Колко огледало за баня оказва влияние върху началото на деня често е подценявано. Също като многобройните възможности за интериорен дизайн, който с него придава хубаво огледало за баня. Различни стилове и много чудесни идеи за огледала в банята, показваме тук.

Огледалото в банята. Той обикновено е първият, който вижда зрителя, след като стане. И напротив, той дава на своя колега първия честен и остър поглед. Сякаш това не е достатъчно, той се консултира отново и отново, когато екстериора е съден и подготвен. Той е отговорен за публиката. Подобен важен и интимен обект не само трябва да осигури перфектна функция, но и да бъде празник за очите.

античен

Огледалата за баня с антикварно докосване обикновено имат дървена или метална рамка. В зависимост от вкуса са възможни фини или доминиращи декоративни елементи и от двата материала. И двата изтънчени дърворезба или фино изрязани художествени металообработка и обикновени повърхности с трезви форми са възможни в античния стил. Продуктовата гама за антични огледала варира от индустриални Sachschick до прозоречни рамки от фино дърво в бароков стил до огледала с мозайки и декоративни елементи.

Баня огледално античен красива-модел-с-бял кадър


реколта

Специална форма на античния Badspiegel са реколтите. Вдъхновени естетически идеи от миналите векове са възприети и съживени. Елементи на арт нуво и цветна мощ, икономическо чудо и Art Deco могат да бъдат намерени в рамки и често в специални форми на баня огледало отново. Използваният вид също намира своето място тук и създава достойна, почтена или вълнуваща атмосфера около огледалото.

  63 уникални дизайна на луксозни мивки!

много-ретро-огледало на стената в-баня-с-ретро баня

класически

Диапазонът на класическите огледала за баня, които обикновено се поставят над мивката, е неуправляем. Като материал за облицоване се разглеждат дърво, метал и пластмаса. Безжичните огледала на банята визуално увеличават размера на банята. Пространствената щедрост също помага на зрителя да се чувства удобно пред отражението си. Последователите на класическия вариант търсят задържан спътник в огледалото за баня. Той може да изглежда красив, но не прекалено разсейващ се отвлича вниманието от главния герой – самия огледален образ.

Класическият модел огледало на най-мивката

огледало кабинет

Известният пластмасов шкаф с три крила на ярко оцветен корпус на шкафа вече е остарял. Практичната комбинация от огледално покритие и място за съхранение е елегантна днес. Интегрираното осветление със светодиоди създава фино и приятно осветление, което изхвърля моменти на ужас пред огледалото. Много модели са толкова елегантно проектирани, че огледалото за баня не се счита за шкаф. Малките, но фини опционални екстри като интегриран гнездо или рафт увеличават още повече практическите ползи.

страхотен модел badspiegel - шкаф система с рафтове


модерен & изчистен

Пример: С поредицата My View на производителя Villeroy & Boch е създадена серия огледала за баня, която се отличава с вечна елегантност. Без светлина светлината на светодиодите гарантира необходимата яснота и удобна яркост. Огледалните шкафове се предлагат с различни номера и размери на вратите. Симетричните или асиметрични схеми подчертават индивидуалния вкус. Големи огледални повърхности без рамки и дръжки увеличават тоалетната за баня или тоалетната за гости. В същото време тигели, саксии и тръби изчезват от гледна точка и винаги са готови за ръка.

осветление

Не може да се появи в цялата си слава най-красивото огледало за баня, ако светлината не се побира. Като огледални образи ние сме чувствителни същества. Ние плашим толкова за бледостта, колкото за предполагаемите пръстени под очите или бръчките в кожата. Източниците на студено осветление, сенките и неестествените отражения бързо превръщат хубавия човек в непознат. Непрякото осветление или използването на ярки, но несветещи крушки, като например светодиодите, избягват ненужните съмнения. Умерено подредени, светлината също подчертава ефекта на оптичното увеличение и собствената красота на огледалото за баня.

  40 παραδείγματα για το πώς να διακοσμήσετε τα υπνοδωμάτια του Feng Shui

интересен модел-модерен-огледало-на-малки мивка

размери

Типичното огледало за баня над мивката осигурява портретна снимка. За общото сутрешно измиване, грим, бръснене и прическа е достатъчно. Но вече в оценката на горното облекло, огледалото за баня достига своите граници. Дори и трудните задачи като изтръгване с пинсети или прилагане на фина козметика често са слабо илюстрирани. Огледалата за баня могат да се състоят от няколко части, които могат да включват например изтеглящ стенен елемент с увеличително огледало. Постоянните или стените огледала се притесняват за огледалото от главата до петите. Много специален ефект в големите бани достига изключително широки и високи нива, например при изключително широк мивка или двойна мивка.

модерен дизайн-на-огледало квадратни форма-по-на мивката