Вече ви информирахме за модата “Клик и дизайн” в интериорното поле. С 3D проектантите можете да си у дома, за да почти без да се налага да полагат големи усилия. Регулаторите във позволяват лесен достъп и дори не е нужно нищо от архитектурата да се разбере, за да се планира и да се създаде добре. Ние също така да се отбележи, че Ikea Home Planner докаже лидер в класирането, тъй като те предлагат на своите потребители голямо разнообразие от дизайнери, при които дори и в кухнята за планиране на Мира проектанти, Besta / Uppleva проектанти, офис дизайнери, проектанти баня и спалня за планиране.

Планиране на спалнята Ikea – модерен план

стая за планиране-IKEA двустаен Planner


Днес ще бъдем точно с вас Планиране на спалнята на Ikea изясни. За да го достигнете, трябва просто да отидете на началната страница на Ikea за категорията “Планиране и помощ”. Планът ще намерите по-добре под името “спалнятел”. Още от самото начало експертите на Икея ви канят да се вдъхновите. В допълнение предлага Планиране на спалнята на Ikea Четири напълно различни опции за стил, всеки от които съдържа свои собствени подробности:

Изберете от 4 опции за стил

Избор на стила на спалнята на ИКЕА

  • Модерен – прави линии с гладка повърхност
  • Скандинавски – ярки мебели и топла атмосфера
  • Класически – традиционни форми и строг поглед
  • Традиционни – естествени повърхности и орнаментни мотиви 
  Направете сами красиви обеци - идеи и съвети

След като изберете стила, страницата ще ви отведе до истинската част. Първо, можете да комбинирате показаните мебели и цветове по ваш вкус и, второ, можете да планирате сама спалнята. Вие избирате втория вариант, който почти ви подготвя да проектирате. Може би ще ви помогне, ако за първи път гледате видеото, което дава по-конкретни съвети за това как работи плановикът.

Помощни материали за плана на спалнята Ikea

видео IKEA спалня планиране

Тук ще илюстрираме основните стъпки:

Ikea спалня 1


1.) Начертайте или изберете формата на спалнята

2.) дават размер на стените

3.) Добавете вратата и прозореца

4.) Издърпайте мебели, изберете други части мебели и цветове

Ikea спалня плановик-2

Опростен и практичен, нали? Планирането е забавно, дори ако не е нужно да възстановявате спалнята си. Фантазирайте с Планиране на спалнята на Ikea е разрешено!

Ето някои от нашите лични експерименти с плана на спалнята Ikea: 

CLASSIC
IKEA schalfzimmerplaner-класически стил-

СЪВРЕМЕНЕН

IKEA schalfzimmerplaner-модерен стил

скандинавските

IKEA schalfzimmerplaner-скандинавски стил

ТРАДИЦИОННО

IKEA schalfzimmerplaner-традиционен