показ


Напоследък все по-модерни са т.нар. Коркови подове, които не само са красиви подови настилки, но и много удобно и функционално пространство, което може да се използва безплатно за игра с децата ви или просто да седите. Веществото, съдържащо се в корк, го предпазва от печене от една страна и от друга страна дава на почвата ергономични свойства. Корковият под, подобен на ламината, осигурява естествената топлоизолация у дома и обикновено намалява разходите за отопление по този начин. Както всеки материал, корковият под има недостатъци и предимства, които искаме да споделяме с вас.

корк затворници и-ползи дърво


Корк подът контра и предимства – кратък преглед

 Корк подът консумира

Един от недостатъците на корк етаж е може би липсата на цветни тонове. Освен това печатът е задължителен на всеки 5 години, така че корковият под да запази водоустойчивите си свойства. Също така важно е редовната храна, за да се избегнат петна от петрол и мръсотия. Въпреки че материалът е устойчив, остри предмети могат да причинят големи щети, което също поставя под въпрос нерегулираните разходи.

корк-минуси и ползи-meisterwerke2

корк затворници и-ползи-антика

Корк етаж ползи

Преди всичко трябва да подчертаем, че процесът на извличане на корк е екологосъобразен и не уврежда дърветата. Още плюс бележки тук са лесната за инсталиране коркова подова система и устойчивостта, която създава. Дори тежките части от мебелите могат да издържат на корковия под свободен.

корк-минуси и ползи-Alpende-антично-SA


корк-минуси и-ползи-дъб-ударение

корк затворници и ползи подово отопление

корк-минуси и ползи-разсадник

корк-минуси и-ползи-корк-лошо

корк-минуси и-ползи-корк двустаен

корк затворници и-ползи-офис

корк-минуси и ползи-дневна-2

корк-минуси-и-предимства-хол-3

корк-минуси-и-предимства-дневен 4

  Мебели за рециклиране: 105 невероятни модели!