Τα τελευταία χρόνια, σημειώθηκε ραγδαία αύξηση στον ανταγωνισμό του καταστήματος Internet. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές ψωνίζουν στο Διαδίκτυο. Αυτό καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη για τους σταθερούς προμηθευτές κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Οι φορείς εκμετάλλευσης μπουτίκ ή ραπτών πρέπει να καταβάλλουν πρόσθετες προσπάθειες για την αύξηση των πωλήσεων. “Επιλέξτε τα πάντα με τη μέγιστη προσοχή” – αυτός είναι ο χρυσός κανόνας στις επιχειρήσεις σήμερα. Από τη θερμοκρασία και τα χρώματα στην αίθουσα πωλήσεων στα μικρότερα αξεσουάρ: όλες οι λεπτομέρειες επηρεάζουν την επιθυμία για αγορά.

 Με αυτό κατά νου, τώρα θέλουμε να δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές διακόσμησης για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων ειδών ένδυσης, ώστε να μην χάσουν καμία πτυχή προώθησης πωλήσεων. Το κύριο ερώτημα είναι πάντα: “Ποια στοιχεία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία αγοράς;”

Η τοποθεσία. Πού βρίσκεται η μπουτίκ; Είναι εύκολο να φτάσετε; Υπάρχουν ενδείξεις και σημάδια που δίνουν οδηγίες σε πιθανούς πελάτες; Μην υποτιμάτε αυτά τα ερωτήματα. Ακόμα και η πιο όμορφη επιχείρηση μπορεί να πάει στα γόνατά της αν η πρόσβαση σε αυτή είναι δύσκολη.

Η εξωτερική εμφάνιση. Πώς λειτουργεί η μπουτίκ ή η ραπτική από το εξωτερικό; Μια ουσιαστική και διαφημιστική διακόσμηση στα παράθυρα των καταστημάτων μπορεί να προκαλέσει μια επιθυμία στους ανθρώπους να μπουν στην επιχείρηση. Η μπουτίκ σας θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική αν έχετε έμφαση στο προσκήνιο. Χρειάζεστε ένα ακουστικό που εφιστά την προσοχή στο showroom.

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Απολύτως σημαντικό! Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσετε στην επιχείρησή σας μπορεί να προκαλέσει θετικά συναισθήματα. Οι ευχάριστες μυρωδιές, ο ελκυστικός φωτισμός, η κατάλληλη θερμοκρασία (ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζεστό), οι φανταστικές ρυθμίσεις και τα ελκυστικά στοιχεία προσφέρουν προτάσεις για την αύξηση των πωλήσεων. Συνιστάται επίσης να επιλέξετε θεματικές μπουτίκ έπιπλα. Η επιλογή των εσωτερικών στυλ είναι μεγάλη: Μπαρόκ, Shabby Chic, Nordic στυλ, και πολλά άλλα. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα φαίνονται ιδιαίτερα ευχάριστα όταν είναι μέρος του θεματικού δωματίου. Με αυτό τον τρόπο, προσελκύουν πολλούς που ενδιαφέρονται για την boutique.

  Ανοξείδωτη κουζίνα - 58 κομψά παραδείγματα

Η ατμόσφαιρα στο μπουτίκ είναι πολύ σημαντική

boutique-set-φωτεινό-χρυσό-λεπτή


boutique-set υπερ-εσωτερικό

Το σύστημα παραγγελιών. Αυτό το σημείο στον κατάλογο ελέγχου είναι εξίσου σημαντικό με την φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μια απλή και σαφής διάταξη των προϊόντων μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη να πάρει γρήγορα μια επισκόπηση και να αναγνωρίσει πού βρίσκονται τα πράγματα. Ο δυνητικός αγοραστής δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχει χαοτική εντύπωση. Τα καλά ταξινομημένα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που είναι προσαρμοσμένα στην εγκατάσταση αυξάνουν τις πωλήσεις και τον αριθμό των τακτικών και νέων πελατών. Άλλες πτυχές της προώθησης των πωλήσεων είναι τα ράφια, τα περίπτερα και όλα τα εξαρτήματα και τα στοιχεία των επίπλων. Αυτά περιλαμβάνουν κρεμάστρες και κρεμαστάκια. Τα μανεκέν είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέρος του εξοπλισμού καταστημάτων, επειδή παρουσιάζουν τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα ελκυστικά και αξιοσημείωτα. Σημαντικό είναι επίσης η αποτυχία των κοσμημάτων και ακόμη και οι τσάντες των τραπεζοειδών. Όλες οι λεπτομέρειες έχουν νόημα για όλη την ατμόσφαιρα, καθώς και για την καθαρά πρακτική οργάνωση της επιχείρησης.

Δημιουργήστε τέλεια σειρά

boutique-set-πολύ-σύγχρονο-και-chic

Τα μανεκέν προσελκύουν πελάτες

boutique-set-μανεκέν


boutique-set-cool-μανεκέν

Αυτές ήταν μόνο οι κύριες πτυχές που πρέπει να εξετάσουν όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ένδυσης. Η καλή εξυπηρέτηση του πελάτη, καθώς και η υψηλή ποιότητα των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων είναι εξίσου σημαντικές για τις πωλήσεις. Αλλά δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε, έτσι;

Πριν ανοίξετε μια μπουτίκ, πρέπει να επενδύσετε λίγο χρόνο στην έρευνα και να σχεδιάσετε εκ των προτέρων όλα τα μικρά πράγματα γύρω από την εγκατάσταση της περιοχής πωλήσεων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγχετε όλη την διαδικασία με την πάροδο του χρόνου.

boutique-set-μεγάλη-Εξοπλισμός

boutique-set-top-notch-ματιά