή)

Πράσινο χαλί: Τεχνητό χόρτο Ίμπιζα με πράσινο αποστράγγισης 200 εκατοστά πλάτος (πωλείται από το μετρητή) 24.95 € * / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-ένα-μοναδικό σχεδιασμό

Τεχνητό χλοοτάπητα Νάπολι με πράσινο αποστράγγισης 200 εκατοστά πλάτος (πωλείται από το μετρητή) 34.95 € * / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-όμορφο σχεδιασμό

Τεχνητό χλοοτάπητα Wembley με βρύα πράσινο 133 cm πλάτος (πωλείται από το μετρητή) 3.95 € * / m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-cool-design

Αγοράστε εποχιακά τεχνητό χλοοτάπητα στο Poco

Τεχνητό τύρφη Αγορά Poco Logo 3D (Αντιγραφή)

Ένα κομμάτι γκαζόν στο μπαλκόνι ή στη βεράντα; Χωρίς σπορά, πότισμα, λίπανση και κοπή; Εύκολη φροντίδα και ευαισθησία; Με το φτηνό τεχνητό χλοοτάπητα από το POCO η επιθυμία του πράσινου του καλοκαιριού έξω από τον κήπο γίνεται πραγματικότητα. Επειδή προσφέρουμε διαφορετικές παραλλαγές της επένδυσης δαπέδου εύκολης φροντίδας, η οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για βεράντες και μπαλκόνια. Όχι μόνο επειδή συνδυάζεται υπέροχα με την πολύχρωμη πράσινη ατμόσφαιρα του κήπου. Ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι ιδιαίτερα ευχάριστος όταν το καλοκαίρι τα παπούτσια μένουν μακριά και περπατούν ξυπόλητοι. Όχι μόνο στο γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και στο σπίτι σας, ο τεχνητός χλοοτάπητας θα δώσει μια σταθερά καλή εικόνα. Όταν οι μήνες του ήλιου τελειώνουν, ο τεχνητός χλοοτάπητας από το POCO αφήνει πάντα το καλοκαίρι στο σπίτι σας. Με την ευκαιρία: POCO παρέχει κάθε άνοιξη είναι επίσης μια μεγάλη ποικιλία από αποκλειστικές κήπου και έπιπλα βεράντας που κάνουν το τεχνητό χλοοτάπητα μαζί μια υπέροχη εικόνα. Έτσι μπορείτε να κατεβείτε με ασφάλεια από τον καναπέ ή από το γραφείο και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα.

  Πισίνα πλακάκια για μια σύγχρονη πισίνα

Τεχνητό χλοοτάπημα περίπου 2 μ. M² € 9.99

Τεχνητή τύρφη-buy-a-εντυπωσιακό σχεδιασμό

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: τεχνητό χλοοτάπητα περίπου 1,33 x 2 m κάθε € 9.99

Τεχνητή τύρφη-buy-a-προ-σχεδιασμού

Τεχνητό χλοοτάπηκα περίπου 2 m πράσινο m² 1,49 €

Τεχνητή τύρφη-buy-a-super-design

Τεχνητό χλοοτάπηκα περίπου 2 m πράσινο m² € 1,99

Τεχνητή τύρφη-buy-a-μοντέρνο σχεδιασμό

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: Τεχνητό χλοοτάπηκα περίπου 1,33 m πράσινο m² € 5,79

Τεχνητός χλοοτάπητας buy-one-εντυπωσιακό σχεδιασμό

ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΣΑΝ.DE

Τεχνητή τύρφη-buy-a-δημιουργικό σχεδιασμό

Μην αισθάνεστε όπως το κούρεμα, τη σπορά, την κοκκοποίηση ή την εκτόξευση; Στη συνέχεια, η τεχνητή χλοοτάπητα είναι η βέλτιστη λύση!

Ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι ιδανικός για περιοχές που υποτίθεται ότι είναι πράσινες όλο το χρόνο, π.χ. Κήποι, βεράντες, μπαλκόνια, βεράντες, αυλές & περισσότερα.

Ο τεχνητός χλοοτάπητας έχει το μεγάλοΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ Πλεονέκτημα σε σχέση με φυσικό χόρτο που η φροντίδα του χλοοτάπητα μικρότερη ανάγκη και κατά τη διάρκεια του έτους έχουν ένα καταπράσινο κήπο, Εκτός από τη παροχές υγειονομικής τεχνητό χλοοτάπητα έχει επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα χρήσης: τεχνητό χλοοτάπητα πεδία έχουν υψηλή αντοχή και είναι κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες. Έτσι αποφεύγετε καφέ περιοχές στο γρασίδι και μπορείτε να απολαύσετε όλο το χρόνο έναν καταπράσινο κήπο και γκαζόνSEN. 

Οι παρακάτω ποικιλίες τεχνητών γρασιδιών συνιστώνται για τον κήπο και τη βεράντα σας:

Τεχνητό γρασίδι Ibiza 14,95 € ανά τετραγωνικό μέτρο

 Τεχνητός χλοοτάπητας buy-one-εξαιρετικό σχεδιασμό

Τεχνητό χλοοτάπητα Trendy 16,95 € ανά m2

Τεχνητή τύρφη-buy-a-όμορφο σχεδιασμό

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: Τεχνητό χλοοτάπητα Λονδίνο 19,95 € ανά m2

Τεχνητή τύρφη-buy-a-μοντέρνο ντιζάιν

Τεχνητό χλοοτάπητα Verde | C-σχήμα 19,95 € ανά m2

Τεχνητός χλοοτάπητας buy-one-ενδιαφέρουσα σχεδίαση

Τεχνητή χόρτο Τενερίφη Ειδικά 21,95 € ανά τετραγωνικό μέτρο

Τεχνητή τύρφη-buy-a-προ-σχεδιασμού

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα από το Bauhaus

Τεχνητή τύρφη buy-Bauhaus

Η τεχνητή χλοοτάπητα πείθει από την φυσική εμφάνιση με τη μορφή βρόχων σε φυσικά χλοοτάπητα χρώματα. Η μαλακή δομή παρέχει καλή άνεση και είναι πολύ ανθεκτική. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, που κυμαίνονται από τη χρήση στη βεράντα ή μπαλκόνι και στο roof garden για τον εξοπλισμό παιδικών χαρών.

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: Χόκεϊ χόρτο χόρτο 1,75 ανά m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-super-Σχεδιασμός

Τεχνητό Τούρνο Πράσινο 6.45 ανά m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-μοντέρνο σχεδιασμό

Tuftrasen Melica 12,95 ανά m²

Τεχνητός χλοοτάπητας buy-one-φανταχτερός-Εξωτερικό

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: Tuftrasen Sunset 18,95 ανά m²

Τεχνητή τύρφη-buy-a-δημιουργικό-Εξωτερικό

Αγορά τεχνητό γρασίδι: τεχνητό χλοοτάπητα κρίκετ 3,95 ανά m²

90261988_21210730 (Αντιγραφή)

χαλιά γρασίδι & Τεχνητό χλοοτάπητα στη γραμμή του καταστήματος

Τεχνητός χλοοτάπητας buy-one-εξαιρετική-Εξωτερικό

χαλιά γρασίδι & Ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι ο ελαφρώς διαφορετικός τρόπος σχεδιασμού του δαπέδου σας με μοκέτες. Στο διαμέρισμα βλέπει χαλί χλοοτάπητα & Το τεχνητό χλοοτάπητα είναι μάλλον περίεργο και το πράσινο δάγκωμα δεν φαίνεται απαραίτητα αρμονικό. Ωστόσο, ταιριάζει τέλεια κάτω από ένα τραπέζι μπαλκόνι. Εάν θέλετε να ομορφύνετε το μπαλκόνι σας, υπάρχουν χαλιά & Τεχνητό χόρτο ακριβώς δεξιά. Αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και είναι φθηνές. Εάν στη συνέχεια ξαπλώσετε ξαπλώστρες και μια μικρή στρογγυλή τράπεζα στο μπαλκόνι, το επόμενο μπαλκόνι δεν χωρίζει τίποτα. Πρέπει επίσης να μην απλά και να είναι πράσινο, μπορεί να φυτευτεί με τεχνητά άνθη που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο παιχνιδιάρικο. Αν αυτό το κούρεμα του γκαζόν στον κήπο είναι πολύ ενοχλητικό, το οποίο μπορεί βέβαια επίσης ένα χαλί χλόης & Τεχνητός χλοοτάπητας, με αντίστοιχη χαμηλότερη ταινία, στον κήπο auslegen.Pflanzkübel, παγκάκια κήπου και καθίσματα swing κοιτάξει έξω από το όμορφο και σε πραγματικό γρασίδι. Ένα τέτοιο χαλί χλοοτάπητα & Τεχνητό χόρτο μπορεί να βρεθεί, για παράδειγμα, σε σκούτερ.

  Whirlpool στον κήπο - 100 φανταστικά μοντέλα!

Τεχνητό χαλί χλοοτάπητα χλοοτάπητα Verde για κήπο – ύψος πασσάλου 30 mm (EUR 33,00 / τετραγωνικό μέτρο)

Τεχνητή τύρφη-buy-a-όμορφα-Εξωτερικό

LAWN ΜΕ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΟ ΜΕΝΟΡΚΑ ΠΡΑΣΙΝΟ 4Μ ΜΕΓΕΘΟΣ 24.99 €

Τεχνητή τύρφη τεχνητή τύρφη-buy-a-cool-Εξωτερικό

Τεχνητό χαλί χλοοτάπητα με κούτσουρα EUR 37,00

Τεχνητός χλοοτάπητας buy-one-ενδιαφέρουσα-Εξωτερικό

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: τεχνητό χλοοτάπητα πράσινο »πρότυπο ποιότητας« (πωλείται από το μετρητή) € 6.99 / 1 m²

Τεχνητό χλοοτάπητα-buy-a-great-exterior (Αντιγραφή)

 Χαλί, Living Line, τεχνητό χλοοτάπητα, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, φουντωτό € 8.99 / μ

Τεχνητή τύρφη-buy-a-super-Εξωτερικό

Τεχνητός χλοοτάπητας Ναντ | εξαιρετικά ζωντανό χρώμα και σχέδιο 99,90 ευρώ

Τεχνητή τύρφη-buy-a-σύγχρονο-εξωτερικό

Τεχνητή χλοοκοπτική χλοοκοπτική Φυσική για κήπο – ύψος πασσάλου 36 mm (33,00 EUR / τετραγωνικό μέτρο)

Τεχνητή τύρφη-buy-a-φανταχτερός-συσκευή

Αγοράστε Τεχνητή Χλοοτάπητα: Τεχνητή Γη Expert 30mm 2600gr / m² 2x4m (EUR 77,34 / m)

Τεχνητή τύρφη-buy-a-εντυπωσιακό εξοπλισμό

Casa Pura® Τεχνητό Χαλί Ανοιξιάτικο Χαλί EUR 42,90

Τεχνητή τύρφη-buy-a-δημιουργική εξοπλισμού

Αγοράστε Τεχνητή Γκρίζα: (19,99EUR / m²) Τεχνητή Γκαζόν Χαλί Χλοοτάπητα 4x1mtr

Τεχνητή τύρφη-buy-a-εξαιρετικό εξοπλισμό

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα από τη Hitmeister

Τεχνητό χλοοτάπητα-buy-hitmeister-logo (Αντιγραφή)

Ξεχάστε σκυρόδεμα και κρύα πλακάκια. Το τεχνητό γρασίδι φέρνει την ατμόσφαιρα του κήπου και της αισθητικής ζωής στη ζωή σας. Το χαλί χαλί είναι τέλειο αν θέλετε να επανασχεδιάσετε γρήγορα και εύκολα το καθιστικό και το καθιστικό σας. Εκτός από την οπτική μιλάει πάνω από όλα το όφελος για αυτά τα προϊόντα. Το χαλί χαλί είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα: εξοικονομεί χρόνο, χρήμα και προσπάθεια. Τα τεχνητά χαλιά έχουν σχεδιαστεί χωρίς χρόνο και η κόλληση δεν είναι απαραίτητη. Η ανθεκτική επιφάνεια πολυπροπυλενίου είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν χρειάζεται να χυθεί ή να κοπεί. Περισσότερος χρόνος για εσάς και τα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούν έως και μια εβδομάδα το χρόνο!

Ένα άλλο πλεονέκτημα του χαλιού είναι η πλήρης ανεξαρτησία του καιρού του προϊόντος. Είτε το χιόνι, ο ήλιος είτε η βροχή, ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι ανθεκτικός στην υπεριώδη ακτινοβολία. Κατά την τοποθέτηση του τεχνητού χλοοτάπητα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι επαρκώς ασφαλής.

Τεχνητό χλοοτάπητα Άνοιξη | Πράσινο | 100 x 100 εκ. (Τιμή ανά μ.: 4,99 €)

Τεχνητή τύρφη-buy-a-όμορφα-Εξοπλισμός

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: τεχνητό χλοοτάπητα χλοοτάπητα με κούτσουρα πράσινο 29.90 €

Τεχνητή τύρφη-buy-a-δροσερό εξοπλισμό

Τεχνητός χλοοτάπητας Νάντης | 1160 g βάρους πόλου | 50 x 50 cm (Τιμή ανά μέτρο: 29,98 €)

Τεχνητή τύρφη-buy-a-προ-Εξοπλισμός

Χρυσαφί χαλί χρώμα θαύμα Πράσινο | 50 x 50 cm (τιμή ανά m: 14,70 €)

Τεχνητή τύρφη-buy-a-super-εγκαταστάσεις

Αγοράστε τεχνητό χλοοτάπητα: χαλί χλοοτάπητα 100 x 200 cm 24,49 €

Τεχνητή τύρφη-buy-a-σύγχρονο εξοπλισμό

Χαλί χόρτο 100x200cm με σπυράκια 9,95 €

Τεχνητή τύρφη-buy-a-εντυπωσιακή μετάδοση