Днес ние, Сари и християнин от блог за красота на Саури Гарадж, ви показват колко лесно е да изградите сами една легло, направена от европалети.

Много родители имат желание да построят първото легло за собствените си деца. Единственият проблем е, че не всички от нас притежават семинар, да не говорим за притежание на завършен стаж за дърводелство. Добрата новина, че имаме решение! Тъй като мебелите, изработени от европейски палети, предлагат на всеки любител на хобита възможността да проектират мебели по поръчка. Днес ви показваме как можете лесно да изградите себе си кошара, без цената на покупката извън обхвата и трябва да загубите нервите си.

Искате ли да видите повече за проектите за обзавеждане на палети от Saris Garage? След това погледнете тук: Евро палети мебели

Ето инструкциите стъпка по стъпка:

Изграждане на палетно легло за деца – стъпка по стъпка инструкции

детско легло от палети Дий проект за родителски палетни мебели високо качество

За кошара, изработен от европейски палети, се нуждаете от четири нови палета. За да направите това, ние подреждахме две палета един върху друг, за да спасим две зони, така че да създадем ново място за съхранение и за двете чекмеджета. Като цяло, леглото за палети за деца впечатлява с многобройните места за съхранение и съхранение, които сме създали навсякъде.

Тъй като децата обичат да се сбогуват с историите за лягане и да бъдат заобиколени от любимите им пухкави играчки, за нас е важно, че дъщеря ни има достатъчно място в леглото си за книгите и пухкавите си играчки. Така че ние сме предоставили таблата и страните с палети и по този начин само тесен отвор вдлъбнат за влизане и излизане. За да опростим влизането в леглото, изградихме табуретка от масивните дървени блокове на палетите.

  Изграждане на самия ъглов бюро - творчески предложения

Друга и по-важна точка в леглото е, разбира се, защитата срещу загуба. Това е дадено от страничните джобове на леглото на палета и е допълнено в краката от остатъци от европалети. За да дадем на леглото перфектния допир и лично докосване, ние обезсмърчахме името на дъщеря си отпред с горивен прът, за да съответства на грубия вид на европалета.

Детска количка от палети – отпред

sari гараж палета мебели за изграждане на вашето собствено легло детско легло за дъщеря фронт

Детско легло от европалети – кой матрак е най-добър?

Сарис гараж блог DIY идеи проект легло себе си изграждане на матраци играчки

Един от въпросите, които най-много бихме могли да зададем, е въпросът за оптималния матрак за палетно легло. Всеки експерт по съня вероятно ще ни даде правото, че чувството за дивана е абсолютно нещо, а комфортът на съня е описан и се чувства много различен. Факт е, че едно проучване показа, че средното германско домакинство спи прекалено меко. Това се дължи или на увиснал матрак, или на завихряща се рамка.

Едно от предимствата на леглото за палети е, че е стабилно и не е необходима допълнителна рамкова рамка. Особено с кошара е голям плюс, защото децата обичат да се хранят на леглата. Макар и по-малко забавно без окачване, но е от полза за майката, защото предизвиква много по-малко прах и нищо не може да се счупи. За леглото с палети разрязваме матрака със студена пяна със седем зони до размерите на леглото. Дебелината на матрака е 15 см и се адаптира ергономично към формата на тялото, поне го прави при възрастни. Тъй като малките почти не претеглят нищо, матракът почти не отстъпва.

Кои европалети са подходящи за обзавеждане на палети?

  Направете свои собствени мобилни - уникални идеи

Детското котенце, изработено от самите палети, прави хубаво легло за дъщерята

В нашите стъпка по стъпка инструкциите за работа са изключително нови с нови европалети. Причината е очевидна. Използваните европалети, които вече са транспортирали безброй стоки, за съжаление обикновено са силно замърсени от бактерии. Дори да изглеждат добре, не бива да се заблуждавате, тъй като бактериите често проникват в дървесните влакна на палета и дори не могат да бъдат измъкнати. По тази причина ние работим с европалети, които са направени специално за изработката на палетни мебели.

Детско легло, изработено от висококачествени европалети

кошара, изработена от нови палети, сама по себе си изгражда легло от европалети

Вече можете да разполагате с мебелни палети, напълно шлифовани или просто доставени във вашия дом. Разбира се, палетите се различават леко в цената. Инвестицията си струва, ако нямате възможността сами да раздробявате европейските палети. Независимо дали става дума за време или пространство. Тъй като това е креватче, ви съветваме от използваните палети.

Любимите истории на детето за лягане намерят място в леглото

saris гараж Снимка на самостоятелно изработената стая за къщи за детските книги

Готово!

saris гараж изграждане на завършен легло колаж от три снимки леглото себе си

Ще намерите още идеи и инструкции www.sarisgarage.de